Sandra har endelig fått seg kjæreste

Sandra Love er en av de festligste damer jeg vet om, i tillegg hun var den første gjestebloggeren jeg «ansatte» hahaha. Jeg har ansatte faktisk. Hun har flere morsomme innlegg som du kan kose deg med HER. Fra sitt krypinn utenfor Bergen har hun endelig funnet fram igjen tastaturet for å dele nye opplevelser fra hverdagslivet sitt, og jeg gleder meg ekstra til dette innlegget. Jeg så overskriften og tenkte YES……jeg gir ordet til henne:

SANDRA HAR FÅTT SEG KJÆRESTE.

Jeg hadde egentlig begynt på en tekst som handler om julen, men den ble satt til side da jeg leste nyhetene i går: Folk fryser i hjel i landet mens den ene bonden etter den andre er på sponset ferie med TV2. Jeg unner bøndene det. Vi andelseiere bor som regel nær en storby, ergo mer action, vi trenger ikke Tv2 for å få oss noe.

Forresten, når vi er inne på reality-tv, for et par år siden ble jeg kontaktet av TV3. De lurte på om jeg ville delta i et program som heter ”Ensom mamma søker”. Konseptet er at 10 menn flytter inn til milfen og kidsa hennes, og så skal de utvikle et forhold derfra(!!!). Jeg tenkte bare, er de virkelig så skamløse?! For det første er jeg ikke ensom. For det andre, vil de virkelig komme hjem til meg for å filme en helt vanlig søndagsmorgen? -Hvor det ligger menn strødd utover på 74 kvadrat etter et dårlig nachspiel?! Gidd å dokumentere det, lissom. Jeg takket nei og beskyttet meg selv mot meg selv.

Min dag starter alltid med en kopp kaffe, en skruf tranbär (slapp av, jeg er ikke sponset, og JA jeg vet at man kan få hull fra ganen og til hårfestet, og for å være ærlig, jeg har faktisk ikke så mye å gå på lenger).

Så leser jeg aviser. Og ser man ikke det, du: Sandra Lyng Haugen har fått seg kjæreste!!! Men, var ikke hun akkurat sammen med en eller annen kjempegammel rapper, da? Unasett, nå har hun ny type, for han siste var så gammel at han døde til slutt (eller var det ikke han?), men sånt må man kalkulere med om man tar en Anna Nicole Smith. Sandra Lyng Haugen har gått fra skikkelig-skikkelig gæmlis-type

til søkkrik smågæmlis-type

På 3 måneder! Hva er det Sandra Lyng Haugen har som Sandra Love ikke har? Jeg har også en brukbar kløft og langt lyst hår. Ok, jeg har ikke vært med i IDOL. Men for svarten, jeg kom da blant de 40 beste i Korslaget.

Hvorfor er det sånn at noen har kjæreste og noen har ikke? At noen har alltid, mens andre har aldri. Ja, for de som har alltid, finner seg alltid en ny. Alltid. Hvis det går skeis med den gamle. Og de gjør det fort! Så går livet sin vante gang som om ingenting har hendt. Det skjer så fort at man knapt nok merker at de har ny, for han er som regel veldig lik den forrige. Alltid.

Er det så lett for noen å finne kjærligheten på 3 måneder? Eller inngår de kompromiss? ”Han her var helt ok, ligner på han gamle, ingen merker forskjell, og jeg slipper å være alene.”

Jeg vet ikke. Jeg bare lurer, Sandra. For jeg skjønner det ikke.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-12-03T10:56:21+00:00 3. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. GLASSKÅR 3. desember 2010 at 10:03 - Reply

  haha… i like…

 2. Turid 3. desember 2010 at 10:23 - Reply

  Hmmm, vet ikke jeg… Du har en bra penn Sandra, men ikke akkurat Framsnakking…
  Skurrer for meg, men nye dager og nye muligheter fremover! 🙂

 3. Sandra Love 3. desember 2010 at 12:07 - Reply

  Liker bloggen din, Glasskår:)
  Turid: Jeg driver ikke med framsnakking. Jeg får det bare ikke til. Sorry! Men takk for det med pennen:))

 4. Vegar Beider 3. desember 2010 at 19:29 - Reply

  Oh my god. Holdt på å le på meg et inkontinensproblem her nå. 🙂

 5. Vestfoldgirl 3. desember 2010 at 20:29 - Reply

  Hehe morsomt innlegg som alltid! Kanskje noen får seg så lett og fort kjærester fordi de ikke har så høye krav….og ikke klarer å leve alene…. Jeg begynner i hvert fall å lure!

 6. Øivind Lunde 4. desember 2010 at 03:57 - Reply

  Det er synd på S.L.H. Hun er usikker og søker etter en farsfigur. Ikke akkurat «Elektrakomplekset» (Freud)d der datter er *for* hengiven i forhold til far. Men det er nok fars skyld, og hun må søke farserstatning. Trenger trygghet i faste rammer, i form av rike og eldre menn. Helst i den rekkefølge. Hun er et lite barn, som ennå ikke har blitt helt voksen. I tillegg er det et altfor stort sprik mellom kunstnerisk nivå og den oppmerksomhet hun fikk og fremdeles får. Hun er ukebladforsidepike med alt det medfører. Hun blir ikke tatt på alvor av musikknorge og med god grunn. Hun blir brukt uten å vite det selv. Muligens. At hun skifter kjæreste ofte, er også et tegn på usikkerhet. Hun kan lett sjarmere menn med kroppen sin, og etter å ha sjekket skattelistene eller på annen måte fått innsikt i om han er rik eller ei, er hun solgt. Eller kjøpt. Og hun kan på ny tilfredstille de hungrige ukebladlesere om siste nytt på partnerfronten..

 7. Niklas Nygaard 7. desember 2010 at 09:17 - Reply

  Tror du fleste som har kjæreste hele tiden setter ned sine krav en smule, kun for å slippe å være alene. Men da velger jeg heller å ha høye krav. Bedre å være alene da med gode venner enn å finne et eller annet halvveis som man skal prøve å ha en stund, resten av livet er ikke det den vanlige greia 😉

 8. Andreassokerkjaereste 12. desember 2010 at 22:39 - Reply

  Hei!

  Har fått tips om at du er verdens søteste gjesteblogger, og at du muligens er noe for kompisen vår. Så sjekk ut vår Andreas søker kjæreste-blogg;)

  Mvh
  Andreas søker kjæreste

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits