Førjulsfesten

Det er ikke ofte vi har fullbookede helger i tiden før jul. Men i år kjenner jeg at pulsen øker i takt med programmet frem mot høytiden. Jeg er ikke så god på julebord, men kvelden igår ble unntaket fra regelen. FOR en kveld!! Vi var samlet med venner fra feltet, noen fra Drammen og vi holdt på til langt på natt. Det ble god mat, god drikke og nesten dans på bordet. Vi sang, fortalte skrøner og sladret om alle som ikke var der. Perfekt aften med andre ord.

Kalkunsteik med salat og ris. Smakte priceless, selvom jeg som vanlig svettet oppover i det alle skal til å setter seg til bords. Jeg skjønner ikke hva det er med meg….alltid skjer det når jeg skal være vertinne. Kjeften går i ett, stresser rundt og alle bare flirer av meg. De kjenner meg og vet at jeg er sånn. Pluss jeg har humor på det, ler godt av meg selv. Det er ihvertfall viktig, å le av seg selv og ha humor på de eventuelle stressområder en har her i livet. Vi har alle våre greier…..som blant annet de som bruker 6 timer på en søndag for å blogge om bloggen min. Get a life! Tenke seg at de gidder…KUDOS!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-11-28T18:18:14+00:00 28. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: |16 Comments

16 Kommentarer

 1. Lillesmurf - Kari 28. november 2010 at 17:28 - Reply

  Nam nam, dette så veldig godt ut 😀
  http://lillesmurf.no

 2. Viviskg 28. november 2010 at 17:30 - Reply

  Ja, du liker vel å sladre om andre.

  • Anonym 28. november 2010 at 17:39 - Reply

   Hahaha jeg visste det kom i en eller annen form….hahaha.

 3. Vibbedille 28. november 2010 at 18:03 - Reply

  Herlig ;))
  Elsker kalkun!!

 4. Elin Tangen Henriksen 28. november 2010 at 19:52 - Reply

  Ser kjempe godt ut, har aldri smakt kalkunsteik, ikke sett det noen steder for salg heller. Det må jeg jammen santen se om jeg kan få fatt på noen steder. :)) Kos deg med familien din no i adventstiden Trine :)) Klem på deg :))

 5. Xantippe 28. november 2010 at 20:13 - Reply

  Fint dekket bord ! Så koselig ut hjemme hos deg. Hvem leverer surret kalkunsteikk ?

  • Anonym 28. november 2010 at 20:53 - Reply

   Kjøpt på harryhandel i Sverige . Frysedisken på Maxi et eller annet på Nordbysenteret er plassen! Masse godt der!!

 6. Heidi P 29. november 2010 at 06:29 - Reply

  hehe ser kjempe godt ut. Smakt den steika mange ganger og den er supergod. Selv hadde jeg pinnekjøtt og det også er bare supergodt….

 7. Anne Karin 29. november 2010 at 07:57 - Reply

  Kjenner meg godt igjen..Det er kjempegøy å være vertinne samtidig som man «svetter» litt når maten skal frem på bordet. Men heldigvis er det ikke så høytidelig og det går som regel ALLTID godt:-)) Og gjør det ikke det er det bare å gå i brødskuffen å finne seg et knekkebrød….;-)
  Herlig med en slik samling, hørtes veldig kjekt ut! Syns du har vert flink jeg:-))))

 8. Mr.Thorswold 29. november 2010 at 08:17 - Reply

  «Vi har alle våre greier…..som blant annet de som bruker 6 timer på en søndag for å blogge om bloggen min. Get a life! Tenke seg at de gidder…»

  An ad hominem (Latin: «to the man»), also known as argumentum ad hominem, is an attempt to link the validity of a premise to a characteristic or belief of the person advocating the premise.[1] The ad hominem is a classic logical fallacy, (Wikipedia)

 9. Bustenellik 29. november 2010 at 08:51 - Reply

  Her sier vi hvert år når desember er over, at neste år! Da! Da skal vi bare slappe av og kose oss i helgene. Men hva skjer, da? Dagene fylles opp før desember i det hele tatt har begynt. Så springer man rundt med tunga under fotsålene og armene på slep og tenker at neste år! Da blir alt så meget bedre. Akk ja.

  Høres ut som dere hadde et hyggelig lag i helgen. Det er koselig å invitere venner og kjente til selskap, selv om det er litt stress. Og å slarve om alle andre, er vel noe vi alle liker? 🙂
  Ha en fin uke!

 10. Christine Lövendahl 29. november 2010 at 14:46 - Reply

  hahaha HVEM har brukt hele søndagen på å skrive sjit om et annet menneske? tafatt! herregud så gla jeg er at jeg ikke fikk utlevert energi til sånne ting asså 😉 tapere og apekatter asså!

  • Anonym 1. desember 2010 at 05:39 - Reply

   Det er MANGE apekatter der ute, men jeg gir ikke den bloggeren «reklame» her lenger. Men vedkommende oppdarte facebooken sin med akkurat det…..get a life!

 11. Gry 30. november 2010 at 20:02 - Reply

  Kalkunsteik så jammen godt ut:-) Kanskje man skal servere det på nyttårsaften istedet for den hele kalkunen som ofte blir veldig tørr? Du lagde 3 steiker, hvor mange ble det mat til?

  • trinegrung 30. november 2010 at 21:16 - Reply

   Vi var 11 til bords, 5 menn. Og vi hadde nok igjen til oss fire dagen etter! Masse mat m andre ord!

  • Anonym 1. desember 2010 at 05:39 - Reply

   Hei Gry!
   Jeg laget tre stykker ja. VI var elleve voksne hvor tre av de var menn. Vi fire spiste mye middag som restemat på søndagen, så her var det nok mat uten tvil! Nydelig er den…verdt å prøve!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits