Kvinner i fokus 2010

Idag bar det avsted på enda en konferanse kalt Kvinner i fokus. Tema for foredraget jeg holdt var DÅRLIG SAMVITTIGHET. Da jeg ble forespurt om temaet ble jeg med en gang veldig usikker. Usikker fordi jeg ikke ante hva i alle dager jeg skulle formidle og ikke minst hvordan. Men etter en tid begynte tankene å ta form, og med god hjelp fra mine blogglesere (les gjerne HER) så ble det noe fornuftig til slutt. Takk til Lisa Arntzen for at du hjalp meg å samle tankene idag.

Det er en av grunnene til at jeg elsker å blogge, pluss å både twittre og facebooke. En får svar med en gang og det er en kommunikasjonsform som passer meg PERFEKT. Jeg liker samtalene en kan ha i dette sosiale univers og det gir meg så ufattelig masse. Så takk. Det er alt jeg kan si. Jeg er ydmyk og glad for at du velger siden min og ikke minst kommenterer her. Smask til deg! Her er foredraget…..du får det kun i skriftlig form, lyden får komme ved neste anledning. Egentlig synd, for jeg får jo ikke utdypt det foredraget faktisk inneholder. Spesiell takk til Susanne som bidro med flotte tanker i blogginnlegget mitt, som igjen inspirerte meg til å velge retning på foredrag. Takk.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

3 Kommentarer

  1. HelseHilde 19. november 2010 at 19:20 - Reply

    Flott Trine 🙂

  2. HelseHilde 19. november 2010 at 19:21 - Reply

    Flott Trine

  3. Lisa Arntzen 19. november 2010 at 19:23 - Reply

    God kveld:) det var bare koselig å være til hjelp – og ikke minst hyggelig å hilse på deg. Det var et godt foredrag, både om det å slutte å kaste bort tiden på å ha dårlig samvittighet, og også om å være et medmenneske. Satt igjen med mange gode tanker etter i dag. Lykke til med neste foredrag!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits