La oss bøye skjeer

Jeg vet ikke om du så Senkveld på fredag? Det gjorde jeg, og sikkert mange hundre tusen andre nordmenn. Thomas og Harald hadde besøk av Uri Geller som er verdenskjent for blant annet å bøye skjeer bare med tankene sine. Sprø greie, jeg vet det, men dog likevel så reiser mannen verden rundt og snakker om disse energien han tar i bruk.

Dette blir tema i huset til en av mine nærmeste venninner, som velger å dra på Alternativmessen for å høre foredraget hans i går. Vel hjemme sitter hun og mannen og prater om dette som Uri Geller faktisk gjør, og sønnen på 10 år følger nøye med i praten. -Dette kan jeg lett få til mamma, det er jeg sikker på, kommer det eplekjekt fra eldstesønn i huset. Han tar frem en skje og stirrer den i senk.

Dette bildet kom på mobilen min tidlig imorges……moren var enda i sjokk!! Og jeg holdt på å kjøre av veien når jeg så det! Dette er IKKE kødd, spøk eller noe i den humor-retningen…..dette skjedde igår i Røyken, og likeså imorges. Gutten ville nemlig sikre seg at det ikke var et engangstilfelle og testet skjeer til frokost.

Du kan trygt si at han har fått seg en ny hobby og regningen på IKEA vil øke. De må kjøpe nye skjeer……jeg skal høre om jeg kan videofilme det for å dokumentere. SPRØTT!! Jeg får frysninger……

By | 2010-11-22T15:47:43+00:00 22. november, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |29 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits