Løsning på vann i kroppen?

Jeg har mange ganger skrevet om disse trivielle fysiske ubehagene som ofte kan oppstå. Oppblåst mage og vann i kroppen. Noe av det verste jeg vet! Men det jeg har oppdaget etter at jeg har begynt å skrive om det, er at dette er noe som veldig mange kvinner sliter med. Jeg har ikke tall på hvor mange mail og tilbakemeldinger jeg får på enten Twitter eller Facebook om emnet, og derav forsetter min forskning på egen kropp. Ikke for å finne løsningen for andre, mest for egen del, men og for å kunne dele eventuelle funn jeg måtte gjøre her på siden min.

Det begynte med et innlegg hvor jeg skrev om leddene mine. Les HER. Det forsatte med at jeg gikk og kjøpte noen produkter som skulle gi litt olje til systemet. Les om de HER. Det igjen førte til en mail fra de som produserer disse oljene som jeg blogget om. Det er mange som leser bloggen min, og ser sitt snitt i at jeg skriver om produktene deres. Men dette skrev jeg om uoppfordret og firmaet hadde fått tips fra lesere.

De ville gjerne gi meg en utredning i form av samtale med en av sine forskere, og jeg var ikke vanskelig å be. Jeg så mitt snitt i å få hjelp til leddene, og de ville faktisk hjelpe. Jeg kunne blogge hvis jeg ville, det var ikke et must for de. Innstilling jeg liker! Jeg pratet lenge med forskeren, og han hadde ufattelig mange gjenkjenbare poenger og han skjønte hva jeg mente når jeg beskrev fysiske ubehag jeg hadde. DEILIG! Endelig noen som så kroppen som en helhetlig maskin og som hadde konkrete råd/tilbakemeldinger på hvorfor ting skjedde.

Det hele kokte ned til at han sendte meg noen produkter. Det ene, Zeolitt-basica, normaliserer syre og PH-balanse i kroppen, og Olivenblad X-tra styrker immunforsvaret og tarmfloraen. Jeg har nå testet i 3 måneder og jeg kjenner en KLAR forskjell. Her er det virkelig noe som er i ferd med å skje, og her må jeg forklare litt. Jeg kjenner helt klart at jeg ikke reagerer på enkelte matvarer som jeg tidligere gjorde. Jeg kan spise ting som jeg ikke kunne før , nå uten ubehag i etterkant. Hendene har normale mengder med vann og derav letter trykket rundt leddene og det er en klar bedring der og.

Den siste uken har jeg vært tom for produktene, og NÅ merker jeg hva de faktisk har betydd. Føler meg som en vandrende breiflabb full av vann og kan ikke vente til ny ladning kommer i posten i morgen. Om jeg må gå på disse resten av livet driter jeg i. De funker for meg og jeg slipper fysiske ubehag. Jeg skal teste de noen måneder til før jeg eventuelt legger link til hvor de selges. Og NEI, jeg er ikke betalt for å skrive dette.

By | 2017-03-16T07:15:01+00:00 31. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |20 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits