Dommer i Blogg-Konkurranse

Dette er en gyllen mulighet for ukjente bloggere å bli kjent. Jeg skal, sammen med noen andre utvalgte, sitte i en jury hvor Norges Beste Blogg i kategoriene under skal kåres. Kjempespennende! Min egen skal jeg ikke nominere, men jeg vil gjerne finne nye blogger og trenger derfor din hjelp!!

Her er kategoriene:

  1. Kosthold og trening
  2. Mote og skjønnhet
  3. Politikk
  4. Hverdagsblogger
  5. Mammablogger

Vet du om en blogg jeg bør sjekke ut for å nominere den? Jeg digger hvis den er rimelig ukjent, men at redaktøren har en bra penn og et øye for hva som funker både visuelt, design og bildemessig.

Her er ting som blir tatt hensyn til:

  • Skrivestil og innhold:
  • Design:
  • Bilder:
  • Antall oppdateringer:

De fleste som blogger, her inkluderer jeg ikke alle, blogger jo for å få lesere. Nå kan kanskje din blogg vinne en veldig stor og omfattende konkurranse. Jeg vet ikke om det er premierer involvert, utover heder og ære fra arrangøren, men kjekt å kunne «skryte» uhemmet av det uansett. Det er et stort mediehus som står bak kåringen, og jeg gleder meg til å bruke kvelden til å surfe nettet for kandidater. Jeg har allerede noen favoritter, men blir kjempeglad for forslag.

LEGG IGJEN KOMMENTAR MED NETTADDRESSE TIL DIN FAVORITT!

By | 2010-11-10T17:20:23+00:00 10. november, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |114 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits