Herlige Stavanger…..min by

Jeg fikk denne linken på Facebook av min bror, og jeg vil gjerne dele den med deg! Jeg elsker Stavanger, byen i mitt hjerte, og savner luften, folkene, vennene, Sotkkavannet, og ikke minst familien som bor der. Se på denne videoen og stopp 0:18 i filmen. Da kommer min kjære bror, min svigerinne Gro og ikke minst mine herlige tantebarn Solveig, Anne og Jakob!! De springer opp på et fjell og sitter der etterpå…

Var ikke dette en flott video!!!? KOM DERE TIL STAVANGER! Verdens fineste by……
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:13:30+00:00 6. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Isosagir 6. desember 2010 at 15:17 - Reply

  Stavanger also Hamar big history…l just did miss it to much good friend and but not at all..for they do not like utland man…its many man say me to many time..ha ha.if l come back again..l want to have friend Stavanger or Hamar coz..if they also when give love they are real love..so sorry..maybe l was wrong to write but just l telll waht l feel.hope all the weel and best wish any one there..

 2. Laila 6. desember 2010 at 15:42 - Reply

  Jeg elsker Stavanger! Byen og dialekten.Det er en by jeg kunne ha tenkt meg å flyttet til,so maybe one day?
  Har vært vært månefossen og på prekestolen,nydelig 🙂

 3. Egil K. Barø 6. desember 2010 at 15:58 - Reply

  Veldig, Veldig bra, kjempe film og det varmer så gått å se byen i mitt hjerte fra en slik presentasjon, fjellet hvor din bror med fam ankommer minner om Dalsnuten, takk for at du deler slike minner med oss som har beveget oss litt ut fra hjem byen vår, hilsen Egil i Perth «Down Under»

 4. Gro Hummelsund 6. desember 2010 at 16:08 - Reply

  Egil: Det er Dalsnuten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits