Perfekt Make-up

Sist jeg var i stolen til sminkørene på Tv 2, for å skravle med folka på God Morgen Norge, var jeg så heldig å bli sminket av han som sminker Dorthe Skappel til hver sending. Han er et unikum med kostene og jeg er alltid superfornøyd når jeg går derfra.  Det er så gøy å bli sminket av folk som kan det og jeg lærer noe hver gang.

Jeg har fortid som mannequin og det gjør jo at det har vært noen lag med sminke i trynet mitt. Jeg kan basisen for hvordan en legger make-up og jeg er nøye med å gjøre små grep hver dag.

Hverdagsminken min er basepudder fra Glo, solpudder fra Glo, litt mascara, litt på øyenbrynene og vips…klar for en ny dag. Jeg bruker litt hver dag, hvis ikke føler jeg meg naken og lite vel. Jeg skjønner ikke de som går ut i verden uten noe. Her har vi lov til å jukse litt, JUST DO IT!

Men tilbake til Tv 2. Når jeg var der sist fikk jeg et godt tips. Jeg har lenge hatt en flaske stående fra Glo som jeg ikke visste helt hva jeg skulle bruke til.

Tipset jeg fikk med meg i sminkestolen denne gangen  var at denne skulle sprutes lett i ansiktet før og etter sminken. For å gi en friskere «look» til make-upen. Jeg har siden brukt den hver dag og jammen hadde sminkøren helt rett. En får en finere make-up og huden ser mer glødende ut hvis det forklarer. Anbefales!

Jeg fikk pakke i posten igår, for jeg måtte bestille meg ny flaske. Jeg handlet alt hos MakeStyle som du finner HER.

Jeg tester forsatt Beauty Pasifique fra Makestyle og jeg har ikke noe negativt å si. Jeg har rosacea på nesen og er derfor ytterst sensibel. Heldigvis reagerer jeg ikke på disse produktene og masken du ser til venstre i bildet er fantastisk. Bruker den to ganger i uken!

Kanskje dette er grunnen til at jeg ikke reagerer? Jeg er ihvertfall fornøyd og er ikke betalt for å si det!

By | 2015-05-31T10:05:00+00:00 6. november, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits