Gratulere med dagen Joss

Det er ikke ofte jeg omtaler mine nærmeste her på bloggen. Jeg har et klart skille på hva som er privat og hva som er personlig. Jeg er ofte personlig, og har ikke noe problem med å dele om meg og mitt, men privat er jeg aldri. Tror ikke jeg har vært det en eneste gang faktisk.

Dette innlegget er inget unntak, men med en rimelig kjent make som følgesvenn er det mange som allerede vet at han feirer dagen sin i dag 3 oktober. Min kjære har altså bursdag og det feires på hytten. Vi storkoser oss tross regn, vind og rimelig kalde grader….elsker hyttelivet. Det eneste som irriterer meg er mengdene med mat som konsumeres….her er det liksom ingen grenser, men vi lever bare en gang. Denne helgen koser vi oss!

Våre nærmeste hyttenaboer er en fantastisk gjeng, og stedet hadde faktisk ikke vært det samme uten de. Vi er en herlig gjeng med seks voksne og fire barn som henger mye sammen når fjellheimen nytes. Enten det er på tur, i hytteveggen, rundt kortbordet eller når mat skal nytes. De er alle ivrige lesere av bloggen min, og i går på rakefisklaget vi arrangerte for å feire to bursdager ville disse to bertene gjerne vise sitt nærvær på mine sider.

Møt Inger Johanne og Anne. To festlige damer som gjør fjell-livet mitt til en fest. Inger Johanne drar meg ut på laaaaaange skiturer og presser meg til å kjøre veldig  fort i nedoverbakker, hun er en tøffing (fort på nedoverski er det verste jeg vet), mens Anne alltid har mange gode råd og herlige samtaler å by på. Mannen til Anne er områdets altmuligmann og sammen med de to har vi utforsket mange fjelltopper i distriktet. Glad i dere!

Herlige damer, Inger Johanne og Anne

En er voksen når en spiser rakfisk.....- jeg er ikke SÅ voksen, men spiser litt!

Dette rørte ikke jeg, likte bare bollen!

Bursdagsgaven til min bedre halvdel

Happy Girl som digger samvær med hyttenaboer

Pønta meg på hytten med farge i skinna og noe på leppa. En trenger ikke dasse rundt  onepiece og inntørket tryne selvom jeg gjør det mesteparten av tiden. Nå venter det kake for å forsette feiringen….skal ikke røre den, promise! 😉

By | 2017-03-16T07:16:15+00:00 3. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits