Når jobben kaller

Jeg elsker det jeg holder på med, å jobbe med sosiale medier. Sammen med en herlig gjeng på Røyken Næringshage (kontorfellesskap for selvstendig næringsdrivende) begynner ting å ta form og jammen har jeg ikke inngått samarbeid med to av mine «naboer». Les mer om de HER. Sammen utfyller vi hverandre perfekt og kan tilby nye kunder enda mer i et samarbeid.

Ekstra stas er det at min første store kunde, Galleriet i Bergen, er nominert til pris for sin digitale markedsføring. KJEMPESTOLT! De la om siden sin, i samarbeid med meg, til blogg for snart et år siden, samidig som de fikk grundig opplæring på hva slags innhold de burde prioritere, hvordan de burde skrive, Facebook og Twitter, oppdateringsverktøy, WordPress som bloggplattform og noen verktøy i hvordan lage sitt eget «sirkus». Det har tydeligvis funket.

Neste store nye kunde er Kvadrat som nettopp har lansert siden sin og er igang med opplæring. Se den HER. Robert Grinde som er designeren jeg samarbeider med har laget et fantastisk kart på Kvadrat sin side….er det noe den mannen ikke får til?

Her om dagen var vi tre fra Næringshagen på Kolbotn i et veldig spennende møte med et stort firma. Det er så gøy å sitte sammen med folk som «suger» til seg det en ønsker å lære bort om sosiale medier. Hvis du lurer på hva jeg jobber med kan du lese mer HER.

Jeg satt i hele går og videreutviklet designet på siden min og her er resultatet (trykk på bildet og du kommer direkte dit)

rådgivning
produksjon
kurs
foredrag
 • Opplæring i bloggverktøy
 • Hvordan skrive blogg?
 • Markedsføring av blogg
 • Kreativt innhold
 • Oppsett av blogg
 • Oppsett av Facebook, Twitter etc
 • Hvordan skrive blogg?
 • Rutiner for blogging
 • Hvordan og hvorfor bedrifter bør blogge
 • Foredrag om sosiale medier
 • Markedsføring på internett
 • Lager foredrag på bestilling
By | 2017-03-16T07:15:56+00:00 14. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits