Lesere i «sjokk»!

Jeg skjønner at mange lar seg provosere av den alternative reisen til min gjesteblogger Hilde.  Det er bare å ta en titt på kommentarene på mitt forrige innlegg HER. Mange er skeptiske til at jeg bruker mine lesertall til å fronte «tullprat» som mange mener dette er. Ene og alene fordi veien Hilde har valgt for å «kurere» seg selv er noe utradisjonell.

Men uansett hvordan en vrir og vender på det, så er dette HILDE sin reise som JEG finner inspirerende. Jeg vet at det kommer masse råd på veien videre fra Hilde angående kosthold som jeg syntes er matnyttige i den evige debatten om kosthold og ernæring. Det jeg vil få frem er at det ikke nødvendigvis er EN vei som er riktig. Det finnes mange alternativer og den Hilde har valgt er kanskje den mest krevende. Jeg har og latt Livsstil Norge blogge her på sidene mine for å få frem sin tankegang, som faktisk ER forsket på! Les mer HER!

Det er noen som tar debatten vel langt med å påstå at jeg misbruker min makt siden mange leser min blogg, at folk vil ta skade av innlegg som det forrige, at det er livsfarlig, siden jeg har «makt»!!!!? Her er en kommentar på facebook, og kjære leser, kjenner du deg igjen? Les kommentaren under her:

«Du kan ikke pushe ut budskap under din «autoritet» og hevde at «folk kan tenke selv». Selvsagt kan mange det, men det skal ikke mer til enn å lese kommentarene du som regel får før man skjønner at mange av disse leserne er sauer som følger lederen – deg. Sjefssauen.
De har rett og slett ikke nok kunnskap til å forstå at du, som har vært på TV og radio og Oprah, faktisk kan si noe som det ikke er faglig hold i. Beklageligvis.»

Det blir altså antydet at dere, kjære lesere, ikke har evne eller dømmekraft nok til å gjøre deres egne vurderinger ut i fra det som blir skrevet på bloggen, og det er trist, er det ikke? Jeg blir mektig provosert at noen kan være så fordummende ovenfor andre mennesker som er åpne for en alternativ tanke!! Jeg blir sint og lei meg på en og samme tid! Det skader ingen å søke en alternativ vei, men det skader flere å ikke åpne for muligheten for at alternative veier kanskje kan funke.

Jeg vet jeg kaster påtente fakler på et bål som allerede brenner, og kommentarer som går direkte på meg personlig vil bli slettet. Dette handler ikke om meg, men en alternativ tanke. Vær åpne for den, selvom den ikke er forsket på. Jeg lar meg inspirere….og er sikker på at mange andre blir det!

By | 2010-11-01T14:10:47+00:00 1. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|74 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits