Ferdig tatoverte øyne

Det hele startet egentlig for en del år tilbake. Solveig (SOL sin blogg leser du HER) tok kontakt etter at hun ble venner med meg på Facebook. Hun lurte på om  jeg ville tatovere øynene. Jeg trodde dama var gal! ALDRI, sa jeg, det kan du bare glemme!

Så en dag traff jeg på min far sin samboer som var så fint sminket, noe jeg selvfølgelig skrøt hemningsløst av. – Jeg har tatovert øynene mine, kunne hun fortelle. Da var veien på benken til SOL veldig kort…..og jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle bli så fornøyd. Virkelig!

Om morgenen er det nå kun litt solpudder i kinnene, mascara, litt tegning av bryn (jada Jan Thomas, jeg hører litt på deg) og vips så er jeg ferdig. Ikke gjorde det vondt heller…en får noe smertestillende klineri rundt øynene og da går det som en lek. Vurderer du å gjøre det samme MÅ du høre med SOL. Hun er en festlig dama nordfra med et humør det er umulig å ikke bli smittet av!

By | 2017-03-16T07:16:06+00:00 13. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits