Jeg var og handlet i helgen, og kom over en «pels» som jeg bare digger. Fant den i en interiørbutikk på Rortunet og jeg er forelsket. Den er varm, hvit og bare deilig. Jeg aner ikke hvor den kan kjøpes andre steder i landet…..men kanskje noen som leser bloggen min kjenner den igjen og kan tipse meg!?

Slik ser den ihvertfall ut og jeg tar igjen grep om min moteblogging. Motebloggeren Trine Grung er på ferde…..nå må Ulrikke Lund og Fotballfruen passe seg. (hihi) Merket heter ihvertfall Spicy Vanilla. DET ER FUSKEPELS!!

Digg ikke sant!?

Rettelse: HER er offesiell side til merket…takk til Tanja Dolmen som tipset i kommentarfeltet!




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.