Kronisk – en bok om en reise

Jeg har det siste døgnet, utenom måltider rundt bordet med familien og naturlig tid på puten om natten, sittet med trynet i en bok. Den ble tilsendt av en medblogger som heter Anna, og bloggen hennes finner du HER. Hun leste om leddgikten min her på bloggen, og hvordan jeg ønsker å fokusere på denne lidelsen. Derav tok hun kontakt og boken lå i postkassen ikke lenge etter.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg tror jeg rett og slett legger ved mailen jeg sendte til Anna når jeg var ferdig med å lese boken:

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne…men jeg starter med TAKK. Både for boken, som jeg har lest på EN dag…klarte ikke å legge den fra meg, men og for at du er den du er. Jeg ser på bildet av deg i boken og føler jeg kjenner deg….vi bor i Røyken og når jeg leste at du var her i perioder…..jeg aner ikke.

Jeg sitter og taster på laptopen med tårer i øyene. Jeg gledet meg til å  lese ferdig epilogen, fordi da kunne jeg endelig maile deg. Sjelden har en bok gitt meg så masse utan at jeg kan definere hva. Jeg vet bare at jeg skal med trygge føtter forsette min søken, min egen forskning på hva som er riktig/viktig for meg. Du kan trygt si at boken din tente flammen i meg igjen og fikk meg til å stille meg selv mange viktige spørsmål. Tusen takk…..takk for at du deler din historie mellom to permer på en så nyansert og konstruktiv måte. Dine ord ga meg så mye fornuftig å tenke på og jeg drømmer nå selv om å legge ut på pilgrimsferd. Hm…med en mann som ikke er åpen for annet enn JensenSenger, og to barn? Lar det seg gjøre? Hm….jeg må få det til på et vis.

Jeg søker en dypere mening med livet og boken din ga meg et puff til å forsette søken. Ønsket om å reise mer trer frem og Indonesia kunne jeg reist til imorgen.» – Det er de som drømmer om å gjøre det, og de som gjør det, hilsen Ole». Den satt i meg og….jeg lager meg hindringer selvom de er reelle i form av mann og barn. Men jeg vil leve mer, jeg vil oppleve mer, jeg vil ikke styres av økonomi og faste utgifter. Jeg er iferd med å klikke av A4 livet……men timene med boken din ga meg håp.
Håp om at det finnes en dypere mening, håp i form av at det er viktig å gi til andre, at det er viktig å oppleve mer og se positivt på livet. Ikke minst det siste. Jeg er født, som deg, med en positiv vinkling på det meste og søker lærdom i alt jeg opplever. Undrer alltid hvorfor ting skjer og hva jeg kan gjøre med det for at det skal bli bedre.

Er du noen ganger i Norge? Lyst til å treffe en fan? Jeg må få gi deg en klem og hilse på…..jeg kjører gjerne til Sverige om så er.

Varm klem til deg fra en som ikke kjenner deg, men likevel er glad i deg.

Hvis DU ønsker å kjøpe boken, så fant jeg den blant annet HER. Jeg anbefaler den på det sterkeste!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:14:30+00:00 21. november, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: |5 Comments

5 Kommentarer

 1. HelseHilde 21. november 2010 at 13:44 - Reply

  Åh så fantastisk å høre at andre også legger ut på sin egen reise. Jeg har følt meg ganske alene her oppe i Nord 😉 Vi er alle herre over våre egne opplevelser, og jeg gleder meg til å lese boken fra en tøff medsøster !! 🙂 <3 <3
  Tusen takk for tipset trine,, dette vil inspirere og glede mange! <3

 2. tove 21. november 2010 at 14:57 - Reply

  har bestillt den, MÅ bare lese dette! Gleder meg!

 3. Potetsnuppa 21. november 2010 at 15:41 - Reply

  Du skriver så bra Trine og dette var kjempeinspirerende! Virkelig! Tusen takk for at du og er den du er og inspirerer så mange som du gjør hver eneste dag. Du er unik på din måte!

 4. Bustenellik 21. november 2010 at 19:34 - Reply

  Er det ikke deilig når bøker virkelig setter ett spor? Jeg hørte en gang at det kommer ikke an på hvor mange gangerdu går igjennom boken, men hvor mange ganger boken går igjennom deg. Tror det er noe i det. Ut fra din omtale av boken, ble jeg veldig nysgjerrig, så kanskje fikk jeg et punkt på årets juleønskeliste 🙂

  Jeg syns det var veldig hyggelig med besøk på den vesle bloggen min, og jeg satte veldig pris på en hyggelig kompliment. Jeg elsker og skrive, og har stor glede av og pusle med det. I likhet med deg, fikk også jeg fart på tankene etter foredraget til damen bak Optimal Assistanse. Det var virkelig dame med tæl! At hun i tillegg har en funksjonshemming gjør henne bare enda mer beundringsverdig. Uten sammenlikning forøvrig, har jeg lyst til å be deg lese ett innlegg jeg skrev for noen uker tilbake, = heter det (http://bustenellikslillerareunivers.blogspot.com/2010/10/blog-post.html). Etter torsdagen kom jeg til å tenke på nettopp dette innlegget igjen, for til syvende og sist er vi jo alle like, uansett hva slags bakgrunn vi har. Det er synd at mange lar andre mennesker meninger stoppe oss og de drømmene vi måtte ha. Nettopp det var også Optimal Assistanse-dama en påminnelse om, syns jeg.

  Ha en fortsatt fin søndagskveld! 🙂

  • Anonym 21. november 2010 at 20:16 - Reply

   Takk for kommentar og flott at du og ble inspirert! Nå skal jeg stikke å lese innlegget du anbefaler….gleder meg!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits