Deilig med nytt hår

Det er det beste jeg vet. Trø ut av salongen med nyfarga og nyklippa hår. Mitt hår har en lei tendens til å bli så mye hvis jeg ikke stikker innom Chi Hair med faste mellomrom. For jeg har et ufattelig tykt og frisete hår. Hva jeg skulle gjort uten trylle-saksen til Kari vet jeg ikke. Jeg hadde garantert ikke vært like fornøyd hver gang….det er sikkert!

Her er altså min nye «look». (Jada, jeg er kjempesjenert og sender dådyrøyne utover hele nettet…..so?)

Jeg blogget at leserne skulle få bestemme hvordan det ble til slutt, og det kan du lese her. Bilde nr.10 fikk flest stemmer og derav ble det noe i den retningen. Kari er helt motstander av at jeg gjør akkurat det samme hver gang (heldigvis), men det ble noe som lignet i hvertfall. Syntes du ikke?

Hår har så mye å si. Jeg føler meg nettere og mye mer vel med engang Kari har tryllet. Litt farge i etterveksten, for den er jammen begynt å bli grå gitt, noen runder med saksen og voila…..jeg føler meg ny!

Jeg tok noen bilder av andre ting jeg sverger til for at håret skal se greit ut…..

De grønne flaskene er til datteren, for hun lukter seg frem til det hun liker. Jeg derimot, bruker produkter for farget hår og tørr hodebunn litt om hverandre. Jeg er bevisst på å kure det en gang i uken eller to. Det hjelper veldig…..et fredagstips fra meg!

Dette innlegget i samarbeid med meg selv. Liker det best jeg.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:13:37+00:00 3. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. thile 3. desember 2010 at 14:23 - Reply

  Pena 🙂 Nydelig ble du, hihi, jeg er kjempefornøyd med frisyren din. Fint du gir info om produkter.
  Ha en herlig førjulshelg.
  Klem fra meg.

  • Anonym 3. desember 2010 at 16:47 - Reply

   Info kommer….selvom jeg er ingen ekspert på produkter. GOD HELG!

 2. Anettekg 3. desember 2010 at 14:25 - Reply

  Kjempefin!!!

 3. vibeke 3. desember 2010 at 14:43 - Reply

  Veldig, veldig fin ble du! God helg :O)

 4. Heidi P 3. desember 2010 at 15:04 - Reply

  å så fin du blei 🙂 Kjempe tøff…. Jeg skal til frisøren den 14 desember og før det viser jeg helst ikke bilde he he he he.

  • Anonym 3. desember 2010 at 16:46 - Reply

   Jeg stemmer for å vise oss selv sånn som vi er…..før og etter!!

 5. Elisabeth 3. desember 2010 at 16:07 - Reply

  Det ble jaggu helt konge jo. .Friskt, sporty og stilig.. Likte det jeg.. Grattis… 😉 No, e du juleklar.

  • Anonym 3. desember 2010 at 16:46 - Reply

   Tusen takk 🙂 GOd helg!

 6. Nina Egersborg 3. desember 2010 at 17:10 - Reply

  Kjempefiiin ;o) Mye mere frisk svung over denne enn nr. 10 – nyt følelsen av å være ny på håret ;o))))

 7. Shamuish 3. desember 2010 at 17:41 - Reply

  Du ble nydelig! :-))
  Passet deg perfekt!

 8. Sol 3. desember 2010 at 18:27 - Reply

  Det ble skikkelig snasent 🙂 og dådyrøyne kan du med rette si 🙂

  Klem Sol

 9. Kjersti Nordoy 3. desember 2010 at 18:32 - Reply

  Kjempefint! Har òg vore hjå frisøren idag og tatt striper i «underhåret». Veldig fornøyd 🙂

 10. Solv-and 3. desember 2010 at 18:50 - Reply

  Så fin du ble Trine. Kledelig og tøff.

 11. Anettekg 15. desember 2010 at 19:02 - Reply

  Hei igjen:) I dag har jeg også vært på Chi Hair, kjempefornøyd og kommer garantert tilbake dit;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits