Her sitter jeg…..

Skeptisk? Jeg? Aldri....hva skal det være godt for?

Sitter på flyplassen i Stavanger og er nettopp ferdig med foredrag for Kvinner i fokus. Les mer om det HER. Herlig å holde foredrag for så mange damer uten å måtte tenke på om de skjønner dialekten min. Hoho…..de lo ihvertfall godt flere ganger. Jeg vet jeg burde laget video når jeg holder foredrag, men det får bli til neste gang. Jeg filmer fra de stedene jeg er og legger de på FACEBOOKSIDEN min HER. Du ser den og til høyre for dette innlegget. Det er den siden jeg legger ut mest…..til info for de som legger meg til på alle de andre sidene jeg etterhvert har. Jeg er en del på facebook ja 😉

Nå er det helg og denne helgen tar jeg meg bloggfri. På lørdag kommer det en liten gjeng av venner på besøk i min stue, og derav skal jeg være vertinne. Det er jeg ikke god på….eller jo, jeg er det på et vis, men jeg stresser alltid veldig. Eneste gang jeg nesten får prestasjonsangst er når andre skal smake det jeg har kokt sammen i grytene. Jeg er ikke noe særlig god på gryte/kokkelerings ting. Hvor er Hellstrøm når jeg trenger han?

Men det blir blogg fra min kaotiske, men garantert hyggelige helg, på søndag. Stikk innom igjen da!! Varm klem til deg , og gled deg til HelseHilde sitt blogginnlegg på mandag. Det skal handle om RawFood……gleder meg til å lære mer om det!

By | 2010-11-26T15:24:19+00:00 26. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits