Det nærmer seg julen med stormskritt og for første gang på flere år kom adventstiden litt vel brått på meg. Jeg gleder meg alltid til denne tiden av året, men denne høsten har jeg ikke fått kost meg med høsten og tidligvinteren som jeg pleier. Jeg elsker skogen på denne tiden av året, men ei heller der har jeg nesten vært denne høsten. MØKK…jeg kjenner at jeg savner det, jeg jobber for mye for tiden.

Jeg har det rett og slett ikke bra hvis jeg ikke setter av tid til trening, tid til frisk luft og meditasjon i skogen. Skogen er det stedet hvor jeg finner ro, samler tanker  og energier til å stå på videre. Når jeg er i Stavanger er Stokkavannet eller Solastranden slike steder for meg….vi har vel alle våre steder hvor vi finner roen og kommer i kontakt med oss selv. Jeg gleder meg til neste uke. Da roer alt seg og jeg skal ikke booke et møte hvis det ikke er et jeg MÅ gå på. Det er mange tråder som skal nøstes til jeg starter min egen WebTV-kanal….bare gled deg. Det blir noe større  og mer omfattende enn jeg først trodde, og med mange spennende samarbeidspartnere! Juhu…..går alt etter planen nå så er vi igang rett over jul. Men ting tar tid altså, ofte mer tid enn jeg skulle ønske!!

Fikk denne på mail idag…HERLIG!!

Når vi nå går inn i julehøytiden, er det viktig å minne om kalorireglene:

 • 1. Dersom du spiser noe og ingen ser det, har det ingen kalorier.
 • 2. Dersom du drikker en lettbrus sammen med en sjokoladeplate, vil kaloriene i sjokoladeplaten bli nullet ut av lettbrusen.
 • 3. Dersom du spiser sammen med andre, teller bare de kaloriene som du spiser mer enn dem.
 • 4. Mat som inntas for medisinske formål (som f.eks. karsk, solbærtoddy, varm sjokolade, rødvin, cognac etc) teller ALDRI.
 • 5. Jo mer du feter opp de som til daglig er rundt deg, desto tynnere virker du selv.
 • 6. Mat (f.eks. popkorn, peanøtter, brus, sjokolade og drops) som inntas som en del av underholdningen
 • ved å se på film eller video eller høre på musikk, inneholder ikke kalorier fordi de ikke inntas som mat eller føde, men som en del av en underholdning.
 • 7. Kakestykker og småkaker inneholder ikke noe fett dersom de brytes opp og spises bit for bit, fordi fettet fordamper når de brytes opp.
 • 8. Alt som slikkes fra kniver, slikkepotter eller skjeer mens du lager mat, inneholder ikke kalorier fordi det er et ledd i mattilberedelsen.
 • 9. Mat med samme farge har samme kaloriinnhold (f.eks. tomater og jordbærsyltetøy, sopp og hvit sjokolade).
 • 10. Mat som er frosset inneholder ikke kalorier, fordi kalorier er en varmeenhet. • Legg gjerne igjen en kommentar:

  kommentar(er)

  Kvinne som våger?

  Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

  I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.