Personlig trener, jeg?

Jeg har igjen lagt mine nå obligatoriske meter bak meg i Risenga Svømmehall. DEILIG! Nå har det blitt en innarbeidet vane, og jeg kjenner det er en helt grei vane å ha. Det er det beste som finnes etter en periode (hel sommer) uten noe særlig trening, det og kjenne at kroppen begynner å like den fysiske aktiviteten jeg pusher den til. Det er ikke så mange og lange økter enn så lenge, men denne formen passer perfekt i min hverdag akkurat nå. Jeg har ikke tid til mer rett og slett.

I Risenga Svømmehall, Asker, har jeg lagt merke til en eldre kar. Han befinner seg ofte der om morgenen og prater velvillig med alle som tar noen armtak i vannet. Idag la han, for tredje gang, sin elsk på meg, og jammen har jeg ikke fått meg en personlig trener! Han er så festlig, sikkert gammel svømmetrener, for det står ikke på rådgivningen. Han har så mange herlige råd om riktig armbruk, hvordan hodet skal ligge i vannet., hvordan jeg bør ligge i vannet for å komme fortest mulig frem….jeg kan ikke annet enn å le, og bruker masse tid sammen med han. Han likte tydeligvis at jeg jeg skravlet med han, for jammen ville han ikke dele svømmebane med meg. Herlig! Jeg bare ler….han er en fest, og tydelig en kjenning i hallen. Alle snakker om disse velmenende rådene hans.

Note to self, jeg MÅ huske å kjøpe inn utstyr til treningen min nå:

Da skal du se at det blir sving på sakene….effektivisere treningen litt. De to lengst mot venstre kalles padlere og pullboy og brukes når en skal trene kun armer. Brettet til høyre brukes til å holde foran seg og kun trene beina. Bør prøves! Deilig form for trening!!

By | 2016-05-19T11:24:28+00:00 12. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |0 kommentarer

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits