Gjestebloggere- flere kommer!

Jeg er så inspirert av alle som mailer meg om dagen. Det er mange som ber om ordet her på trinegrung.no og gjett om de skal få slippe til!! Det er det som blir veien videre, og noe som vil inkludere hele mitt nettverk enda mer. Hvis en har en god sak skal en få slippe til med innlegg her på bloggen, da den når så mange som den gjør.

Her er mine gjestebloggere så langt ( du har ikke møtte alle enda)

 • Sandra Love – blogger om singellivet og har en ufattelig morsom måte å se livet på! Anbefales!
 • Luksusfellen m Kristine – Kristine Jensen gir oss økonomiske råd og gudene skal vite at jeg trenger det selv!
 • Lege- Eirik – Utplassert i Pakistan for Leger uten grenser, og kommer med personlige skildringer fra nøden
 • Barnevernsbarna – Renathe Arevoll, er 27 år og er Leder av Landsforeningen for barnevernsbarn. Mange sterke personlige historier.

Hva syntes du? Blir ikke dette spennende!!? Hvis du kjenner noen som trenger å bli hørt, så be de sende meg en mail. Jeg er skikkelig lei av at denne bloggen bare skal dreie seg om meg, og det har jeg vært lenge. Men bitene faller som sagt mer og mer på plass, noe jeg skrev om HER i går.

Det er få bloggere så utvider med skribenter hos seg, og ikke minst kommer med med WEB-TV hvor denne trenden kommer til å videreføres. Jeg har endelig landet på hvordan min stemme ut skal brukes, og dette gleder jeg meg virkelig til! Så ikke glem…..mail på på KONTAKT hvis du vet om noen som trenger å nå flere!

Senere i dag kommer det et innlegg som forteller litt om siste gjesteblogger på stammen, nemlig Renate, Leder for Landsforeningen for barnevernsbarn. Gled deg!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-10-29T09:30:04+00:00 29. oktober, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Helene Vabø Thorsen 29. oktober 2010 at 13:10 - Reply

  SÅ utrolig spennende!! Gleder meg til å se!

 2. Helene Vabø Thorsen 29. oktober 2010 at 13:10 - Reply

  BTW så elsker jeg designet på kommentarområdet…

 3. Helene Vabø Thorsen 29. oktober 2010 at 13:10 - Reply

  Og generelt hele bloggen din 🙂

 4. millemette 29. oktober 2010 at 14:03 - Reply

  Hei Trine

  Dette er jo genialt!
  Uendelig av muligheter og her får du brukt mye kreativitet:)
  Lykke til og god helg!

  PS! Synes du gjorde en god innsats på Nrk i går.(reprise)

  Klem MilleMette

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits