Sandra Love = moteblogger

Sandra Love er endelig tilbake etter en lite pause. Hun har travle dager, men nå gjenstår det å se om det er dating som har opptatt tiden hennes siden sist!? Vakker som hun er burde mennene stå i KØ!! Mer fra Sandra LOVE kan du lese HER!

Jeg er på jakt etter ny vinterjakke, helst en som går nedenfor baken. En som ikke er for boblete, for jeg trenger jo strengt tatt ikke å fremheve at jeg bare 1.62 cm. Dessuten leter jeg etter et par vinterstøvletter som får meg til å virke høyere og slankere. Jeg vil være rustet for vinteren i klær som kamuflerer at jeg er en liten fis som er altfor glad i mat. Samtidig vil jeg utstråle at jeg er med i tiden, har masse penger og er veldig vellykket. Jeg vil at klærne mine skal speile livet og personligheten min, altså.

Siden jeg verken har tid (eller lyst) til å tråle byen rundt etter slike plagg, og heller ikke meldte meg på ekstrem forvandling, er internett tingen som vanlig. Men før du leser videre, la meg få komme med en advarsel: ALDRI, ALDRI, ALDRI tenk tanken engang, om at nå skal det jammen bli koselig å sette seg ned med et glass vin og shoppe litt på internett. Jeg snakker av erfaring, for å si det sånn. Og slikt skjønner man når man er eier av 1 stk. krembørste. ”Gi deg selv massasje og smør deg inn med krem samtidig!” Ok, nød lærer singel kvinne å spinne, tenkte jeg og kjøpte en sånn. Jeg har jo ingen som kan smøre meg på ryggen, så dette er helt genialt.

1 stk dusjhode med varmeindikator. Her har jeg nok tenkt: Oj så kult, jeg trenger ikke lengre kjenne etter om vannet er for varmt, jeg kommer aldri mer til å brenne meg i dusjen igjen!

Og en søt liten sparegris som ligner litt på en sitron. Har fakisk 3 sånne…jeg vet ikke hvorfor. Vil reise til New York, mulig jeg så for meg en spareordning da jeg kjøpte dem.

Komboen Vin, Visa og W.W.W er en veldig big no-no, ikke prøv det! Jeg vil forresten ikke eie disse tingene jeg har shoppet, så skal gi de til min bror til jul.

Datinglivet er så sykt stilleståede at det ikke kan kalles et liv engang. Han siste jeg traff brukte halve daten på å fortelle hvor sinnsykt magisk det var da datteren hans ble unnfanget. Det var i Miami. Der har jeg ikke vært, engang, så det sier jo seg selv at hele historien var totalt uinteressant for min del. Ja, også var det han i taxikøen som spurte om jeg er Sandra Love. Han liker å lese bloggen sa han, og spurte om jeg ville bli med han hjem. Jeg ble selvfølgelig med, tenkte at det sikkert var veldig stas for han å ha med seg en blogger hjem, liksom. Jeg er nobel sånn. Men har ikke hørt noe fra han siden (hvis du leser dette, ta kontakt, jeg er keen)…

I dag vil jeg skrive litt om mote, siden det er mye enklere enn å date. Jan Tomas og hun der jeg ikke husker hva heter (hun som lå med Bill Clinton i Oslo…hun var lærer eller noe, men ble programleder og moteekspert rett etterpå, du vet hvem jeg mener…) sier hva som er hot og not, og jeg følger det slavisk. Det er veldig deilig å slippe å tenke selv, spør du meg. De sier hva som er hot, og jeg kjøper det. Isi pisi.

Det yberviktigste i moteverdenen er å holde seg oppdatert 24/7. Det er nesten sånn som med aksjer, man må henge med hele tiden, for ting forandrer seg kjapt. For eksempel akkurat da jeg fikk vite at det endelig var inn med stor rumpe, så var det ut. Nå er det den gode gamle hestehalen som gjelder, men hvor lenge det varer vet ingen. Jeg går i alle fall med hestehale fram til jeg hører noe annet.

Og siden det ikke er in med stor rumpe lenger, leter jeg altså etter en vinterjakke som skjuler min utrendy, runde myke rattata.

En annen ting som er veldig viktig når det gjelder mote, er at ting må være dyrt. Jo dyrere jo bedre, faktisk. Jeg følger selvsagt også dette slavisk, så legger ut et bilde av meg i ett av mine hverdagsantrekk. Klærne er seff veldig moderne og dyre, og jeg føler meg som en milliondollarbabe når jeg har på meg dette antrekket. Jeg er sikker på at folk ser litt opp til meg når de ser at jeg går rundt i et så dyrt antrekk.

OnePiece kr. 1500, Norrøna dunjakke kr. 4000, Sorel boots kr 2000. Accessories: D&G klokke kr. 2300, Iphone kr 3000. Hele antrekket totalt (Kari Traa ullundertøyet er ikke inkludert i beløpet siden det ikke synes på bildet): 12800 kr.

Som du ser er jakken kort, så jeg må finne meg en som er lengre. Har du tips? Jeg har mange kredittkort, og begynner å bli søkkrik av all denne bloggingen, så prisen spiller ingen rolle så lenge jeg ser vellykket og trendy ut. Det er veldig viktig at jakken er dyr og har et kjent merke som synes godt slik at alle ser at vi ikke snakker billig drit her. På forhånd tusen takk. Den med det beste tipset vinner en overraskelse som jeg sender i posten.

Kleeeeeeeemz

By | 2017-03-16T07:14:52+00:00 31. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits