En tanke

Tenke-Wenke

Jeg har kommet i kontakt med en hjelpeorgansisasjon som jeg kommer til å vie oppmerksomhet i tiden fremover. Ene og alene fordi jeg liker folkene som utfører den utrolig jobben som de faktisk gjør, og fordi jeg skal få oppleve arbeidet på nært hold om ikke så lenge. Det er en «trend» dette at bloggere skal bidra med sine lesertall for å øke oppmerksomhet rundt hjelpeorganisasjoner, og da tenker jeg på både Ida Wulff og VOE som begge har gjort sitt. Tatt med bloggene sine på tur og gjort en strålende jobb for å vise hvor heldige vi nordmenn er. For det er vi!

Forskjellen er HVORDAN jeg skal gjøre det, for jeg må jo alltid gjøre ting på min måte, som ofte er anderledes enn hvermannsens måte. Jeg har en stor plan, en plan som kommer til å ta blogging i Norge til et nytt nivå. Hvis jeg røper alt i dette blogginnlegget så er det jo lite spenning igjen……jeg MÅ holde litt tilbake enn så lenge. Men det er såpass nyskapende og banebrytende at jeg er helt yr her jeg sitter og nyter kaffe i Asker, jobben er med på tur. Det er få voksne bloggere som klarer å leve av bloggen sin, men jeg er ikke langt unna nå. Dette blir så bra, tusen takk for at du velger å lese mine skriblerier.

Organisasjonen sin side kan du besøke HER. Europa i Fokus gjør en STRÅLENDE jobb! Virkelig!

By | 2010-10-19T10:54:25+00:00 19. oktober, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits