Min nevø = EUROPAMESTER

Jeg er superstolt tante i dag og heier så sinnsykt på Martin som er sønnen til min søster Merete. Han er i Malmø, hvor Årets EM for senior og junior går av stabelen, og det er det første EM som arrangeres med rene landslag. Han turner for Holmen Tropp og Turnforening som har sin base i Holmenhallen på Nesbru, og igår vant hans tropp EM for Junior! WOW, jeg visste han var sprek, flink og dedikert, men ante ikke at han var kommet på dette nivået!

Han har vært ivrig innen flere idretter, men har de siste årene satset fullt på turn. Han angrer ikke i dag når troppen hans ble EM-mestere!! Jeg er kjempestolt tante, men samtidig skuffet over riksdekkende aviser som ikke prioriterer denne idretten. Ikke et ord noe sted om at de vant! Er ikke det rart!? Derfor nevner jeg de her til mine lesere….for vi må jo heie på ungdommen!

Heia Martin og hans tropp sier nå jeg! Her er en video jeg fant påYoutube, men jeg har allerede bestemt at jeg skal være med på en trening med de om ikke lenge og lage en ny!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:15:36+00:00 24. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Trine K 24. oktober 2010 at 13:29 - Reply

  Gratulerer med EM medaljen til Martin og hele troppen 🙂

 2. trinegrung 24. oktober 2010 at 13:31 - Reply

  Takk! Vi får heie vi når avisene bare prioriterer andre! Veldig rart, men klikk er vel viktigere. Irriterert!

 3. Trine K 24. oktober 2010 at 13:52 - Reply

  Enig i at enkelte idretter får liten mediaoppmerksomhet og dekning….man kan jo spørre seg hvorfor kun de store idrettene og navnene blir omtalt. Ikke rart rekrutteringen er mindre i enkelte idretter, heller !! Synd – vi trenger mangfoldet – og å støtte opp om sunn, norsk ungdom som brenner for den idretten de driver med…være seg turn, svømming, bryting eller annet. Masse dyktige ungdommer ( og foreldre som frivillig stiller og støtter opp ) rundt i landet, som presterer kjempegodt i ulike grener. Beundrer deres pågangsmot, prestasjoner og kroppsbeherskelse. De fortjener oppmerksomhet ! 🙂

 4. Vibbedille 24. oktober 2010 at 16:18 - Reply

  GRATULERER med nevøen! Skikkelig BRA!!! Sønnen min på 8 driver med Trampett og det er skikkelig STILIG og knallhard trening!! Håper virkelig han vildrive med dette fremover for det blir bare mer og mer action! FLOTT sport, turnen!

  Kos deg Trine og ha en herlige søndag!!

  Klem Vibbedille ;))

 5. KRAX 24. oktober 2010 at 18:02 - Reply

  Grattis med EM-gull i Jr. Jeg må bare benytte anledningen til å nevne at det også var stor innsats på Sr nivå; Holmen tok gull i mix-klassen, og bronse i herre-klasssen, mens Oslo Turn tok bronse i dame-klassen. Det er faktisk historisk med så mange medaljer i et EM i troppsgymnastikk!

  Sportsmagasinet på TV2 Sebra skal ha kred for å sende litt om troppsgymnastikk på nasjonalt nivå, men det er sjelden noen får med seg internasjonalt nivå. På tide kanskje? Det eneste jeg har sett er en bitteliten notis i Nordstrands Blad om helgas EM i «turngymnastikk»..

  mvh Krax

 6. thile 24. oktober 2010 at 18:24 - Reply

  Heia Martin og Holmen Tropp og Turnforening!

 7. Monajenten 24. oktober 2010 at 19:28 - Reply

  Gratulerer så mye med Europamesternevø:-)

 8. Anja 24. oktober 2010 at 22:19 - Reply

  Helt enig, viktig å få mer fokus på turn (++)…og helt utrolig at dette fikk så lite oppmerksomhet i media, det er jo en kjempebragd. Norge er vel ikke akkurat kjent for å være noen racere innen denne grenen heller (?), så det gjør det bare enda større 🙂

  Gratulerer så mye til Martin og laget hans!

 9. Stine 25. oktober 2010 at 22:27 - Reply

  Det er helt sick! Fatter ikke åssen de klarer å komme seg så jækla høyt, dritbra 😀

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits