Min nevø = EUROPAMESTER

Jeg er superstolt tante i dag og heier så sinnsykt på Martin som er sønnen til min søster Merete. Han er i Malmø, hvor Årets EM for senior og junior går av stabelen, og det er det første EM som arrangeres med rene landslag. Han turner for Holmen Tropp og Turnforening som har sin base i Holmenhallen på Nesbru, og igår vant hans tropp EM for Junior! WOW, jeg visste han var sprek, flink og dedikert, men ante ikke at han var kommet på dette nivået!

Han har vært ivrig innen flere idretter, men har de siste årene satset fullt på turn. Han angrer ikke i dag når troppen hans ble EM-mestere!! Jeg er kjempestolt tante, men samtidig skuffet over riksdekkende aviser som ikke prioriterer denne idretten. Ikke et ord noe sted om at de vant! Er ikke det rart!? Derfor nevner jeg de her til mine lesere….for vi må jo heie på ungdommen!

Heia Martin og hans tropp sier nå jeg! Her er en video jeg fant påYoutube, men jeg har allerede bestemt at jeg skal være med på en trening med de om ikke lenge og lage en ny!

By | 2017-03-16T07:15:36+00:00 24. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits