Min datter = LappeJenny

Min datter er som sin mor, kreativ. Men en ting har vi ikke til felles, hun elsker nemlig lapper. Hun lager systemer og huskelapper for det meste, og mens jeg satt med leksene sammen med sønnen ikveld la jeg merke til et voldsomt engasjement over kjøkkenbenken. Papir og penner fikk vinger og saksen ble flittig brukt.

Etter vel endt lekseøkt, hvor jeg blant annet ble intervjuet på engelsk, fant jeg følgende lappesystem på kjøkkenbenken hvor jeg lager niste om morgenen:

Her var det mye en måtte huske. Ny matboks (hun må hele tiden fornye seg), egen lapp til kjærlig hilsen som hun gjerne vil skal legges i boksen, og piler i alle retninger sånn at en ikke skal glemme. Hun er en fest.

Men det endte ikke med disse lappene. Etter lesestund på sengen fant jeg en bunke klær i sofaen hvor hun igjen hadde lagt i fra seg noen velvalgte ord:

Hun er evig positiv, kreativ og morsom. Rett og slett en fest! Har dine barn noen artige påfunn?

By | 2010-10-28T21:51:27+00:00 28. oktober, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits