Fornye trynet

Jeg har i dag gjort noe som ALLE damer burde ta seg tid/råd til oftere. Jeg har pleiet fleisen, gjort noe produktivt for huden min, og ikke minst ligget i ro på en benk MIDT på dagen i EN hel time! SNADDER!

Damene på Drammensklinikken tok godt vare på meg, bare se så fin jeg ble:

Looking my best!

Det ser ut som jeg har jordbærkrem i trynet, og jeg kan love deg at det luktet omtrent som det. Men det er en spesialmaske for denne hersens røde nesen min. Noen som vil kjøpe den? Går på billigsalg i dag kan jeg love deg, og blir den ikke solgt før klokken 22.00 ikveld legger jeg den ut på Finn.no. Da tenker jeg det blir fart på sakene!

Les mer om hud og hudpleie HER!

Men uansett nese eller ei, huden hadde ufattelig godt av dette. Sitter og føler meg som en nypudra barnerompe, og har allerede booket ny time om en drøy måned. HERLIG!  Og vet du hva jeg gjorde samtidig!? Booket en time til mannen, men ikke si det til noen. Han vet det ikke enda, og derav satser jeg på at han slentrer innom bloggen og kun ser på bilder som han pleier. Høhø! Han sier han ikke leser sidene mine, men jeg vet han ikke klarer å la være.

Men, jeg glemte ansiktet mitt på Drammensklinikken (besøk de HER) så jeg blir nok tryneløs en stund fremover.

Glemte igjen ansiktet mitt

By | 2015-05-31T10:05:02+00:00 6. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits