Drømmejakke vinteren 2010

Jeg er ikke veldig opptatt av moter og trender. Jeg er mer opptatt av at jeg skal like plaggene, og ikke minst bør jeg føle meg vel i klærne jeg kjøper. Jeg syntes det er morsomt å beskue de som KAN mote, og de er det mange av. Ulrikke Lund er en ung blogger som får det til syntes jeg. Vakker ung jente med egen nettbutikk hvor jeg blant annet kjøpte en veske for ikke så lenge siden. ( Du vet at når teksten endrer farge som i forrige setning så er det link inn til en ny side? Bare lurte jeg )

Ulrikke Lund

Hun har mange lesere og har derav startet egen nettbutikk. Hun er en driftig dame som vi garantert kommer til å høre masse fra i årene som kommer. Mange vil kanskje si rosablogger, mens jeg ler meg i hel av de som sier det. Hun fenger og lager butikk ut av det hun kan…nemlig blogge. Ikke mange som klarer det, og jeg kan tenke meg at Ulli ler herfra til banken. Kanskje ikke i dag, men innen få år.

Grunnen til moteinnlegget er en jakke jeg fant på Beitostølen i helgen. Jeg falt pladask og skulle ønske den fant veien hjem i min postkasse. Den passet meg perfekt og var akkurat passe fin og passe bruksvennlig. Her er bildet:

Eller skulle jeg gått for en av disse?

Drømmejakken Vinter 2010

Det eneste minuset er at jakken ikke helt passer min lommebok…det er litt dritt! Må vel spare, denne måneden ble det ny MacBook Pro. Ikke verst den heller for å si det mildt!

By | 2010-10-04T18:36:24+00:00 4. oktober, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |19 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits