Inspirasjonsreisen

Noen ganger kjenner en at en lander. En vet en er på vei mot noe, at en følger den rette stien. Alle kreative mennesker kjenner den følelsen. Følelsen av at noe løsner—Jeg sitter nå med den følelsen. Endelig!

I menylinjen øverst her på bloggen står WEB-TV linken og «blinker» mot meg hver gang jeg logger på. Det er en kreativ men samtidig svært omfattende prosess jeg går igjennom om dagen. Det er mange løse tråder som skal plasseres og magefølelsen min må kjenne at det jeg gjør stemmer. Stemmer overens med den jeg virkelig er, at dette kommer fra hjertet, at jeg gir noe tilbake til leserne mine (det er faktisk svært viktig for meg- dere er med meg i hvert eneste ledd i denne prosessen).

Ingen enkeltstående nettside, som denne bloggen min er,  har før gjort noe av det jeg gjør nå. Jeg satser for fullt, men tar  musesteg hver eneste dag. Jeg er egentlig av den typen som ønsker velkommen muligheten for å reise Rom på en dag…..men jeg må skynde meg forsiktig. Heldigvis kommer jeg garantert til å trø i salaten, sikkert mer enn en gang, men jeg kommer IKKE til å gi meg. Det er dette jeg skal gjøre, og endelig «kom» ideen til meg i dag.

Beate og Debbie

Takk til Debbie og Beate. You guys made my creative day! Disse to damene kommer til å være gjestebloggere om ikke lenge. De har så mange kreative jern i ilden, og sa heldigvis JA med engang jeg spurte om de ville dele arbeidet sitt med oss! Gled dere til å bli inspirert både innen interiør, blomster og opp-pussingsprosjekter!! Det er ikke noe disse to ikke holder på med….og jeg trodde jeg var buzzy.

Navn på WEB-Serien min er nå i boks, like så slagordet! Dette blir så bra….jeg er hoppende glad! Gleder meg til å dele enda mer om ikke lenge!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:17:16+00:00 28. oktober, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Cathrine 28. oktober 2010 at 18:02 - Reply

  Blir spennende å følge deg videre!

 2. Caroline 28. oktober 2010 at 18:23 - Reply

  Har du?? Godt at flere holder styr på ting 🙂

  Kaffe blir bra 🙂 Haha, skal nok helt sikkert hilse tilbake, men han er i full sving med fifa ved siden av meg her. Tør ikke forstyrre :p

  Ha en deilig kveld 🙂

  Smask tilbake

 3. millemette 28. oktober 2010 at 18:33 - Reply

  Hei Trine
  Så rart, denne gangen leste jeg innlegger ditt veeeldig sakte. Ikke noe stress og mas. Vet ikke om det er jeg som er ekstra rolig idag. Men det var en ny opplevelse. Følte du hadde landet 😉

  Lykke til, jeg gleder meg til å følge deg…

  MilleMette

 4. trinegrung 28. oktober 2010 at 18:41 - Reply

  Takk alle…noen ganger må en lese innleggene mine i ro og mak….blir litt mye skriving innimellom….mye tekst kan bli mye hehe

 5. Bea 28. oktober 2010 at 19:35 - Reply

  Takk for masse god kvalitets kose prat i dag !! Vi sees plutselig snart 🙂

  Klemmer Beate

 6. Kristen L. Skogrand 28. oktober 2010 at 20:46 - Reply

  Dette er veldig spennende, Trine! Jeg ønsker deg lykke til videre, og ser frem til å følge din reise, samt glede meg over alle de dynamiske fasettene du deler med oss 🙂

  Vennlig hilsen,

  Kristen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits