Være med til Edens Hage?

Jeg drømmer om hav så langt øye kan se, hvite sandstrender, varme, sol, samvær med familien, RO og ingen tekniske dubbedingser. Hvis noen i universet bestemmer seg for å sende meg til dette drømmestedet er det mulig bloggen må være med, men ellers vil jeg bare være for meg selv sammen med de som står meg nærmest. Nyte roen, se på jungelen, havet, fargene, puste…..og leve. Jeg er på denne reisen i meg selv som tidligere nevnt, men må jeg til Edens Hage for å finne stien jeg søker?

Vi lever i et hektisk samfunn, og mange av disse blogginnleggene mine om en søken etter noe kommer fra et sted inni meg som søker ro. Tenke seg til at det kommer fra dronningen av tekniske dubbedingser! Dama som lever av å engasjere bedrifter til å bruke enda mer tid på nettet, dama som har seks Facebook kontoer, Twitter konto, LinkedIn side, en av norges største nettverk innen sosiale medier og enda flere prosjekter på gang som involverer bloggen. Les mer HER. Hvor vil dette ende?

En vis/klok dame sa noe smart til meg igår. – Lytt til hjerte ditt Trine! Jeg tok meg umiddelbart i å tenke at hjerte kan jo ikke prate, hvordan i alle dager skal jeg da høre hva det har å si!? Jeg merker meg at mange sier akkurat det, at en skal lytte til sitt indre og riktig vei vil banes. Da må en kanskje først få litt ro i ens indre? Hos meg er det tusen baller i luften og åtte ulike pilotprosjekter på en og samme tid! STRESS! I tillegg til alt på jobb har jeg to små jeg ønsker å tilbringe tid med, en kropp skal trenes for at ledd skal bedres, et hus bør ryddes, en hytte bør besøkes og venner må pleies.

Hvis dette hjerte skal snakke til meg må det muligens skrike………for at jeg skal høre. Jeg har i dag tatt et valg, jeg må bremse toget. Mitt tog kjører i 180 km i timen og ikke noe godt vil komme ut av det. Nyter i skrivende stund rolig musikk på ørene og avslutter med å anbefale en film. Den var og med å sette igang tanker hos meg, for mange forhold vil kjenne seg igjen. Når SER vi hverandre sånn egentlig? Når har vi det GØY? Se filmen…..da vil du forstå. Den byr på masse humor, men samtidig mange sannheter om tiden vi lever i. Verdt tiden…kos deg! OG send meg gjerne til Edens Hage! Jeg går og pakker……
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:15:11+00:00 27. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Trine 27. oktober 2010 at 22:24 - Reply

  Har faktisk stått å vurdert denne filmen før – så takk for at du bidro til at beslutningen ble endelig ! 🙂 I morgen går jeg til innkjøp, og det blir filmkveld med sønnen i morgen kveld – det ser jeg frem til ! 🙂
  Fikk desv ikke med meg hele debatten ang likestillig på tv’n i kveld….skal sjekke om jeg kan få sett det i reprise, eller på nettet..

 2. trinegrung 27. oktober 2010 at 22:31 - Reply

  Den var veldig bra med mange gode gjenkjenbare poeng! Kos deg m sønnen 🙂

 3. Turid 28. oktober 2010 at 09:53 - Reply

  Vær stille min Tanke
  Så jeg kan høre Hjertets tale

  – Vigdis Garbarek –

  🙂

 4. Roger Meyer 28. oktober 2010 at 11:56 - Reply

  Heisann, du er ivrig med bloggen din å sånt (= Dette var en ganske bra gjennom ført » Blogg , ned diverse innlegg » Likte fargene som du har brukt å helt herlig.

  Ville bare ta turen innom å se siden du har markedsført den på facebook (=

 5. Monster 28. oktober 2010 at 13:08 - Reply

  Elsker den filmen!!

 6. SiriGj 28. oktober 2010 at 23:25 - Reply

  Hei Trine! Gjenkjennelig dette – vi er flere som kjører i 180 av og til… Jeg skrev litt om det i forbindelse med utstillingsprosjektet mitt i sommer – hvordan vi aldri får nok tid: http://dusajoja.blogspot.com/2010/06/yeblikk-x-365.html
  Det var ut fra det prosjektet kalenderen min ble til; varer man burde få kjøpt over disk. Nå er det snart november, og jeg kunne blant annet tenke meg å kjøpe en boks overskudd. Hvem skrudde av lyset?!?

  Lykke til med prosjektene dine!

  // Siri

 7. Heidi P 29. oktober 2010 at 09:48 - Reply

  hm jeg også tenker mye i disse baner om dagen. Hva sier hjertet og hva vil jeg? Men jeg hører det søren ikke….Si fra til meg når du har lært deg teknikken a, men var på et make up kurs her om kvelden og da merka jeg at jeg koste meg mer en vanlig er dette hjertet som sier her trives jeg, her er det gøy å være? hehe…..kanskje kanskje ikke!

 8. WEN 29. oktober 2010 at 11:59 - Reply

  Wen sIer (og har muligens sagt det før?):
  «Du skal ikke ville det hele
  Du er kun en liten del
  Du eier en verden i verden
  DEN skal du gjøre hel»

  Puste og ta det med ro… Ikke ville alt sammen. Vi rekker ikke alt sammen. Da blir det bare «ball» (tullball, ja). 😉

  Dessuten: Hva er det vi skal rekke? Hvor er det vi tror vi kommer hvis vi bare får til det og det og det. Og det? Jeg skjønner ikke det, jeg. Men jeg er kanskje litt rar. Jeg vil helst bare være…

  Neale D. Walsch sier det slik, om «væren» i motsetning til «gjøren»…..:
  In every single moment of now you are «being» something. And what you are feeling tells you exactly what you are being. Your feelings never lie.

  Han sier videre:
  Do not try to «do» happy. Simply choose to «be» happy, and everything you do will spring from that. It will be given birth by that. What you are being gives birth to what you are doing.

  Og Eckhard Tolle gir oss denne «Present Moment Reminder»:
  «The foundation for all doing is conscious being. That’s the important
  realization about the question «what about manifesting?» Before we talk
  about manifesting, before we build some new building or structure, get
  the foundation first. Do you have the foundation? Don’t start building a
  house without a foundation.»

  Bare noen gode tanker fra meg en fredagsformiddag. WenKlem («,))

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits