Ukeblad på besøk hos oss

Det er ikke ofte vi lar noen komme inn i vår private sfære, men nå som Strømsgodset er i Cupfinalen (spiller nå på søndag som kommer) blir det litt ekstra trøkk fra ulike hold. Min mann stiller ihvertfall så og si aldri opp på noe, har takket nei til Skal vi Danse, alle kjendisprogrammer av noe slag, og derfor ble jeg veldig overrasket når han kom hjem og sa at Se og Hør kom på besøk.  Det blir nok siste gang vi stiller opp, så enjoy. Her er bildene av min herlige familie som jeg setter høyere enn noe annet på denne jord!

Mange er sikkert kritiske…jaja, dagen går heldigvis videre. Dette er oss på godt og vondt .

Vi verner veldig om våre to «små», dere som leser bloggen fast har vel aldri sett de før kanskje? Her er både Kasper og Frida.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-11-09T14:43:55+00:00 9. november, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |22 Comments

22 Kommentarer

 1. grete von hippie 9. november 2010 at 14:58 - Reply

  Du har god smak Trine, for både hus, hjem og ikke minst mann 🙂 Skjønne barn og. Synes det er tøfft av dere jeg og stille i Se & Hør – og tusen takk for at du deler det her. Sier det jeg: Du er et knakende godt forbilde for mange 🙂 Har ikke vær noe tull å meske seg med i media angående deg…Hils familien og ha fine dager <3

 2. Småen 9. november 2010 at 15:02 - Reply

  Jeg er helt enig med Grete over her =)
  Godt forbilde du =) Fortsett sånn =)

 3. trinegrung 9. november 2010 at 15:03 - Reply

  Takk. Setter pris på det….vi må alle gjøre så godt vi kan og bidra med det vi kan 🙂

 4. ToneK 9. november 2010 at 15:07 - Reply

  Jeg legger ned arbeidet for dagen og stikker over gata til Statoil for å se om jeg finner noe (usunt hehe) til middag i dag slik at jeg slipper å gå til butikken i denne stormen… Kjøper med meg Se&Hør også da vettu!! Nuuudelige barn du har da 🙂 Klem fra meg.

 5. Heidi P 9. november 2010 at 15:19 - Reply

  Å så fin repotasje…og så fint hjem og hus du har…og ikke minst for en superfin familie!!! Mye å være takknemlig for med andre ord….Ha en superdag videre!

 6. Tone 9. november 2010 at 15:35 - Reply

  Jøss….jeg er også i Se&Hør!? For sannelig synes jeg at jeg skimter maleriet mitt på hovedbildet? Fin plass du har funnet til det 🙂
  Kjempekoselig hjem du har Trine, og en herlig familie!

 7. torill_elise 9. november 2010 at 15:46 - Reply

  Flott reportasje! Du har virkelig en familie og et hjem du kan være stolt av 🙂

 8. torill W 9. november 2010 at 17:01 - Reply

  Får kjøpe se og hør denne uken da, selv om det er noe jeg skjelden gjør.
  For et flott hjem du har. At du har en flott familie, det visste vi jo fra før:)
  Klem

 9. Cathrine 9. november 2010 at 17:09 - Reply

  Koselige bilder av familien hjemme! Jeg synes jo at dere er tøffe, men samtidig når man tenker på alle som blogger der ute, så får vi jo sett omtrent alt fra hjemmemne til folk! Slik er det i dag, alt ligger der ute, uten at det behøver å være negativt!!!
  Huset deres er kanonstilig! For ikke å snakke om utepeisen!! EN sånn kunne jeg tenkt meg…..!
  Når andre kommer for å ta bilder, må jo heeeele huset ryddes….håper dere får godt betalt!! Hehe ;o)
  Jeg har faktisk sittet ved sykesengen, fastvakt på jobb i dag ( det er når pasienten av en eller annen grunn ikke kan være alene) og lest Se og Hør, og fått betalt for å lese det… Verden er spennende!!
  Cathrine

 10. Beate 9. november 2010 at 18:07 - Reply

  Likte at du postet hele artikkelen, spesielt for meg som ikke leser Se og Hør. Utrolig fint hjem! Og, nei, aldri sett barna deres, utrolig skjønne, og moro at begge spiller fotball!

  Synes det er så bra du setter barneoppdragelse i fokus. Vokste selv opp i et hjem hvor foreldrene mine alltid brukte mye tid med oss, spilte fotball og håndball både på løkka og i stua, og sa alltid nei til fester av alle slag, for å være med oss. Det er jeg kjempe takknemlig for i dag. Husker de pleide å påminne oss om hvor heldige vi var, siden de valgte å være hjemme med oss. Skjønte ikke så mye av det da, for trodde alle foreldre var sånn, men viser seg at det er de ikke.

 11. Lillian 9. november 2010 at 18:10 - Reply

  Har ikke lest Se&Hør enda, men ser på bildene du har lagt ut at det er en flott familie og flott hjem dere har. Koselig å «titte inn» Jeg får nok finne Se&Hør denne uka, siden det er du som er der 🙂

 12. thile 9. november 2010 at 19:23 - Reply

  Så tøft, Trine! Så trivelig dere har det 🙂
  Jeg forstår, du er stolt over dine fine familie <3
  Jeg sitter og tenker bakover i tid, Trine. En del år siden, mente jeg og se Jostein, barna og du, i et ukeblad, husker ikke hvilket blad. Det er genuin interesse fra min
  side. Jeg liker deg :-D. Det var ikke Facebook og kanskje du ikke hadde blogg engang.

  Ha det godt.

 13. trinegrung 9. november 2010 at 19:29 - Reply

  Så hyggelig @Thile…det er ikke ofte vi stiller opp, har ikke behov for det. Kjekt du oppdaget en av de få gangene 🙂

 14. Kristen L. Skogrand 9. november 2010 at 20:53 - Reply

  Skikkelig flott å se dere og (ikke minst!) de nydelige barna, Trine 🙂

  Ønsker dere alt godt videre!

  Mvh, Kristen

  PS! Artig å se Tones flotte kunst i heimen deres også. God smak har dere, både n.d.g. utsmykking o.a. 🙂

 15. Marius Hagerup Bergmo 9. november 2010 at 23:37 - Reply

  Håper du fikk godt betalt Trine… Da jeg deler samme tankegang som deg vedrørende bilder av barna på blogg, og nettet generelt. Jeg har tre barn, og kommer aldri til å legge ut noen bilder av dem på verken blogg, Facebook, eller andre steder i åpenheten.

  Når det er sagt så er du, som vanlig, tøff i dine valg. Det er morsomt med folk som tør å stikke seg ut, si sin mening, og gjøre det de selv har tro på. Fint hus, familie, og i mine øyne en legendarisk mann har du også!

 16. Sunniva 10. november 2010 at 00:03 - Reply

  Synes du ikke det er problematisk å brette ut privatlivet til ikke bare deg, men også barna dine?

 17. Ane 10. november 2010 at 01:16 - Reply

  Sunniva: Ungene til Trine er da så store at de synes sikkert det er kjempe gøy å være i et magasin. Husker når danske se og hør lagde reportasje om mamma i Hellas, og jeg synes det var så dumt at jeg var på ferie hos pappa i norge på den tiden for jeg ville og vært med. Jeg var 11 eller noe tror jeg 🙂

  Uansett, flott reportasje og den kjolen der henger i mitt kleskap også 🙂

 18. trinegrung 10. november 2010 at 08:12 - Reply

  Sunniva- bretter ikke ut privatlivet føler jeg i det hele tatt. Det er en kort overfladisk tekst, bilder og noen overskrifter. Glemt i neste uke. Det er 4 år siden sist vi stilte opp hele familien samlet, så jeg vil ikke si at vi blottlegger oss ofte som visse andre såkalte kjendiser…..

  De som leser bloggen min vet at jeg aldri har bilder av mann og barn eller hus for den saks skyld her……jeg har et klart skille på hva som er privat og personlig. Jeg har ikke problem med å være personlig, men jeg er aldri privat. Denne gangen takket mannen ja, fordi han som laget reportasjen er en god venn og det er positivt siden Godset skal VINNE CUPFINALEN!!! hihi

 19. fru storlien 11. november 2010 at 10:07 - Reply

  Fine bilder av fin familie og fint hus. Jeg blogger heller ikke bilder av mann og barn, ihvertfall ikke der de er gjenkjennelige. Men å stille opp i anledning cupfinalen for en gangs skyld, er noe annet. Og selv om vi håper Godset kommer til finalen litt oftere, vil det sikkert ikke skje hvert år. På søndag heier vi på Godset, og særlig på naboen som spiller der.Kjempestas!

 20. Randi Sønsthagen 13. november 2010 at 18:38 - Reply

  Hei,

  flott hjem dere har, men jeg la mest merke til tallerknene på bordet 🙂 Ser ut som de er brune m gammelt engelsk mønster. Er de nye…….noe man kan få tak i tro?? Det er jo fler varianter av denne typen i rosa og blått, men jeg leter etter brune……

  Nå venter jeg spent…

  Ha en fin helg fra Elverum 🙂

 21. trinegrung 14. november 2010 at 07:12 - Reply

  @Randi- så hyggelig kommentar, tusen takk!! De er kjøpt på et loppemarked faktisk så jeg aner ikke hvor de kommer fra dessverre. Det under er borte eller mer uleselig så da blir det vanskelig gitt. Beklager det masse. Men vi har et annet service som er blått og hvitt m nesten samme mønster og det heter Spoude…..verdt å sjekke!

 22. Tone 14. november 2010 at 23:22 - Reply

  Siden ett av mine malerier er med i artikkelen, og etter tillatelse fra Trine, legger jeg ut linken til min Facebook side. Trykk mer enn gjerne «liker», spre til dine venner og følg meg videre 🙂
  Og takk for hyggelig kommentar Kristen! 😀
  Velkommen : http://www.facebook.com/ateliersemjacobsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits