Løsning på vann i kroppen?

Jeg har mange ganger skrevet om disse trivielle fysiske ubehagene som ofte kan oppstå. Oppblåst mage og vann i kroppen. Noe av det verste jeg vet! Men det jeg har oppdaget etter at jeg har begynt å skrive om det, er at dette er noe som veldig mange kvinner sliter med. Jeg har ikke tall på hvor mange mail og tilbakemeldinger jeg får på enten Twitter eller Facebook om emnet, og derav forsetter min forskning på egen kropp. Ikke for å finne løsningen for andre, mest for egen del, men og for å kunne dele eventuelle funn jeg måtte gjøre her på siden min.

Det begynte med et innlegg hvor jeg skrev om leddene mine. Les HER. Det forsatte med at jeg gikk og kjøpte noen produkter som skulle gi litt olje til systemet. Les om de HER. Det igjen førte til en mail fra de som produserer disse oljene som jeg blogget om. Det er mange som leser bloggen min, og ser sitt snitt i at jeg skriver om produktene deres. Men dette skrev jeg om uoppfordret og firmaet hadde fått tips fra lesere.

De ville gjerne gi meg en utredning i form av samtale med en av sine forskere, og jeg var ikke vanskelig å be. Jeg så mitt snitt i å få hjelp til leddene, og de ville faktisk hjelpe. Jeg kunne blogge hvis jeg ville, det var ikke et must for de. Innstilling jeg liker! Jeg pratet lenge med forskeren, og han hadde ufattelig mange gjenkjenbare poenger og han skjønte hva jeg mente når jeg beskrev fysiske ubehag jeg hadde. DEILIG! Endelig noen som så kroppen som en helhetlig maskin og som hadde konkrete råd/tilbakemeldinger på hvorfor ting skjedde.

Det hele kokte ned til at han sendte meg noen produkter. Det ene, Zeolitt-basica, normaliserer syre og PH-balanse i kroppen, og Olivenblad X-tra styrker immunforsvaret og tarmfloraen. Jeg har nå testet i 3 måneder og jeg kjenner en KLAR forskjell. Her er det virkelig noe som er i ferd med å skje, og her må jeg forklare litt. Jeg kjenner helt klart at jeg ikke reagerer på enkelte matvarer som jeg tidligere gjorde. Jeg kan spise ting som jeg ikke kunne før , nå uten ubehag i etterkant. Hendene har normale mengder med vann og derav letter trykket rundt leddene og det er en klar bedring der og.

Den siste uken har jeg vært tom for produktene, og NÅ merker jeg hva de faktisk har betydd. Føler meg som en vandrende breiflabb full av vann og kan ikke vente til ny ladning kommer i posten i morgen. Om jeg må gå på disse resten av livet driter jeg i. De funker for meg og jeg slipper fysiske ubehag. Jeg skal teste de noen måneder til før jeg eventuelt legger link til hvor de selges. Og NEI, jeg er ikke betalt for å skrive dette.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:15:01+00:00 31. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |20 Comments

20 Kommentarer

 1. thile 31. oktober 2010 at 11:58 - Reply

  Bra Trine =)
  Håper du legger ut link. Jeg venter med spenning.

  Ha en spooky Halloween!

  Klem

 2. Ulla 31. oktober 2010 at 12:06 - Reply

  Hva vil det egentlig si å ha vann i kroppen? Føler man seg større enn før, eller er man faktisk større også? Er det noe sted man kan se et før og etter-bilde av vann i kroppen, enten av deg eller noen andre?

 3. trinegrung 31. oktober 2010 at 12:09 - Reply

  Ulla- her må jeg uttale meg for egen regning. Jeg føler det som om jeg har to mager, hendene er hovne….det er akkurat som om du har på deg en «drakt» utenpå kroppen som ikke hører hjemme der. Jeg ser stor forskjell på meg selv i ansiktet…men tror ikke andre legger merke til dette. Det er små nyanser, men et ufattelig fysisk ubehag er det! Virkelig!!

 4. har ikke hlrt om disse produkteene 🙂

 5. trinegrung 31. oktober 2010 at 14:41 - Reply

  Ikke jeg heller før….men de funker! Det er sikkert!

 6. Linda Hauge 31. oktober 2010 at 16:21 - Reply

  Kult…….spesielt de tarm og kropsrensende effenktene. Jeg er også på jakt etter noe som kan «normalisere» kroppen min etter sterk medisinering i over 8 år……kanskje du kunne spørre litt sånn forsiktig om man kan bruke disse midlene til dette ene formålet også? — klem

 7. Anne Schmidt Hanssen 31. oktober 2010 at 16:58 - Reply

  Veldig interessant tema:) Kan du legge ut en link? Har søkt på biovita.no, men der fant jeg ingenting… På forhånd takk:)

 8. Caro 1. november 2010 at 11:19 - Reply

  Trine, du er klar over at kroppen din normaliserer pH-balanse helt av seg selv? Hvis den ikke gjør det bør du legges inn på sykehus omgående, siden ordentlig pH-ubalanse (ikke «pH-ubalanse» som brukes til å selge deg produkter) er en livstruende tilstand.

  Ikke la deg lure – les her, for eksempel: http://perpelle.wordpress.com/2010/09/27/syrer-og-baser-og-ph-og-slikt/

  Og eventuelt… http://en.wikipedia.org/wiki/Homeostasis

 9. Tore 1. november 2010 at 11:30 - Reply

  Verden vil bli lurt!:)

 10. Pernille Nylehn 2. november 2010 at 20:56 - Reply

  Trine, er du sikker på at du bør legge ut reklame for «helse»-produkter? Er du helt sikker på at de

  Og jo, når du legger ut svære bilder av konkrete produkter og sier at de har vært nyttige for deg, er det den beste reklamen produsenten kan få.

  Tenk litt på den makten du har som kjent person.

 11. Pernille Nylehn 2. november 2010 at 21:08 - Reply

  Beklager en ekstra setning som snoket seg inn. Stryk «Er du helt sikker på at de «

 12. Christine Lövendahl 3. november 2010 at 11:56 - Reply

  finnes det virkelig en redning?? altså, sånn er det for meg: jeg føler meg KONSTANT oppblåst. spesielt i mage (jeg ser ca alltid 4 mnd gravid ut), føler meg oppblåst i ansikt (det konstaterte til og med min hudlege: Oh my, you’ve got so much water in your skin!)

  Når jeg tok en lymfedrenasje hos min lege så gikk jeg både inn 17 cm til sammen over hofter, mage, midje og rau samt at jeg gikk ned flere kilo etter EN lymfedrenasje, pga jeg hadde så mye vann i kroppen. (dette fyltes jo fort på igjen da..! kan jo ikke løpe og ta lymfedrenasjer hver dag heller. dyrt!)

  jeg prøvde å kutte ut brød , over til knekkebrød. hjalp ikke noe spes.

  pasta har jeg nesten helt kutta ut, for det gjorde meg også litt oppblåst. det har ikke funka noe spes.

  armene har blitt betraktelig bedre etter påbegynt trening, men lårene og beina generelt virker ikke til å bli strammere uansett hvor mye jeg trener eller hvorenn fornuftig jeg spiser.

  dette er mildt sagt frustrerende!!!!!
  jeg driver alltid og ‘knekker’ alle ledd som går ann å knekke, da jeg føler at jeg må det ellers blir de stive.

  jeg vet ikke om du kjenner noen symptomer til dette, om du føler noe av dette, men tror du disse produktene kunne funka for min del?

  jeg er DESP etter å få bort oppblåsthet og vann i kroppen! det er usexy og ubehagelig! Help!

 13. Snuppa 28. april 2011 at 11:45 - Reply

  Hei Trine.
  Fant denne gamle linken da jeg googlet på OMXtra Fermentet food. Siden det er en gammel link er det vel ikke sikkert du ser dette, men jeg begynner og bli veldig fortvilet så jeg tar sjensen. 🙂
  Jeg tok noen blodprøver som ble sendt til USA for og sjekke om jeg var matintollerant mot diverse produkter. Det viste seg at jeg reagerte voldsomt på gjær (candida), egg og «alt fra kua». Fikk derfor en kur for og rense opp kroppen. Nemlig OMXtra og olivenblad x-tra.
  Nå sitter jeg her med verdens værste hodepine for 3 dag på rad! Det er så ille at jeg innimellom må løpe på do og brekke meg! Nå er jeg snart i ferd med og gi opp. Jeg klarer ikke denne hodepinen lenger!!
  Hadde du hodepine da du startet med dette? Isåfall hvor lenge varer det?
  Har trøstet meg med at det er mye avfallstoffer som skal ut, og siden jeg reagerer så voldsomt så er det vel et tegn på at jeg har stort behov for og rense kroppen. Men snart holder ikke denne «trøsten» lenger….

  • Trine Grung 28. april 2011 at 12:13 - Reply

   Jeg har ikke testet det produktet men jeg hadde diaré i en mnd sist jeg renset opp. Det tar tid å skille seg m gammel dritt. Har du kuttet andre ting? Brus kan gi skikkelig hodepine når en slutter vet jeg….har du gjort andre endringer?

   • Snuppa 28. april 2011 at 18:59 - Reply

    Hei og takk for svar!
    Det stemmer at jeg har kuttet ut brus (og kaffe)! Hvis det er det jeg reagerer så voldsomt på så må det jo rett og slett være gift..! Huff så ekkelt..
    Da tar jeg sjansen på og prøve en dag til med olivenblad x-tra. Diarè kan jeg klare så lenge jeg slipper hodepinen! 😉
    Ha en superfin vår og sommer!

    • Trine Grung 29. april 2011 at 09:33 - Reply

     Koffein er gift på mange måter. Jeg tror hodepinen kommer av den grunn uten at kan vite. Olivenblad har hjulpet tarmene mine veldig pluss lavkarbo kosthold

     • Sitron 12. mai 2011 at 19:30

      Jeg fikk dundrende hodepine i flere dager da jeg kutta ut kaffen i en ferie for noen år siden…

     • Trine Grung 12. mai 2011 at 20:06

      Coffein er på mange møter gift for kroppen

 14. Tone Jenssen Løbekk 29. desember 2013 at 15:35 - Reply

  Hei. Synes det er veldig kjekt å få slike tips som dette. Og til deg som mener at kroppen balanserer seg selv,jeg er ikke enig med deg i dette. Skal innrømme at jeg ikke er helt stiv i akkurat de ph greiene,men min personlige erfaring er at man kan ha voldsom ubalanse i kroppen(bla.a hormoner) uten å vite om det. Det finnes også andre typer kosttilskudd somer basiske. Dette har vel noe med surhet i kroppen og gjøre? Leaking gut syndrome og candida sopp ervel også to ting som har med dette å gjøre,altså surhetsgraden og hvordan dette gjør at feil bakterier osv trives i vårt sure miljø. Vi blir utsatt for voldsomme mengder med miljøgifter og diverse som kroppen ikke klarer å ordne opp med på egenhånd dessverre. Jeg synes ikke det er betenkelig og anbefale kosttilskudd utifra egne personlige erfaringer,så lenge det er det det er. Personlig har jeg nettopp startet med å ta eplecidereddik daglig for å balansere kroppen:-) Det skal være veldig bra for mange ting og er helt ufarlig:-) Lykke tilalle dere damer:-)

 15. Lars E. Nilsen 7. juli 2014 at 04:17 - Reply

  Etter en lang og vond periode i livet, med en kone, som til slutt måtte gi opp pga kreft, befant jeg meg i en tilstand som gjorde att jeg oppsøkte fastlegen. Etter alle obligatoriske prøver, konsaterte han at alle blodverdier mv var bekymringsfulle. Mange av symtomene jeg hadde, ligner misstenkelig på de som dere damer omtaler her. ( Unnskyld att jeg går inn på deres domene. ) Fastlegen konkluderte med : «» Du er ikke syk, men helt nedkjørt . Det finnes det ikke noen medesin for. !!! – Min brors kone ( jordmor ), tipset meg om at hvitløk har en meget positiv virkning på slike tilstander. Den må spises rå. Presset og blandet med hånning, lukter det appsolutt ingen ting av deg. Jeg brukte dette ved siden av middagen. Etter tre måneder var jeg ett nytt menneske. Da oppsøkte jeg fastlegen igjen, og etter en ny runde med alle prøver var hans komentar : Hva har du gjort i disse tre månedene. Du har blodverdier som en 25 åring. Jeg var da 66 år. Nå er jeg 69, og med jevn og god påfyll av hvitløk, springer jeg i fjellet som ei geit. Lykke tll damer!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits