Godset er NORGESMESTERE!

For en dag, for en opplevelse og ikke minst for en feiring! Igår vant Strømsgodset Cupfinalen og det var en stor dag. Min kjære Jostein vant for første gang noe, selvom mange vil si at han har vunnet masse i sin karriere så har han faktisk ikke det. Han har spilt flere Cupfinaler men aldri vunnet. Nå har han det sammen med resten av gjengen. Det var stort, og det var fantastisk å komme til Drammen igår kveld og se alle som ville hylle spillerne. Gud så gøy!!

Jeg hadde bare IPhonekamera mitt hele dagen så bildene er ikke SÅ bra, men fungerer helt greit.

Vet ikke om røde lepper var helt meg, men jeg skal ha for at jeg prøvde!

CupKaken smakte helt fantastisk!

Folk fra Manchester City var tilstede for å følge Mohammed Abu.

De yngste jentene hadde pynta seg.

Alle fotballklubber har mange ildsjeler. Hos oss i Godset har vi KARI. Hun er bare fantastisk!!

By | 2010-11-15T16:40:40+00:00 15. november, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits