Være med til Edens Hage?

Jeg drømmer om hav så langt øye kan se, hvite sandstrender, varme, sol, samvær med familien, RO og ingen tekniske dubbedingser. Hvis noen i universet bestemmer seg for å sende meg til dette drømmestedet er det mulig bloggen må være med, men ellers vil jeg bare være for meg selv sammen med de som står meg nærmest. Nyte roen, se på jungelen, havet, fargene, puste…..og leve. Jeg er på denne reisen i meg selv som tidligere nevnt, men må jeg til Edens Hage for å finne stien jeg søker?

Vi lever i et hektisk samfunn, og mange av disse blogginnleggene mine om en søken etter noe kommer fra et sted inni meg som søker ro. Tenke seg til at det kommer fra dronningen av tekniske dubbedingser! Dama som lever av å engasjere bedrifter til å bruke enda mer tid på nettet, dama som har seks Facebook kontoer, Twitter konto, LinkedIn side, en av norges største nettverk innen sosiale medier og enda flere prosjekter på gang som involverer bloggen. Les mer HER. Hvor vil dette ende?

En vis/klok dame sa noe smart til meg igår. – Lytt til hjerte ditt Trine! Jeg tok meg umiddelbart i å tenke at hjerte kan jo ikke prate, hvordan i alle dager skal jeg da høre hva det har å si!? Jeg merker meg at mange sier akkurat det, at en skal lytte til sitt indre og riktig vei vil banes. Da må en kanskje først få litt ro i ens indre? Hos meg er det tusen baller i luften og åtte ulike pilotprosjekter på en og samme tid! STRESS! I tillegg til alt på jobb har jeg to små jeg ønsker å tilbringe tid med, en kropp skal trenes for at ledd skal bedres, et hus bør ryddes, en hytte bør besøkes og venner må pleies.

Hvis dette hjerte skal snakke til meg må det muligens skrike………for at jeg skal høre. Jeg har i dag tatt et valg, jeg må bremse toget. Mitt tog kjører i 180 km i timen og ikke noe godt vil komme ut av det. Nyter i skrivende stund rolig musikk på ørene og avslutter med å anbefale en film. Den var og med å sette igang tanker hos meg, for mange forhold vil kjenne seg igjen. Når SER vi hverandre sånn egentlig? Når har vi det GØY? Se filmen…..da vil du forstå. Den byr på masse humor, men samtidig mange sannheter om tiden vi lever i. Verdt tiden…kos deg! OG send meg gjerne til Edens Hage! Jeg går og pakker……

By | 2017-03-16T07:15:11+00:00 27. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits