Katten ut av sekken!

Jeg har lenge, veldig lenge, drømt om å lage mine egne TV-serier. Gjøre ting på min måte. Jeg vet jeg er flink i samtaler med mennesker, etter 16 år som programleder i radio/TV har det alltid vært min styrke. Dette skal jeg nå få rendyrke i min egne tv-serier. KJEMPESTAS!

Behing the scenes

De som ikke så God Morgen Norge imorges aner ikke hva i alle dager det er jeg prater om, men jeg med min store kjeft klarte jo ikke å holde den lukket. Jeg skravler jo på inn og ut pust, derav lirte jeg ut av meg denne hemmeligheten min.

JEG STARTER EGET WEB-TV HER PÅ BLOGGEN! Løsningen blir levert av en av mine nye samarbeidspartnere  Q-Brick, og dette blir berre lekkert!

Hvorfor tenker du kanskje? Hvorfor ikke tenker jeg!? Jeg vil gjerne inspirere, motivere og engasjere, og målet mitt er talkshow innen noen år. HER, på denne bloggen. Jeg håper istedenfor at folk kanskje tenker at jeg er sprø, heller velger å finne inspirasjon i at jeg tørr og faktisk får det til! Det er ikke lite bare det skal jeg si deg, for ingen andre enkeltstående nettsider som min har dette idag. Jeg gjør igjen noe som aldri er blitt gjort før og er kjempestolt!

Sitter på cafe i Drammen og venter på manager. Stas, jeg har manager lizm! Anders heter han, flink kar. Han har hjulpet meg til å gjennomføre dette rent økonomisk og alt braker løs innen noen måneder. Det blir fast sendetid, men seriene mine blir liggende her til evig tid. Gratis! Det er viktig, for ellers er hensikten borte.

Jeg skal blant annet reise til Romania og lage en serie derfra, men som med alt annet jeg gjør ,så blir det litt «learning by doing». Jeg kommer sikkert til å tråkke i salaten noen ganger, men jeg kommer ikke til å gi meg! Takk til deg som heier….dette er gøy og kanskje blir det DEG jeg intervjuer engang….jeg kommer til å lytte masse til hva leserne mine vil ha.

HVA VIL DU HA SLAGS SERIE? Hva savner du på skjerm i dag? Kommenter gjerne……varm klem til deg!!

Gjester hos God Morgen Norge i dag….SMOKIE! Kjekt!

By | 2017-03-16T07:15:48+00:00 22. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|19 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits