Historisk, jeg?

I skrivende stund er jeg hoppende glad og ufattelig sliten på en og samme tid. Fullt mulig når dagene løper avgårde og en springer fra det ene til det andre. Startet dagen i et våte element og det er så digg at svømming har blitt min nye BFF (Best Friend Forever). To dager i uken drar jeg meg noen tusen meter ( 2400 m idag) i det våte element, og det gjør godt for kropp og sjel. Det neste jeg skal gå til innkjøp av er en genial liten musikksak jeg ble vist av en av badevaktene. Jeg visste ikke at det finnes MP3 spillere som en kan dra med seg under vann!! Det MÅ jeg bare ha…skal surfe nettet i kveld, for EBay var visst stedet en burde handle.

Jeg ble litt stolt idag. Eller, ikke litt, veldig stolt faktisk. En sjef høyt opp i systemet i TV-bransjen sa jeg ville bli historisk! WOW, det var litt av et kompliment!! Ene og alene på grunn av WEB-TV (skrevet om HER) som jeg skal starte her på bloggen min om ikke lenge. Hver dag nøstes en og en tråd, og dette blir bare gøy! Jeg skal bidra på min måte, med det som inspirerer og motiverer meg, som jeg igjen jeg er skråsikker på vil gi noe til leserne mine!

Du ser av bildet at jeg er konsentrert. Det er ufattelig mye engasjement rundt min gjesteblogger HelseHilde, og det var mange mail som måtte besvarer når jeg endelig kom meg på kontoret i dag. Flere bloggere har skrevet egne blogginnlegg om HelseHilde, og det faktum at jeg slipper henne til på mine sider. Mange er skeptiske, og det er bra, men ikke forvent at jeg sletter innlegg eller bilder. Å være skeptiske er bra, men jeg har  idag fått flere hendvendelser fra medier som vil intervjue Hilde……ergo jeg er nok ikke alene om å finne reisen inspirerende/anderledes/utradisjonell/mot strømmen.

Gled deg til imorgen!!! Da får dere hilse på enda en gjesteblogger…..og da skal vi «live» til utlandet!. Nå må unger fores…..og meg. Det er rett før jeg spiser datamaskinen her jeg sitter.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-11-02T15:23:22+00:00 2. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Sandra Love 2. november 2010 at 15:32 - Reply

  Synes det er supert å få være gjesteblogger her, du er en inspirasjon av dimensjoner! Og veldig flink til å velge gjestebloggere, thiii-hi!
  Klem!

 2. Ane 2. november 2010 at 15:49 - Reply

  Gleder meg enormt til å se hvordan det nye prosjektet ditt blir, men jeg er sikker på at det kommer til å bli knallbra! Endelig kommer du dit det var meningen at du skulle være. Helt siden jeg begynnte å følge deg har jeg visst at du skal bli norges svar på Oprah. Det må bare skje og nå er muligheten her 😉 Husker vi mailet litt om det for ett år siden eller noe og er så glad for at du er ett skritt nærmere.

  Nyt kvelden Trine, må selv dra de firkantede øynene mine vekk fra skjermen og hjem å mate mini.

 3. Bella 2. november 2010 at 16:58 - Reply

  Åh finnes det mp3 spillere som tåler vann??.. aldri hørt om..MÅ HA! 🙂

 4. trinegrung 2. november 2010 at 17:00 - Reply

  Jeg og! Tror det er Speedo som fører de beste ifølge dama som jobber ved bassenget!

 5. Elin T. Henriksen 2. november 2010 at 19:51 - Reply

  Du er bare helt knallbra Trine, gleder meg veldig til å følge deg videre , masse lykke til :))

 6. Coco Chanel :-) 3. november 2010 at 01:20 - Reply

  JA!! Gleder meg til i morgen! Gleder meg til å mere » Sprell » fra deg. HER hos Trine-mor kan alt skje 🙂 Håper du snuser litt hos meg også….. Klem C.C

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits