Min LappeDatter er tilbake

Hver uke oppdager jeg nye lappesystemer fra min lille perle. Jeg skrev sist om hennes LappeMatPakke HER. Hun liker tydeligvis å lage lapper, og igår var det rydde-dag hvor skapet hennes stod for tur. Alt ble tømt ut på gulvet og iveren var stor for å få til et bedre system. Og selvfølgelig var lapper en del av systematiseringen. Igjen, hun er en fest.

Etter skapet nesten hadde fått tellekanter stod skuffen hennes på badet for tur, og det var her jeg smeltet. Den skuffen var nesten umulig å lukke grunnet mye greier som hun mener er en nødvendighet å ha uansett om det aldri brukes. Derfor tok hun hendene fatt og kastet igår over en lav sko ( heldigvis, lurte på om jeg måtte ringe Kaoskontroll med Hilde Hummelvoll en gang i fremtiden). Skuffen ble seeende slik ut, med en kjøkkenklut som pynt i bunnen, faktisk. (hehe)

Til høyre for det rosa sminkeskrinet stod det et liten pudderskrin. Sminke? Det er ikke lov! Jeg åpnet boksen og hjertet smeltet:

Her er grunnne til at dette ble skrevet, og hun siterer mens jeg skriver: – «På morgenen skal denne åpnes for at jeg skal huske det som er viktig i løpet av en dag, være glad, jobbe bra og smile». SMELT! Hun er bare evig positiv og mange (inkludert meg) har mye å lære av hennes positive tankemåte. Hun velger alltid å se den positive siden av det meste, og overser glatt det negative. Ikke vits å bry seg med, sier hun, da blir jeg bare sur og det er ikke noe gøy.

Lev livet folkens- dagens motto i det vi pakker og gjør oss klar for en luftetur i skogen!

By | 2010-11-07T09:10:14+00:00 7. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits