La oss bøye skjeer

Jeg vet ikke om du så Senkveld på fredag? Det gjorde jeg, og sikkert mange hundre tusen andre nordmenn. Thomas og Harald hadde besøk av Uri Geller som er verdenskjent for blant annet å bøye skjeer bare med tankene sine. Sprø greie, jeg vet det, men dog likevel så reiser mannen verden rundt og snakker om disse energien han tar i bruk.

Dette blir tema i huset til en av mine nærmeste venninner, som velger å dra på Alternativmessen for å høre foredraget hans i går. Vel hjemme sitter hun og mannen og prater om dette som Uri Geller faktisk gjør, og sønnen på 10 år følger nøye med i praten. -Dette kan jeg lett få til mamma, det er jeg sikker på, kommer det eplekjekt fra eldstesønn i huset. Han tar frem en skje og stirrer den i senk.

Dette bildet kom på mobilen min tidlig imorges……moren var enda i sjokk!! Og jeg holdt på å kjøre av veien når jeg så det! Dette er IKKE kødd, spøk eller noe i den humor-retningen…..dette skjedde igår i Røyken, og likeså imorges. Gutten ville nemlig sikre seg at det ikke var et engangstilfelle og testet skjeer til frokost.

Du kan trygt si at han har fått seg en ny hobby og regningen på IKEA vil øke. De må kjøpe nye skjeer……jeg skal høre om jeg kan videofilme det for å dokumentere. SPRØTT!! Jeg får frysninger……
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-11-22T15:47:43+00:00 22. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |29 Comments

29 Kommentarer

 1. Lillann_h 22. november 2010 at 15:00 - Reply

  Men herregud! IMPONERT!! Jeg vil også klare det!!
  Vi forsøkte både enkeltvis og kollektivt her etter Senkveld på fredag. Ingen ødelagte klokker funka igjen og ingen bøyde skjeer 🙁 Men det skal jo gå an,da?? Det er vel snakk om generering av energi og FULL konsentrasjon. Vi prøver igjen! 🙂

  • DC 23. november 2010 at 09:40 - Reply

   Nei, det er snakk om å bøye skjeia uten at noen ser det.

 2. Therese 22. november 2010 at 15:12 - Reply

  Dette er et velkjent fenomen som man blandt annet kan lære seg gjennom Silva-metoden. De har også kurs for barn.

 3. Erikand 22. november 2010 at 15:12 - Reply

  søk på spoonbending på youtube.com, så finner mange videoer som lærer deg teknikken… trengs ikke mye tankekraft!

  • Anonym 22. november 2010 at 15:14 - Reply

   TAKK! Jeg har jo hørt om dette før og sett såkalte «proffe» gjøre det…..men at en nabogutt skulle gjøre det som det enkleste i verden- det kom litt brått på!!

   • Kjell Arntsen7 22. november 2010 at 19:11 - Reply

    Merkelig det der da, men du må for all del ikke lese meldinger mens du kjører? Du kan jo ta livet av noen i familien, sånn må vi tenke vetdu. Ha en god kveld videre!

    • Msn 24. november 2010 at 20:45 - Reply

     Tror nok Trine Grung fullstendig mangler evnen til konsekvenstenkning. Hvis ikke hadde hun latt være å lese sms’er mens hun kjørte og anbefale skadelige «helsetips».

 4. Tom vel! 22. november 2010 at 15:15 - Reply

  Leser du meldinger på mobilen mens du kjører?

 5. Ane 22. november 2010 at 15:40 - Reply

  Min Ikea skje har i allefall ikke lyst til å danse smeledans med meg.. Du MÅ bare få dette på video Trine, hvis ikke så tror jeg muligens han har vært på YouTube og funnet noen triks der.

 6. Liller Gold 22. november 2010 at 15:46 - Reply

  hehe kult. har aldri prøvd å bøye sjeer selv

  • Anonym 22. november 2010 at 16:19 - Reply

   Ikke jeg heller….bare formidler jeg. Det er heeeelt sprøtt og familien i huset over gata er litt satt ut kan du trygt si!

 7. T_lutt 22. november 2010 at 17:36 - Reply

  He-he. Tror det ikke før jeg ser det med egne øyne:)

 8. Bustenellik 22. november 2010 at 21:47 - Reply

  Haha, sinnsykt! Gleder meg til den eventuelle fortsettelsen 🙂

 9. Prinsesselene 22. november 2010 at 22:06 - Reply

  For å si det sånn.. Jeg gikk på en «smell»..hehe… Jeg la en skje på tv`n min..som han sa vi skulle. Men skjedde det noe? Nope… Så jeg tror jeg må kjøpe meg et nytt tv. For tv`n «virker» ikke…siden den er like rett.. Men men..det var verdt et forsøk..

 10. Mayb 22. november 2010 at 22:24 - Reply

  Min datter på 13 år var på Silvakurs (SLS) for barn og ungdom (7 – 16 år) i Stavanger i begynnelsen av oktober. Hun kom hjem med en t-skje som så akkurat slik ut som på bildet du har lagt ut. Lett som ingenting sa hun. Alle barna på kurset klarte dette uten problem. Instruktøren som gikk rundt inne i sirkelen med sin t-skje og så på barna opplevde at hennes t-skje fikk «grisehale», noe hun aldri hadde opplevd før. Sansynligvis pga. den sterke energien fra barna. Barna nå er «våkne», så de har en veldig sterk kraft. Stilig. Skjeen var forresten av solid rustfritt stål, og da jeg forsøkte å bøye den så fikk jeg nesten ikke rikken skaftet av flekken. ;-))

  • Mt.J 23. november 2010 at 08:31 - Reply

   @Mayb
   Ikke nok med at dette er veldig imponerende, men jeg tror faktisk du kunne tjene 1 million dollar hvis datteren din klarer å gjøre dette under kontrollerte forhold. Lett-tjente penger, ikke sant?

   • May 24. november 2010 at 12:50 - Reply

    Datteren min sa at det de gjorde var å holde skjeen i hånden, de fikk beskjed om å gni på den, lukke øynenen og forestille seg at den ble myk som gele. Hun sa at hun kjente at skjeen ble varm og at den dermed bøyde seg uten at hun gjorde noe mer enn å gni på skaftet og tenke på at den bøyde seg. Jeg vet de har dette som en øvelse på alle Silvakurs for barn og ungdom. Voksne klarer det også, men de har mer «sperrer» (tror de ikke klarer det), og dermed får de kanskje bare en liten bøy på skaftet. Jo yngre barna er jo bedre klarer de øvelsen, pga. at de ikke legger begrensninger på seg selv. Du kan bare undersøke med dem som arrangerer Silvakurs i Norge (Reidun og Øystein Apenes), de har mange eksempler på dette. Det er egentlig ikke så magisk i det hele tatt – men jeg kan ikke annet enn å bli litt imponert selv da ;-))

    • Mt.J 24. november 2010 at 16:01 - Reply

     @Mayb
     Ikke for å være negativ, men jeg er nysgjerrig på om du kommer til å tro på alle røverhistoriene til datteren din..? Jeg har et lite håp om du ikke mener det du sier sånn helt seriøst, men jeg er ikke helt sikker. Å tro på at man klarer å bøye skjeer på den måten som du beskriver er faktisk på linje med å tro på julenissen. Alternativt, som jeg sa: hvis datteren din klarer å gjøre dette under kontrollerte forhold så vil du faktisk få 1 million dollar av James Randi. Hvorfor tror du ingen har fått disse pengene..?

 11. Nina Christine Gundersen 22. november 2010 at 23:15 - Reply

  Utrolig kult! Vi hjemme fulgte også med på det når Uri Geller var på besøk.

 12. bissi 23. november 2010 at 01:17 - Reply

  Han bøyde dem ikke selv da, med hendene`?

  • Anonym 24. november 2010 at 08:21 - Reply

   Nei faktisk ikke, da hadde jeg ikke skrevet som jeg gjør over her!

   • DC 24. november 2010 at 09:03 - Reply

    Selvsagt gjorde han det!

   • Ann Kristine 24. november 2010 at 19:45 - Reply

    Men du så det ikke selv, annet enn bildet du fikk tilsendt? Da kan du ikke være helt sikker. Selv så tror jeg ikke på noe sånt før jeg ser det selv med egne øyne og vet om alt rundt, ikke noe skal ha foregått uten at jeg har vært der eller vet om noe. Uri Geller kan jo ikke klare dette selv, hvorfor ellers skulle han jukse når han påstår at han bøyer skjeer med tankene?

 13. Kongevei 23. november 2010 at 07:46 - Reply

  Fantastisk! Jeg har veldig tro på at man kan gjøre sånne ting selv, det er nok bare noen som har lettere tilgang til å gjøre det! Hørte på Uri Geller selv i helga, og syns det er veldig morsomt å høre på han. Har nok hørt bedre motivasjons/positiv tenking – talere, han er og blir jo den personen som kan vise oss hvordan vi kan utføre denne «magien» med å fokusere energi. Han er veldig bra!

 14. Tor 23. november 2010 at 15:24 - Reply

  Denne slags triks er det fult mulig å få til å se magiske ut uten å benytte seg av det overnaturlige, noe magikere gjør. Hvorfor alt tyder på at Uri Geller også benytter seg av denne typen triks kan du se mer om her: http://www.youtube.com/watch?v=NnDHPOWXFVI.

 15. Anita 24. november 2010 at 13:01 - Reply

  Så utrolig kjekt at han trodde såpass på seg selv at han gjorde det så lett som ingenting.
  Jeg har aldri prøvd selv, men jeg er ikke i tvil om at det er fullt mulig å få til.
  Jeg la skjeen på TVen da, og der skjedde det ingenting. JEg tror mer på egen kraft enn på energi via TV fra ett program som ikke engang er direktesendt. 🙂

 16. Illcure 24. november 2010 at 13:22 - Reply

  Guttunge har vel sett dette Youtube klippet, der James Randi tar for seg Uri Geller:

 17. Ørjan Langbakk 24. november 2010 at 19:54 - Reply

  Men i himmelens navn… Uri Geller er for lengst avslørt som verken å ha overnaturlige evner, ekstrem konsentrasjon, eller noe som helst annet «magisk» – det samme er fenomenent med å bøye skjeer – så nei, det er ikke noe spesielt med dette her – i alle fall ingenting overnaturlig. Og som nevnt annetsteds i kommentarfeltet – Randi har en million som venter på de som kan gjøre dette under kontrollerte forhold…

 18. aegaeg 16. desember 2010 at 14:10 - Reply

  hihihi…

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits