Visste dere at 3-11 Porter er norsk? Media, og ikke minst radiokanalene, har det med å skrive/spille låter om og om igjen.  Hva med å få høre dette bandet på radio her i Norge, hvor stor er muligheten for det? Hadde ikke vært meg imot, en av de fineste låtene jeg har hørt på lenge!!  I utlandet har de visst toppet spillelister i flere år, til og med laget musikk til en Kate Moss reklame for Rimmel.

Det siste er at de har musikken sin i en Julia Roberts film! WOW…dette visste ikke jeg og takker SOL for informasjonen. Låten her var fantastisk!!! Jeg har kjøpt den på iTunes nå og skal sovne til den i kveld….FOR en nydelig stemme!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.