Historisk, jeg?

I skrivende stund er jeg hoppende glad og ufattelig sliten på en og samme tid. Fullt mulig når dagene løper avgårde og en springer fra det ene til det andre. Startet dagen i et våte element og det er så digg at svømming har blitt min nye BFF (Best Friend Forever). To dager i uken drar jeg meg noen tusen meter ( 2400 m idag) i det våte element, og det gjør godt for kropp og sjel. Det neste jeg skal gå til innkjøp av er en genial liten musikksak jeg ble vist av en av badevaktene. Jeg visste ikke at det finnes MP3 spillere som en kan dra med seg under vann!! Det MÅ jeg bare ha…skal surfe nettet i kveld, for EBay var visst stedet en burde handle.

Jeg ble litt stolt idag. Eller, ikke litt, veldig stolt faktisk. En sjef høyt opp i systemet i TV-bransjen sa jeg ville bli historisk! WOW, det var litt av et kompliment!! Ene og alene på grunn av WEB-TV (skrevet om HER) som jeg skal starte her på bloggen min om ikke lenge. Hver dag nøstes en og en tråd, og dette blir bare gøy! Jeg skal bidra på min måte, med det som inspirerer og motiverer meg, som jeg igjen jeg er skråsikker på vil gi noe til leserne mine!

Du ser av bildet at jeg er konsentrert. Det er ufattelig mye engasjement rundt min gjesteblogger HelseHilde, og det var mange mail som måtte besvarer når jeg endelig kom meg på kontoret i dag. Flere bloggere har skrevet egne blogginnlegg om HelseHilde, og det faktum at jeg slipper henne til på mine sider. Mange er skeptiske, og det er bra, men ikke forvent at jeg sletter innlegg eller bilder. Å være skeptiske er bra, men jeg har  idag fått flere hendvendelser fra medier som vil intervjue Hilde……ergo jeg er nok ikke alene om å finne reisen inspirerende/anderledes/utradisjonell/mot strømmen.

Gled deg til imorgen!!! Da får dere hilse på enda en gjesteblogger…..og da skal vi «live» til utlandet!. Nå må unger fores…..og meg. Det er rett før jeg spiser datamaskinen her jeg sitter.

By | 2010-11-02T15:23:22+00:00 2. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits