Gjestebloggere- kommet for å bli!

Jeg er på skolen hvor jeg vikarierer noen uker. Elevene jobber med oppgaver til bloggen vi har laget sammen og det er ro i rommet. Idag har jeg pratet på NRK P1 om WEB-TV’en min, og journalisten mente jeg burde kalle det TrineTV. Jeg kvapp da hun sa akkurat det, for samme navn skrev jeg i min kreative rable-bok for to år siden når jeg startet drømmen om å lage egen serie på siden min. Nå blir drømmen snart en realitet!

Det er mange tråder som må nøstes og det jobbes mye hver eneste dag. Fikk nettopp mail fra Q-Brick som leverer streameren ( det som gjør det hele teknisk mulig), og beskjeden var HERLIG- den tråden er nå ferdig nøstet. Alt det tekniske er klart for å publisering med en gang jeg har noe å levere. Jeg skal til Q-Brick neste uke for å lære hvordan jeg skal publisere. Jippi! Jeg skal ha egen fotograf og endelig har jeg funnet en som jeg skal ha møte med på tirsdag. Han er ung, flink og sulten, perfekt kombinasjon for meg!

Manager-Anders springer i møter hele dagen for å finne midler, og jeg jobber 24/7 for at julene i privatøkonomien skal gå rundt til alt er på plass.Det er herlig at det ikke gjør noe å jobbe mye…..for dette er jo bare GØY!

På besøk hos NRK i dag fikk jeg et tips om en kreativ dame som hadde inspirert journalistene på et seminar. Jeg likte det de fortalte om hennes tidligere grunderprosjekter…..og derfor ringte jeg til henne. Vi kjenner hverandre ikke, men kjemien var der med engang. KJEKT! Henne blir det kaffeprat med på tirsdag…..jeg springer fettet av meg om dagen, men heldigvis er det litt å ta av (høhø)

Flere har tatt kontakt for å gjesteblogge og jeg veier nøye hver enkelt som mailer meg. Og det er ikke få om dagen. Kjekt at siden min kan bidra til at andre når ut…..det liker jeg!

By | 2010-11-03T13:51:47+00:00 3. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |20 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits