«Tennis? Har du aids eller?»

For noen år siden benket jeg meg i en kinosal og gledet meg til å høre dialekten min på skjerm. Lite ante jeg filmen «Mannen som elsket Yngve» skulle bringe frem så mye latter, gjenkjennbar stavangerironi og gode følelser. Jeg elsket den filmen, og lo så jeg skrek når setningen 1:09 ut i traileren kom: «Tennis, i frelseren Jesus Kristi navn, tennis. har du fått aids eller?» Den er dor meg PRICELESS!!

Oppfølgeren er premiereklar februar 2011, og jeg håper virkelig  jeg kommer til å kose meg like mye! Ser lovende ut!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:13:14+00:00 8. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits