Jeg kom over en konkurransen på Facebook i dag og tenkte med en gang at dette vil være perfekt å dra med blogglesere på!

Jeg ønsker å vinne denne reisen og ta med meg blogglesere på tur. Det er fire stykker som blir sendt avgårde til varmere strøk og tenk så gøy å gjøre det med dere!! Jeg vil jeg vil jeg vil!! Gå inn på siden og stem så det koster etter….så lager jeg konkurranse her på siden min etterpå hvor resterende plasser blir fullt opp. Så drar vi rett og slett på bloggtur…..juhu så gøy!

HER ER LINKEN: http://mythos-beach.apollo.no/A7GsD DETTE MÅ VI FÅ TIL!! Husk å del linken m dine facebook venner…..
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Hvordan skape endring og våge mer?

Kanskje kan min reise inspirere deg? Jeg sender ut mail gratis hver søndag.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.