Førjulsfesten

Det er ikke ofte vi har fullbookede helger i tiden før jul. Men i år kjenner jeg at pulsen øker i takt med programmet frem mot høytiden. Jeg er ikke så god på julebord, men kvelden igår ble unntaket fra regelen. FOR en kveld!! Vi var samlet med venner fra feltet, noen fra Drammen og vi holdt på til langt på natt. Det ble god mat, god drikke og nesten dans på bordet. Vi sang, fortalte skrøner og sladret om alle som ikke var der. Perfekt aften med andre ord.

Kalkunsteik med salat og ris. Smakte priceless, selvom jeg som vanlig svettet oppover i det alle skal til å setter seg til bords. Jeg skjønner ikke hva det er med meg….alltid skjer det når jeg skal være vertinne. Kjeften går i ett, stresser rundt og alle bare flirer av meg. De kjenner meg og vet at jeg er sånn. Pluss jeg har humor på det, ler godt av meg selv. Det er ihvertfall viktig, å le av seg selv og ha humor på de eventuelle stressområder en har her i livet. Vi har alle våre greier…..som blant annet de som bruker 6 timer på en søndag for å blogge om bloggen min. Get a life! Tenke seg at de gidder…KUDOS!

By | 2010-11-28T18:18:14+00:00 28. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: |16 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits