Det er ikke ofte vi lar noen komme inn i vår private sfære, men nå som Strømsgodset er i Cupfinalen (spiller nå på søndag som kommer) blir det litt ekstra trøkk fra ulike hold. Min mann stiller ihvertfall så og si aldri opp på noe, har takket nei til Skal vi Danse, alle kjendisprogrammer av noe slag, og derfor ble jeg veldig overrasket når han kom hjem og sa at Se og Hør kom på besøk.  Det blir nok siste gang vi stiller opp, så enjoy. Her er bildene av min herlige familie som jeg setter høyere enn noe annet på denne jord!

Mange er sikkert kritiske…jaja, dagen går heldigvis videre. Dette er oss på godt og vondt .

Vi verner veldig om våre to «små», dere som leser bloggen fast har vel aldri sett de før kanskje? Her er både Kasper og Frida.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.