Min LappeDatter er tilbake

Hver uke oppdager jeg nye lappesystemer fra min lille perle. Jeg skrev sist om hennes LappeMatPakke HER. Hun liker tydeligvis å lage lapper, og igår var det rydde-dag hvor skapet hennes stod for tur. Alt ble tømt ut på gulvet og iveren var stor for å få til et bedre system. Og selvfølgelig var lapper en del av systematiseringen. Igjen, hun er en fest.

Etter skapet nesten hadde fått tellekanter stod skuffen hennes på badet for tur, og det var her jeg smeltet. Den skuffen var nesten umulig å lukke grunnet mye greier som hun mener er en nødvendighet å ha uansett om det aldri brukes. Derfor tok hun hendene fatt og kastet igår over en lav sko ( heldigvis, lurte på om jeg måtte ringe Kaoskontroll med Hilde Hummelvoll en gang i fremtiden). Skuffen ble seeende slik ut, med en kjøkkenklut som pynt i bunnen, faktisk. (hehe)

Til høyre for det rosa sminkeskrinet stod det et liten pudderskrin. Sminke? Det er ikke lov! Jeg åpnet boksen og hjertet smeltet:

Her er grunnne til at dette ble skrevet, og hun siterer mens jeg skriver: – «På morgenen skal denne åpnes for at jeg skal huske det som er viktig i løpet av en dag, være glad, jobbe bra og smile». SMELT! Hun er bare evig positiv og mange (inkludert meg) har mye å lære av hennes positive tankemåte. Hun velger alltid å se den positive siden av det meste, og overser glatt det negative. Ikke vits å bry seg med, sier hun, da blir jeg bare sur og det er ikke noe gøy.

Lev livet folkens- dagens motto i det vi pakker og gjør oss klar for en luftetur i skogen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-11-07T09:10:14+00:00 7. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Linda 7. november 2010 at 09:18 - Reply

  Ååå… *Smelt* For ei skjønn jente du har. Hun har jo så rett!

  Det neimen ikke enkelt å være positiv/se det positive hele tiden, så påminnelser som en liten lapp kan jo være påminnelse nok.

  Tenker hun hadde likt denne boken av Mia Tornblom:
  http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=2628767

  Ha en fin dag videre.

 2. trinegrung 7. november 2010 at 09:26 - Reply

  Takk Linda, den skal jeg jammen sjekke! Hun er glad i å lese 🙂

 3. Marte 7. november 2010 at 11:13 - Reply

  Hehe, no vart eg òg sjarmert. Kloke ord frå eit ungt menneske. Held ho fram på same måten kan eg ikkje skjønne anna enn at det kjem til å gå ho bra her i livet!

 4. TONE=) 7. november 2010 at 12:20 - Reply

  POSITVE jente dette,:-) vi har et og annet å lære av disse positve barna våre!!! De e ofte enklere å negative tanker… men en sånn sminke/skrin/boks md positive ord i skulle vi hatt o åpnet hver dag AlleMann….Ha en strålende/POSITIV dag ALLE:)

 5. Vibbedille 7. november 2010 at 15:06 - Reply

  HERLIGE Jenta!!! Ligner jo på sin mor da!? Syns jo du også stort sett er positiv!
  Det er uansett en flott egentskap!

  Kos dere og ha en herlige søndag!

  Klem fra en POSITIV Vibbedille ;))

 6. heavyberta 7. november 2010 at 16:12 - Reply

  Så utrolig herlig!! Tenk om alle klarte å leve etter det der ja! 😀
  Jeg har ei på snart 17 som var likedan-og vet ikke om jeg skrev det i et svar til deg før;men jeg har latt et par av lappene henge oppe (for hun vil garantert holde på lenge-heldigvis <3 ).
  Og jeg har tatt vare på noen av dem..for er vi litt i tidsklemma,er det bare å snike de til oss når de vil blir kule og vil ta de ned – og lime de kjapt inn i en bok med hvite sider..
  Og jeg har erfart-og sier alltid når det gjelder barn:Hver alder har sin sjarm! Man synes jo baby'r lukter godt(mesteparten av tida)-og er megasøtt med gossine små herremenn el.små prinsesser..men ved å sette pris på de små øyeblikk med min(eneste desseverre)solstråle i snart 17 år-er det såå stort..Og ja;hver alder har sin sjarm,ikkke sant? ;-D
  Klem Heavyberta

 7. Heidi 7. november 2010 at 17:58 - Reply

  Dette var jo utrolig sjarmerende!

  Hils datteren din og si takk for tipset, kanskje det hjelper på vonde dager å ha en lapp ferdig som man kan titte på. 🙂

 8. Karianne 7. november 2010 at 23:33 - Reply

  Fantastisk bra 🙂 Håper det er greit at eg «kopierer» dette, på en gul lapp, og henger det på speilet. Fine ord å starte dagen med 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits