Barn og vintersko

Vinteren er i annmarsj, og det gjør at mer klær må på. Dessverre, sier mange, mine barn intet unntak. Min sønn hadde levd året rundt i fotballshorts og joggesko hvis muligheten ga seg, og imorges ble det en liten diskusjon. Grunnen var Cherrox.

Han liker rett og slett ikke støvler, og han er sikkert ikke alene. De er nok ikke kuuule nok, så mor må nok krype til korset og kjøpe noen som står i stil med hans alder. Men når snøen er våt må disse på, dessverre. Jeg ga meg ikke i morges og han gikk ut av døren med Cherrox, men det spørs om jeg gidder den kampen i neste sving. Det er noe i utsagnet – «Pick your battles, you can’t win them all». Det er ikke alle kamper med barna som er like viktige for meg, så derfor skal jeg ta han med meg i helgen for å anskaffe noen sko som kler årstiden og hans smak.

Jeg er ikke like vanskelig i skoveien og har funnet mine favoritter for vinteren. Jeg skrev i sommer om mine favorittsandaler FitFlop, og nå har de jammen kommet i vintersko! Gjett om jeg jublet når jeg oppdaget det på denne siden HER. Det sies at en trener når en går med det, at alt blir fastere, men det skal jeg ikke si noe om. Rumpa er fin som den er okke som hahahahahaha, tog du ann? Men uansett så er disse gode å gå med, har de på idag, og jeg liker utseende på de! Hva syntes du?

By | 2010-11-10T09:59:51+00:00 10. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits