Perfekt Make-up

Sist jeg var i stolen til sminkørene på Tv 2, for å skravle med folka på God Morgen Norge, var jeg så heldig å bli sminket av han som sminker Dorthe Skappel til hver sending. Han er et unikum med kostene og jeg er alltid superfornøyd når jeg går derfra.  Det er så gøy å bli sminket av folk som kan det og jeg lærer noe hver gang.

Jeg har fortid som mannequin og det gjør jo at det har vært noen lag med sminke i trynet mitt. Jeg kan basisen for hvordan en legger make-up og jeg er nøye med å gjøre små grep hver dag.

Hverdagsminken min er basepudder fra Glo, solpudder fra Glo, litt mascara, litt på øyenbrynene og vips…klar for en ny dag. Jeg bruker litt hver dag, hvis ikke føler jeg meg naken og lite vel. Jeg skjønner ikke de som går ut i verden uten noe. Her har vi lov til å jukse litt, JUST DO IT!

Men tilbake til Tv 2. Når jeg var der sist fikk jeg et godt tips. Jeg har lenge hatt en flaske stående fra Glo som jeg ikke visste helt hva jeg skulle bruke til.

Tipset jeg fikk med meg i sminkestolen denne gangen  var at denne skulle sprutes lett i ansiktet før og etter sminken. For å gi en friskere «look» til make-upen. Jeg har siden brukt den hver dag og jammen hadde sminkøren helt rett. En får en finere make-up og huden ser mer glødende ut hvis det forklarer. Anbefales!

Jeg fikk pakke i posten igår, for jeg måtte bestille meg ny flaske. Jeg handlet alt hos MakeStyle som du finner HER.

Jeg tester forsatt Beauty Pasifique fra Makestyle og jeg har ikke noe negativt å si. Jeg har rosacea på nesen og er derfor ytterst sensibel. Heldigvis reagerer jeg ikke på disse produktene og masken du ser til venstre i bildet er fantastisk. Bruker den to ganger i uken!

Kanskje dette er grunnen til at jeg ikke reagerer? Jeg er ihvertfall fornøyd og er ikke betalt for å si det!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:05:00+00:00 6. november, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Mette 6. november 2010 at 17:50 - Reply

  Dyre Karterud, Han er fantastisk!

 2. mina 6. november 2010 at 18:59 - Reply

  og dette var dagens reklame!
  hehe jaja skjønner jo at du skal leve av dette 🙂 lukter lunta når du og 12 ander fjortissbloggere skriver om nettopp «makestyle butikken» lol.

 3. Atelier Kari 6. november 2010 at 20:48 - Reply

  Må komme på kurs hos deg, skjønner jeg. Tar unntaksvis på meg sminke. Kanskje ikke det helt store behovet her langt til skogs på Finnskogen. Men «gransus i serken» kanskje bjørn, ulv og gaupe ville se på meg med nye øyne? ;D Ha en flott helg!

 4. trinegrung 6. november 2010 at 21:01 - Reply

  @Atelier kari- tror heller jeg kommer en tur til deg i skogen. Hørtes ut som noe jeg virkelig kunne trengt! Virkelig! Vurderer Finnskogtoppen faktisk…..

 5. trinegrung 6. november 2010 at 21:07 - Reply

  @Mette- JA, Sture er superflink men jeg er like fornøyd med de andre som tryller med kostene 😉

 6. Heidi P 7. november 2010 at 06:48 - Reply

  Kult med sminketips Trine. Jeg bruker Id makeup og mineral veil er nesten det samme som holder sminken fin både før og etter jeg sminker meg. Elsker Id make up….hehe…..elsker å lese sånne innlegg også jeg 🙂 Ha en superfin søndag.

 7. trinegrung 7. november 2010 at 09:11 - Reply

  Takk Heidi….denne søndagen blir bra! UT PÅ TUR!

 8. HildePilde 7. november 2010 at 16:28 - Reply

  Hei, jeg har faktisk bestilt en del sminke/kosmetikk på nettet tidligere, men aldri hørt om MakeStyle – så takk for tipset 🙂

  Hvordan er erfaring med tid på frakt hos de? Har brukt BliVakker, men er slettes ikke fornøyd med logistikken hos de…

 9. trinegrung 7. november 2010 at 16:33 - Reply

  HildePilde: ikke opplevd noen forsinkelser der nei…superflinke folk!

 10. HildePilde 7. november 2010 at 16:38 - Reply

  Genialt – tusen takk for tilbakemelding 🙂 Ha en fortsatt fin søndag 🙂

 11. Pia P 7. november 2010 at 19:32 - Reply

  Jeg har fått rød snute etter å ha vært altfor mye ute på vinteren og kanskje forfrosset nesen, den lyser som et fyrtårn ved den minste tur ut så snart det er kjølig. Eller har jeg kanskje fått det du kaller rosacea?? Kanskje sjekke ut den kremen ….

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits