Min datter = LappeJenny

Min datter er som sin mor, kreativ. Men en ting har vi ikke til felles, hun elsker nemlig lapper. Hun lager systemer og huskelapper for det meste, og mens jeg satt med leksene sammen med sønnen ikveld la jeg merke til et voldsomt engasjement over kjøkkenbenken. Papir og penner fikk vinger og saksen ble flittig brukt.

Etter vel endt lekseøkt, hvor jeg blant annet ble intervjuet på engelsk, fant jeg følgende lappesystem på kjøkkenbenken hvor jeg lager niste om morgenen:

Her var det mye en måtte huske. Ny matboks (hun må hele tiden fornye seg), egen lapp til kjærlig hilsen som hun gjerne vil skal legges i boksen, og piler i alle retninger sånn at en ikke skal glemme. Hun er en fest.

Men det endte ikke med disse lappene. Etter lesestund på sengen fant jeg en bunke klær i sofaen hvor hun igjen hadde lagt i fra seg noen velvalgte ord:

Hun er evig positiv, kreativ og morsom. Rett og slett en fest! Har dine barn noen artige påfunn?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-10-28T21:51:27+00:00 28. oktober, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. torill W 28. oktober 2010 at 22:07 - Reply

  Helt fantastisk!
  For ei herlig datter du har.
  Klem

 2. trinegrung 28. oktober 2010 at 22:10 - Reply

  Ja hun er morsom…rett og slett! Undrer hva jeg skal skrive på hennes egenkomponerte lapp…….hm. Må sove litt på den….

 3. Anne Karin 28. oktober 2010 at 23:02 - Reply

  Så herlig og kreativ hun er:) En liten lapp i matboksen med gode ord i er populært og gir gode minner.

  Jeg har faktisk en glasstavle fra Ikea hengendes på kjøkken som jeg skriver dagens program på, og slutter alltid av med noen gode ord. I dag stod det: «Husk å glede en venn i dag» , og i går var dagens budskap «Husk å smil i dag» osv osv. Det første min sønn gjør når han kommer til frokostbordet om morgenen, er å se hva som står på tavlen for i dag.

  Det koster så lite og gir så mye med noen gode ord på veien.

  Husk å skrive lapp i matboksen nå da..;-)

  Sov godt!

 4. Inger 28. oktober 2010 at 23:25 - Reply

  hehe – herlig!!!

 5. Monica 29. oktober 2010 at 06:48 - Reply

  Slik er koselig da.:0)

  Jeg har selv tatt vare på de fleste lappene som ungene mine har skrevet til meg. Er så morsomt å lese.

 6. Heidi P 29. oktober 2010 at 09:46 - Reply

  he he he så søtt….!
  Mine barn er ikke helt der enda, men ser at ting kommer etterhvert på 6 åringen nå. Jeg har lært dem å være veldig følsomme vet ikke om det er bra eller dårlig iallefall veldig flinke å vise følelser og når man minst venter det popper det ut jeg elsker deg eller gla i deg. Det varmer et hjerte!!!!!!!!

 7. thile 29. oktober 2010 at 10:00 - Reply

  Så koselig. Husker så vel lapper fra min datter. Gjennom hele barndommen <3.
  Nå er jeg mormor <3.

 8. Siva 29. oktober 2010 at 10:33 - Reply

  Fantastisk! Hun har til og med lagd ferdig lapp som du skal skrive på. Hun må definitivt være et organisasjonstalent!

 9. TONE=) 29. oktober 2010 at 10:46 - Reply

  HEISAN=) koselig blogg du har Trine:-) disse jentene e koselige o oppmuntrende å ha i hus når de e så kreative….:) har selv en jente på snart tolv som elsker å skrive om de hun tenker o føler…:) har o en gutt på 10 som e flink å si munntelig hvor gla’ han e i mam & pap sin… o hvor fornøyd han e md de meste i livet!! stå på Trine du e en tøff mam’s o blogger!! Go’ helg=)

 10. Cathrine 2. november 2010 at 13:42 - Reply

  Rett og slett tilå smelte av!!!!!!

 11. Viola 7. november 2010 at 09:51 - Reply

  Så Koselig med slike lapper,varmer hjertet det :=)
  Min yngste datter ,Emilie på 8 år,skriver slik til meg hverdag også,er så kos det der…Å det er ikke bare en lapp om dagen,det er sikkert 20…..
  nå er hun allerede på farten ut døren8ute alt),for å hente en venninne,så di kan leke og skrive fler lapper her hos oss…
  Ha en herlig søndag :=))

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits