Rensing av leveren er viktig

HelseHilde skaper debatt på nettet, mye debatt. Det er mange andre bloggere som synser og mener om denne reisen Hilde har valgt, og jeg skjønner virkelig ikke hva problemet er!? Dette er ikke for alle, men jeg er sikker på at mange finner inspirasjon i at hun våger å tenke utenfor boksen, og ikke minst finne ut hva som funker for en selv. For det er nettopp det. Dette funker for HENNE…..ikke dermed sagt at det er for alle.

Dagbladet ønsket at Hilde skulle skrive en kommentar til en kronikk skrevet hos de tidligere i uken, og HER kan du lese Hilde sitt svar. Slik så det ut i avisen:

Jeg kommer til å forsette med gjestebloggere i 2011, og Hilde blir med veien videre. Flere kommer det….får mange mail om dagen, og det er setter jeg stor pris på. Vi lever i en spennende tid, og jeg kan ikke annet enn å heie på Wikileaks. Syntes det er festlig å følge de……Nå gir jeg ordet til Hilde som i dag skal rense leveren sin….ikke din, men kanskje etter dette?

På min helsereise har jeg utforsket mange helsetips. Etter hvert som jeg skjønte at jeg måtte bygge helse innenfra forstod jeg at det å rense ut gammelt slagg var helt nødvendig. Jeg har tidligere snakket om tarmrens, og viktigheten av å holde ”rørene” åpne. Nå vil jeg introdusere deg til leverrens, også omtalt som gallerens. Et kontroversielt tema dette også, men det å rense leveren var en utrolig viktig del av tilfriskningen for meg.


Jeg fulgte Dr Sutter sitt råd om å ikke rense leveren uten å ha tatt en parasittkur først. Det var fordi man ikke ville rense leveren med levende parasitter til stede, dette ble jeg fortalt.

Det finnes mange forskjellige parasitter som lever godt i leveren, og kroppen beskytter seg selv ved å kapsle inn disse med galle. Dette blir små steiner, eller galle innkapslinger, som ikke er harde som stein, men som tetter gallegangene. Man kan tenke seg hva som skjer om man har tette galleganger i leveren. Filteret blir tett. Toksiner forlater ikke kroppen som de skal, og resirkulerer i stedet.

Jeg forstod ikke hvorfor jeg ikke ble bedre med alt det jeg gjorde for helsen min. Jeg var ikke klar over at all den giften som kroppen prøvde å kvitte seg med, ikke kom ut. Elimineringskanalene mine var ikke åpne. Jeg fant masse informasjon HER.

Jeg syntes imidlertid at det er boken til Andras Moritz som har gitt meg den beste troen på Leverrens for bedre helse. Den heter ”The amazing Liver & gallbladder flush”. Hjemmesiden til Andreas Moritz finner du HER. Jeg leste den perm til perm, og satte i gang. I beskrivelsene står det man skal bruke Epsom salt, men her i Norge kalles det Engelsk salt (kan kjøpes på apoteket). Det er Magnesium Sulfat. Jeg drakk litt salt før kuren for å se om jeg tålte det, og har kuttet ned på mengden, da jeg syntes det virket litt harskt på kroppen min. Med det så mener jeg at jeg følte meg dehydrert om jeg fulgte protokollen til punkt å prikke. Jeg måtte justere den slik at den passet meg bedre.

Jeg kan ikke si at det var behagelig, og når jeg ser tilbake, så lurer jeg på hvordan jeg orket å gjøre det 52 ganger, men jeg var klar for å få en ren lever. Jeg må nevne at etter min tidligere livsstil og ikke minst alle medisinene jeg tok, så var ikke leveren min i den beste form. Alle som tar leddgiktmedisiner må ta blodprøver for å sjekke leveren hver 14 dag, det sier jo sitt. Etter at jeg renset ut alle steinene og parasittene, så har jeg en lever som en ungpike! Det er det jeg blir fortalt av fastlegen min. Det anbefales å ikke gjøre det oftere enn hver 3 uke.

Denne metoden blir også brukt med fordel for dem som har gallestein i galleblæren. Mange mennesker har reddet galleblæren sin på den måten. Jeg gjorde det som sagt 52 ganger. Jeg skal si det kom stein ut. Jeg leste at jeg skulle holde på til det ikke kom flere stein, og det motbeviste tanken min om at det kanskje kun var det jeg hadde drukket som kom ut igjen. Det var det ikke. Dette var utrolig for meg. Dr Sutter hadde brukt denne metoden til å helbrede sin lever for kreft, og Andreas hadde blitt kvitt sin leddgikt.

Nå gjør jeg det et par ganger i året som vedlikehold.

Her er oppskriften jeg fulgte:

 • Tre dager i forveien drikkes en liter eplejuice hver dag. Malic acid som er i epler, gjør leversteinene mykere.
 • Samme dag som rensen, spises lett mat, uten noe fett i det hele tatt. Eksempelvis frukt og grønt.
 • Kl 16.00 Ingen mat etter dette.
 • Kl 18.00 Ett glass vann med 1 ss engelsk salt
 • Kl 20.00 Ett glass vann med 1 ss engelsk salt
 • Kl 22.00 ( Eller ved leggetid ), Drikk et glass med 1,5dl kaldpresset olivenolje
 • Og 1,5dl saft av fersk grapefrukt (blandes godt i glass).

Det engelske saltet er viktig fordi det avslapper gallegangene og renser ut systemet, gir diarè.

Drikk grapefrukt og oljeblandingen på sengekanten. Legg deg ned med en gang på høyre side. Ligg rolig i 20 minutter. Skift side i 20 minutter, og legg deg så på ryggen. Så er det bare å sove. Neste morgen kan du drikke nok et glass med epsom salt.

Jeg syntes det ble for mye sukker, og fant etter hvert ut at Magnesium Malate var like virkningsfull. Det er også malic acid i det. Jeg drikker ikke salt neste morgen, man kan bli dehydrert av alt det saltet. Jeg bruker heller Oxy Powder, som jeg nevnte under tarmrensen, for å få skikkelig gang i ”rørene”. Videre passer jeg på drikke godt med vann neste dag, og spiser lett mat. Noen detox symptomer fikk jeg inni mellom. Det var avhengig av hvor mye stein som hadde løsnet, og om tarmene var åpne.

Så var det bare å følge ivrig med på ”fangsten”.

Under er hva jeg opplevde komme ut. Etter hvert som jeg renset, så kom det mindre ut. Noen jeg har snakket med trenger bare å rense noen få ganger, andre mye flere.


Neste uke vil jeg snakke om tanken og følelsens kraft. Et tema som har vært svært viktig for meg, og som har hjulpet meg til å se verden på en ny og spennende måte.

Hilde

Jeg blir stum. Hvor i alle dager kom dette ut? Og du samlet på det? Hehehe….Hilde er en fest!

Comments

 1. HelseHilde says

  He,he, det kan du si Trine. Det kom ut ganske naturlig, men å samle på det? Ja, der ser man hva man havner oppi når man bare er desperat nok. Jeg hadde sett bilder som dette på nettet, og snakket med flere som hadde erfaring her. Jeg skulle jo kunne vise til hva som skjedde jeg og da ;-D
  Men at jeg skulle dele det på internett? Hvem skulle ha trodd det ,,hehe.

  Hilde

  • Kjell says

   Legenes kompetanse slår sprekker fordi de er i et slags isolert miljø. Sin kunnskap er jo på den ene siden enorm, som når bilen skal på verksted der det allerede har skjedd en skade. Vi som er ute på «veien», og i den moderne tidsalder også har enorm tilgang til informasjon på internett. Biblioteker, og og fagbiblioteker på sykehus kan den vanlige mann, kvinne i gata leie bøker. Ute på «livets vei», finner mange mennesker ut at kronisk sykdom kan være et stempel der ikke legenes kompetanse lenger strekker til. Helse Hilde er modig, og bøyer seg ikke lett for motstanden. Samtidig må en være litt forsiktig for at ikke andre skader seg unødvendig, da vi alle er forskjellige. En lever rens kan virke veldig forskjellig fra menneske til menneske. Noen kan kanskje kjøre hardt, uten å ta skade. Andre må finne sin helt spesielle måte. Men slike informasjon og debatt som Helse Hilde skaper, kan jo hjelpe utrolig mange andre mennesker, og ikke er hun sponset av legemiddel industri, eller produkt industri heller. «Håper jeg da». Kapitalmaktens løgner står jo for fall i disse dager. Dette er ikke en smiske innlegg, og kritisk tilbakemeldinger former oss, og meg med. Det kan slipe diamanten i oss alle og gjøre oss mer ydmyke. Personlig er jeg også preget av Legenes kyniske allvitende mennesker, der legen helbreder, og pasienten hyller. Men uansett finnes det også fantastiske varme gode leger. Og er kjempeglad for at de finnes.

   • HelseHilde says

    Tusen takk for en fin tilbakemelding Kjell. Jeg er helt enig med deg!

    Jeg er også kjempeglad for at Leger finnes, og jeg vet hvor jeg drar om jeg brekker beinet.

    Godt å se at du kan se hva jeg prøver å formidle, og nei du har rett, jeg er ikke betalt av noen som helst :-)

    Hilde

 2. Heidi87 says

  Litt mer om rensing av leveren: http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/flushes.html

  Litt mer om Andreas Moritz, en ufaglært som omtaler seg selv som «medisinsk intuitiv»: http://scienceblogs.com/pharyngula/2010/02/andreas_moritz_is_a_cancer_qua.php
  http://scienceblogs.com/pharyngula/2009/05/dangerous_idiot_with_bogus_med.php

  Han mener blant annet at «kreft er ikke en sykdom, men en frisk respons for stress».

  Her kan dere se HelseHilde fraråde folk med kreft mot å gå til lege: http://blog.tjomlid.com/?p=3394#comment-27557

  • says

   Bare gi opp. Det går ikke an å komme med berettiget kritikk mot disse mirakelkurene, selv om det kan bevises at de ikke fungerer, eller at de «fungerer» men på ingen måte fikser det problemet de er ment å fikse (ikke at det nødvendigvis er et problem i utgangspunktet, men sier de det, så får de jo ikke solgt noe av vidunderkuren sin).

   @Hilde: Javel? Jeg vil jo tro at det kommer litt an på hvilke leddgiktmedisiner man tar, om man må ta blodprøver hver 14 dag. Evt. så har dette endret seg siden jeg gikk på medisiner mot leddgikt… Det finnes en rekke former for giktiske lidelser, de fleste vil på folkemunne kalles «leddgikt» eller bare «gikt», så det å si at man må ta blodprøver hver 14. dag uavhengig av hvilken medisin man tar mot disse lidelsene er litt misvisende.

   • HelseHilde says

    Det er sant Ørjan.
    Jeg snakker her om de styggeste medisinene som blir brukt til den lidelsen som er mest hissig, som heter Sero positiv Rheumatoid Artritt, populært kalt RA. Derfor så liker jeg ikke å kalle dette leddgikt, for du har så rett, jeg vil helst bruke RA, men mannen i gata vet ikke hva det er, så derfor betegnelsen

    Om man tar Enbrel, som er det man får om man er hardest anngrepet, så må man ta blodprøve hver 14 dag. Den blir ofte brukt sammen med Mexotrexat, som er cellegift.

    Håper dette var oppklarende.

    Hilde

    • says

     Med på den, og selvsagt, har man seropositive rheumathoid arthritis, så får man gjerne harde medisiner – jeg bare anbefaler å faktisk forklare begrepsbruken, for så å si «heretter kalt leddgikt» e.l. For det finnes så mange avarter, og så mange medisiner, og som du forklarer her, bare noen få av de aller farligste medisinene påtvinger så grundig oppfølging og blodprøvetaking.

     • HelseHilde says

      Det skal jeg gjøre i fremtiden Ørjan. Blir klarere på det.
      Bra innspill, takk for det ;-)

      Hilde

  • HelseHilde says

   Hjelpe meg vel Heidi.
   Man kan nok være kritisk til det meste, lykke til med det.

   Les det jeg skrev til Gunnar en gang til.
   Jeg oppklarer gjerne.
   Jeg fraråder selvfølgelig INGEN til IKKE å gå til lege.
   Referer til dette utsagnet der hvor du føler det passer, og vis det gjerne til Gunnar og resten av Skepsis. Det er ikke dette det handler om.

   Ikke bruk energi på å lage drama av dette, bare kos deg med leverrens, eller la vær.

   Jeg sier dette ikke igjen,, og her kommenterer jeg kun det som handler om leverrens. Andre ting får du holde det der du fant det. Jeg har svart Gunnar, du får gå dit å lese :-)

   Lykke til

   Hilde

   • says

    Hilde… dette med doble nektelser er vanskelig, jeg vet det. Men kanskje det kan være en ide å lære seg det, før du skriver slikt? Jeg regner med at det du tenkte å skrive var «jeg fraråder så klart ingen å gå til lege»? For det du skriver betyr, i klartekst: «jeg råder ingen å gå til lege».

    Så, ja, doble nektelser kan være vanskelig…

    • HelseHilde says

     Det jeg skrev er tydelig Ørjan, slutt å tull :-D

     Men ok,om det er enda mer tydelig for deg:

     Jeg fraråder INGEN å gå til Legen.

     He,he, nei ikke vanskelig i det hele tatt. Det jeg skriver er klart og tydelig, men når du ikke finner annet enn måten jeg bruker språket på, så er jeg fornøyd jeg.
     Da kan vi fortsette her med Leverrens og veien til god helse :-)

     Hilde

     • says

      Uh? Nei, det du skrev betyr, i klartekst, at du fraråder folk å gå til legen. Jeg skjønner jo selvsagt at du ikke MENER det på den måten, men det endrer ikke det du faktisk skrev. Det var mitt poeng. Jeg sier ikke at du mener at folk ikke skal gå til legen – jeg sier bare at det du skrev faktisk BETYR det.

 3. Tormod says

  Interessant at du anbefaler at man tar et middel med bivirkninger som koma, lavt blodtrykk og lammelser, og så legger seg til å sove…

  Natural selection?

  • HelseHilde says

   Dette vet jeg ikke hvordan jeg skal kommentere. Du må nesten utdype. Hvem gikk i koma etter en leverrens?
   Jeg har ikke kommet over den informasjonen.

   Jeg har heller ikke laget denne rensen, bare brukt den selv, da den har vist så gode resultater i mange tiår.

   Hilde

   • Tormod says

    Steg 1: Google «Magnesium sulfate side effects»
    Steg 2: Klikk f.eks på treff #3
    Steg 3: Les.

    «Utmost care should be taken while prescribing and administering magnesium sulfate in order to avoid the complications».

    Bare et nytt eksempel på at rådene dine kan være direkte farlige, og at mangelen på kunnskap om grunnleggende medisin er åpenbar.

    • HelseHilde says

     Jeg tror vi snakker litt forbi hverandre her Tormod.

     Jeg har aldri uttalt at jeg har kunnskap om medisin,. det kan man ikke uttale her uten å vise til godkjent studie.
     Det jeg har kunnskap om, er im egen reise, og de metodene jeg har brukt og bruker.
     Du kan sikkert finne noe om det meste. det må jeg bare tåle.

     Jeg tar mindre Engelsk salt enn anbefalt, på grunn at at jeg følte det var litt mye, i forhold til dehydrering.
     Det står i bloggposten hvordan jeg forholdt meg til det

     Takk for at du fremdeles leser, selv om du ikke er interessert i reisen. Ikke værst i det hele tatt. :-)

     Om du hadde funnet noe som var bra for kroppen din, hadde du holdt det hemmelig med farefor å treffe på en som deg, som bare leter etter noe å ta frahverandre.
     Der er vi forskjellige, selv om vi sikkert begge bare ønsker et godt liv for oss selv og de vi er glade i.

     Jeg er ikke alene om å bruke tdisse metodene, og står trygt som fjell på skuldrene til mange.
     Å ta tilbake sin egen kraft, prøve og feile i jakten på å få tilbake helse der det oppnevnte helseregimet ikke kan hjelpe, blir en farsott. Vi blir bare flere. Vi forsvinner ikke!

     Hilde

     • says

      Hilde, jeg, og mange med meg, mener gjerne at du bør, når du forteller om metodene som du mener har hjulpet deg, at du også bør ta med evt. innsigelser mot dem – gi gjerne en anbefaling basert på egne opplevelser, men ta også med at dette ikke er metoder det er allmenn enighet om bruken av, eller for den del effekten av.

      Gi noen linker til innsigelser, og ta gjerne med at personene du snakker om gjerne har en lang rekke mer tvilsomme synspunkt.

     • HelseHilde says

      Det kan være en god ide Ørjan.
      Jeg skal ha det i bakhodet til fremtidige innlegg :-)

      Takk
      Hilde

     • Tormod says

      Vi snakker neppe forbi hverandre. Du kommer med bastante uttalelser som er beviselig feil, farlige råd, og henviser til andre som gjør det samme, under dekke av å «fortelle om din reise». Hvis du nøytralt fortalte om hva du hadde spist og hvilken effekt (du trodde) det hadde ville jeg ikke hatt noen problemer med det.

      Selvfølgelig kan man uttale seg om medisin uten å ha formelle kunnskaper. Det kalles ytringsfrihet, men da må man også ta ansvar for sine uttalelser og ikke skylde på apoteket.

      Jeg ønsker selvfølgelig at alle, inkludert deg og dine, skal leve et best mulig og lengst mulig liv. Det er nok metodene vi er uenige i, ref det faktum at du gir barna dine industrielt blekemiddel (Prime PH) å drikke. Slikt gjør meg bare trist.

      Jeg nok redd for at hvis mange nok følger dine råd forsvinner dere etterhvert…

      Jeg ønsker deg et velment lykke til i din reise videre. Dessverre tror jeg du trenger det.

     • HelseHilde says

      Tusen takk Tormod!
      Du trenger ikke si dessverre, alle setter pris på lykke til, jeg også.:-)

      Jeg blir bare friskere og friskere for hver dag, og nyter det. Endelig!!!
      ….og reisen fortsetter…. <3

      Klem
      Hilde

    • HelseHilde says

     Jeg vil bare nevne at det er Apotekene som selger Engelsk salt i Norge, for å konsumere invortes, så var jeg deg, ville jeg ta opp min uro over sikkerheten med dem.

     Hilde

 4. Anonym says

  Hilde,det bilde av de G.Steinene,kom dette ut på en gang? Eller «samlet» du de over lengre tid?
  Det er jo helt normalt at slike steiner kommer ut av seg selv og det er jo ikkje ofte du kjenner de når de passerer i gallegangene heller,bortsett fra om en setter seg fast.

  De kommer jo ut fordi leveren og systemet gjør jobben sin og det skulle være unødvendig å rense leveren 52 ganger!?? Det kan da umulig være sunt??

  Og fortell meg,hvorfor var leveren din så «skitten» at du måtte gjøre det SÅ mye
  *rister litt på hodet her eg sitter*

  • HelseHilde says

   Hei Vibbedille :-)

   Ja, de kom ut på en gang.

   Nå man har kommet til punktet kronisk syk, så har jeg sett at mye er i ubalanse. Da har man mange mer symptomer enn det man kan føle, eller se med det blotte øyet.
   Leveren gjør som du sier jobben sin, om kroppen fungerer som den skal. For min del, og for mange andre så er det en kombinasjon av maten vi spiser, andre giftstoffer, ( for meg kan det se ut til å ha vært fra Shell Raffeneriet, Benzene). ,,infeksjjoner og parasitter som svekker systemet. Det blir rett og slett for mye for leveren å ta tak i selv, og den blir tett.
   Vi er summen av det vi lever, spiser tenker og føler, er det jeg har funnet ut.

   Om det var nødvendig? For meg var det det. Jeg kjenner noen hvor 5 ganger var nok, andre trengte 150 ganger.
   Om det var sunt? Leveren min er som hos en ungpike, det kan Legen min skrive under på! :-)) Jeg er superglad over det.
   Detox prosessen min ble også mye bedre etter at leveren var på plass. Tidkrevende og ikke alltid behagelig, men hva gjør man ikke for å gjennvinne helse? Jeg er veldig glad for at jeg tok tak i dette selv, og smiler over egen innsats
   Også spennende å kunne dele reisen, og det er det Trine som skal ha kreditt for.:-)
   Hilde

  • HelseHilde says

   Vel, min reise forteller det motasatte, kun et bedre kosthold var ikke nok til å snu en kropp som var blitt «kronisk».

   heldigvis er det opp til hver enkelt. Om du har en kropp som tar seg av dette uansett hva du stapper inn, og som er frisk og sprek, så power til deg!
   For meg, så måtte det tiltak til.:-)

   Hilde

   • Anonym says

    Har ikkje sagt eg har en kropp som er frisk og sprek,medisinen eg må ta tilsier det motsatte, men leveren min er FIN utifra mitt ståsted, men så har eg heller ingen ubudne «gjester» som lever der.
    MEN,så lenge en lever en normalt og sunt liv klarer leveren seg veldig godt uten store yttre påvirkninger. Det er svada at slike «rense» kurer hjelper,og de gallesteinene dine ville kommet ut likevel,du må jo bare være glad at gallegangene dine overlevde at alt kom ut på en gang! Du kunne FAKTISK drept deg selv!

    Hva hadde du gjort om en gallegang sprakk?
    Du hadde ikkje klart å kommet til SUS i tide!

    Selv lå eg HELDIGVIS på intensiven da det ble oppdaget at gallegangen var revet over (grunnet en alvorlig miss av kirurg) og etsende gallevæske rant rett ut i buken-eg hadde ikkje overlevd om eg var ikkje var der eg var.

    Så hvis dette er resultatet av en slik «kur» kan man ikkje si annet enn at det er FARLIG!

    • HelseHilde says

     Synd å høre at kirurgene ødela deg. Hørtes ikke bra ut.

     Det er ikke svada for oss som har blitt bedre av det, og det er det som er viktig for oss.
     Den ser du?

     De ville ikke kommet ut, det skal jeg love deg :-D Hjelpe meg , hvor mange det har blitt, og ingen kom før jeg renset leveren.

     Men for all del, det er ikke for alle, kun for dem som vil :-)

     Dette er noe annet, gallegangen sprekker ikke. Hvem har sagt det til deg? Det ville jo vært galskap :-)

     Jeg ser at du ikke synes dette er noe for deg, og det er bare bra at du tar egne valg.

     Lykke til Vibbedille, virkelig.

     • Anonym says

      Men SÅÅÅÅ mange steiner på en gang er det fult mulig at BÅDE gallegang og galleblære kan sprekke,spør hvilken gastrokirurg du vil, det er ikkje no tull iallefall.

      Uansett hvilken måte du får de ut på så må de innom G.blære og blir pågangen for stor der,så sprekker den, mulig du vet at den blæra er på størrelsen med et egg?
      Så det sier seg selv

      Sprekke g.blæra og du er hjemme,ja da dør du faktisk!
      Tror du eg snakker tull eller??

     • HelseHilde says

      Disse er leversteiner, og kommer fra gallegangene i leveren.

      Gallestein fra galleblæren vil kroppen kvitte seg med i et tempo som den behersker.
      beklager om du har lest det som om alle disse kom fra galleblæren. tror ikke en gang jeg har hatt særlig stein der jeg, helst leveren som var full av stein.

      En Gastrikirurg vet jeg faktisk ikke om er kjent med denne metoden. Hadde de vært det, så kan det være de slapp å operere vekk så mange galleblærer.

      Håper dette oppklarte for deg

      Hilde

     • Anonym says

      Ha du en annen passasje enn andre da?
      Gallegangene går fra lever via blære og ut i tarmene?
      At de er grønne tyder å galle, så hvilken vei tar dine ut?

     • HelseHilde says

      Her, nede på siden viser et flott blide over hvordan alle disse steinene kan ligge i lever og galle. De kommer selvfølgelig etter hverandre ut gjennokm gallegangene. De går ikke gjennom galleblæra der har du missforstårr. Da ville nok galleblæren stått i fare for å bli fyldt opp, vil jeg anta.

      Har aldri fått det spørsmålet, og aldri hørt om at noen gallegang har sprukket ved leverrens. Engelsk salt avslapper gallegangene slik at de har en enorm utvidelses kapasitet. De kan få stein igjennom som er mange cm i diameter.
      Malic acid mykgjør også steinene, slik at de lettere sklir gjennom.

      Dette hadde jeg ikke bekymret meg for, det er ikke et problem :-)

      Hilde

     • Annar Ki says

      Jeg er på ingensomhelst måte medisinsk kyndig men jeg har hørt et eller annet sted at grisen er ganske likt oss mennesket når det gjelder kroppen og organenes utforming.

      Jeg har laget en god del leverpostei av svinelever og tanken på at noen sånne enorme steiner som du viser frem skal komme fra leveren er for meg helt utenkelig..

      Har du noensinne sett en lever?

     • HelseHilde says

      Jeg har sett en lever på bilder ja. Google litt rundt på «liver og liverstones, så vil du se hvordan stenene ligger i gallegangene..
      tror ikke noen ville solgt deg en lever med steiner nei,,hehe

      Hilde

 5. HelseHilde says

  Jeg anbefaler alle å se Puls i dag. Har ikke sett dokumentaren selv, bare traileren, men tror den er opplysende.

  Hilde

  • HelseHilde says

   Tårene kom i medfølelse med disse menneskene som ikke får hjelp.
   Takket være denne sterke damen, så ser man at det nytter å ikke gi seg selv om Legen man går til ikke kan bidra med noe for å få deg frisk.
   En oppløftende og samtidig trist historie. Blir man litt sint? Ja!
   Jeg kan sette meg inn i situasjonen, og mitt hjerte blør, MEN, veien er lysere, noen er sterke nok til å bryte ut av den sovende tilstanden av å bare akseptere uten å gripe fatt selv. Det er en stor og positiv ting

   Måtte bare få dette ut, selv om det ikke handler om leverrens,, eller kanskje gjør det litt?

   Hilde

 6. Bequa says

  Hei Hilde!
  Stå på, du har masse erfaring som absolutt er relevant for mange. Når det gjelder leverrens, ble jeg inspirert av dette blogginlegget her en gang: http://arjunaardagh.wordpress.com/2009/11/09/my-friend-has-500-jobs/
  Han skriver at for ham hadde det rensende virkninger også på det følelsesmessige plan, opplevde du det også sånn?

  Selv kom jeg bare aldri så langt som å gjøre det, hele prosessen virker litt krevende… Særlig da jeg fikk vite at man burde ta tarmskylling først. Jeg har full jobb og to små barn og har ikke tid til å sette av en helg. Men så er jo heller ikke helsa mi så verst, da.

  • HelseHilde says

   Tusen takk Bequa.

   Jeg har absolutt følt den følelsesmessige rensen ja. All detox skjer på det kroppslige og det følelsesmessige planet, men leveren er setet for sinne, og da kan noen få det litt ekstra ;-)

   Da vet du iallefall at det finnes, og vet hva du skal gjøre om du trenger det. Ikke lett å finne tid med små barn, det skjønner jeg, men du trenger absolutt ikke merke så mye.

   Igjen takk for at du leser, og blir inspirert

   Hilde

 7. LK says

  Hei HelseHilde, jeg leste det forrige innlegget ditt om ubudne gjester med store øyne og endel kvalme (hehe). To dager før hadde jeg fått vite i en kanalisering (jada, bare lukk ørene alle dere skeptikere – this is not for you!) at jeg burde snakke m/legen min om parasitter, at jeg kunne ha noen. Og etter å ha lest innlegget ditt, lest mer rundt omkring og ikke minst observert egen kropp, lurer jeg ikke så veldig lenger, jeg vet…urk (oppsvulmet buk, lyder, følelse etc. leeenge etter at mat burde vært fordøyd, ja i det hele tatt (igjen…urk). Jeg har brukt et par år på å rense kroppen for kvikksølv – var sengeliggende og svært syk en lang periode, men er nå tilnærmet frisk – det er bare dette med fordøyelsessystemet osv. som ikke er helt på plass enda og som jeg har jobbet med sammen med legen. Motstandskraften min har vært elendig, så ikke noe styrt mysterium hvorfor jeg kan ha fått ubudne gjester.

  Det er to dager til jeg mottar Humaworm i posten (puh!). Men jeg lurer på: tok du bare den, eller flere av de kurene som de selger der (ev. noe annet fra andre steder?), colon cleanse, liver cleanse etc.?

  Jeg er så veldig, veldig takknemlig for at du delte dette med oss! Ekkelt tema, ja – men enda mer ekkelt å ikke vite det og gjøre noe med det, og ikke minst tragisk at ikke alle som kan ha det, vet, og lider istedenfor…
  Jeg er så veldig glad for at jeg kan prøve denne naturlige og helhetlige metoden før jeg skal til legen igjen, og kanskje slipper reseptbelagte medisiner som bare tar en og en og også har bivirkninger.

  • HelseHilde says

   Hei LK

   Takk for at du deler, og at du gir en slik flott tilbakemelding.
   En bra kanalisering høres det ut som ;-))

   Jeg brukte mer enn Humaworm, men aldri mer enn et parasittprodukt om gangen. Humaworm er 30 dager, og så må man stoppe opp i 90 dager før man kan starte med ny kur. Jeg ville dat tatt noe annet i den perioden.
   Jeg ville også renset leveren etter de første 30 dagene, og sett hva som kom ut da.
   Å ta en colon cleanse, er noe jeg ville gjort aller først, men det kan gjøres sammen med Humaworm,, jeg snakker da om Oxypowder. Det er så utrolig viktig at du får gått skikkelig på do i en slik renseperiode.

   Good for you og bravo for å ha renset ut kvikksølv. Parasitter triev bedre i et slikt miljø, så du har gjort en god grunnjobb da.

   Mer privat informasjon, kan jeg godt snakke med deg om,, men da anbefaler jeg at du legger meg til å Facebook , så kan jeg svare deg på personlig melding der. :-)

   Jeg får bare facebook.com på profilen min akkurat nå,, men søk på hilde larsen stavanger.

   Lykke til videre!

   Hilde

   • Oda says

    Hm. Mener du at dette er å fortelle om din «reise,» eller er det direkte råd til LK om hva han bør gjøre? Ser du har litt problemer med å skille her, og vet ikke om du er kvalifisert til å gi slike råd?

    • LK says

     Jeg kan nevne at «LK» har en lang universitetsutdannelse, og dermed er veltrent i kildekritikk og metode. Resultatet av det, er at LK – jeg har en velutviklet evne til å tenke og reflektere SELV…

     Jeg tror det er veldig viktig det som ble nevnt her om at LEGEN som autoritetsperson tilhører en tid som vi alle vil (burde ville?) vekk fra. I dag med en så godt utdannet befolkning og informsjonstilgang, er det umulig å holde på dette.
     Men jeg forstår at mange blir skremt av at man ikke bare kan stole på «de som kan det» lenger, men at man også må ta ansvar for seg selv og tenke selv. Og det er kanskje skremmende å se for seg at man ikke kan stole på legene, hva skjer med verden da?

     Heldigvis finnes det ordentlig smarte leger som faktisk kan kildekritikk og bruker det, som faktisk bryr seg om forskning og å holde seg oppdatert – og som har ydmykhet overfor det de ikke kan, det viktigste en god utdannelse bør resultere i, etter min mening! Mange av de inkorporerer alternativ medisin og bruker en mer helhetlig tilnærming til helse, slik Hilde nevner. Jeg fant en slik – og det reddet livet mitt.

     Nevnte kort at jeg hadde renset ut kvikksølv, som er en av verdens giftigste tungmetaller. Skulle jeg fulgt logikken til dere «smarte skeptikere» her inne, ville jeg selvsagt ikke gjort det. De fleste leger i Norge i dag mener at dette ikke er en helserisiko. De aller fleste leger mener at Candida, muggsopp, parasitter ikke er et reellt problem i et land som Norge i dag, selv om man VET at AIDS-pasienter og kreftsyke på siste stadier sliter med dette. De mest inkompetente og skråsikre legene forteller pasienten at det må «være noe psykisk». Se hvordan disse ME-pasientene har blitt behandlet f.eks, stakkars mennesker…

     Selv om amalgam ble forbudt 2008, var en av de viktigste argumentene at amalgamfyllinger utgjør et miljøproblem når døde mennesker begraves, og dette kan sive ut i jordsmonnet…. Den samme giften var tydeligvis ikke et miljøproblem inne i munnen på levende mennesker…?! God dag mann økseskaft.

     Min lege har en utdannelse fra et annet land enn Norge. Han har irritert seg grønn over kolleger som ikke gidder å søke nok informasjon, holde seg oppdatert (som en av de sa til han,»Jeg har ikke tid til det her, jeg må jobbe!» da legen min la frem forskning foran ham…Oo) Jeg spurte han engang om hvorfor det ikke fantes flere flinke leger som han, og da fortalte han hva HANS medisinprofessor i sin tid hadde sagt til ham: «Søk kilder flere steder. Ethvert universitet har sin fagkultur, så lær ved mer enn ett universitet – to, gjerne tre ulike steder». Klarte ikke å dy meg, og spurte forsiktig hvor mange han hadde studert ved…3, var det stille svaret jeg fikk før vi gikk videre i legetimen…

     Les. Lær. Vær kritisk. Tenk selv, og hør på råd fra andre som du mener er oppegående. Ikke fordi de har den og den posisjonen, men fordi det de sier virker fornuftig på deg. Undersøk så mer selv. Ha ydmykhet. Ikke vær redd for å snu, ta tilbake ting du har sagt eller gjort – det er ikke tegn på svakhet, men på at du er oppegående.

     Jo, vi burde kunne stole på de som har utdannelse i et felt, legen, elektrikeren. Men slik er det ikke alltid i dag. De er mennesker, de også – noen smartere enn andre, noen med mer vett til ydmykhet enn andre. Tør å se for deg at disse ikke er ufeilbarlige, og at all den offisielle helseinformasjonen vi får ikke er 100% riktig, uten at du er redd verden ikke står til påske… Det er ikke så farlig!

     Da kan du faktisk begynne å ta ansvar for deg selv også, og deretter faktisk delta i samfunnet ved å forsøke å endre endre utdannings-praksisen og innholdet i medisinstudiet i Norge i dag… Delta i virkeligheten – ikke et ønskebilde av den.

     • HelseHilde says

      Tusen takk LK for at du tar deg tid til å dele dette.

      Du viser meg og alle som leser dette at det finnes mennesker som leser dette, og som kan tenke selv.
      En flott respons, og du inspirerer meg til å fortsette å dele, det er jeg veldig takknemlig for.

      Kvikksøv er ikke til å spøke med nei. Jeg skiftet selv ut en munn full for mange år siden. For å kvitte meg med det som hadde lagret seg i kroppen, brukte jeg Zeolite og chlorella. Jeg tror kanskje ikke det hadde vært nok om jeg hadde hatt et forgiftningsproblem
      Hvilken «chelation» metode brukte du LK?

      Med ønske om helse og overflod!

     • LK says

      Veldig imponert over at du selv fant ut at du måtte rense kroppen også, og at du fant frem til disse to midlene, som er de beste etter det jeg vet i dag.
      Møter dessverre mange som er så fornøyde med at de har fjernet fyllingene sine. Men å ha amalgam i tennene, er det samme som å ha det i kroppen – de lekker alltid, i motsetning til den populære viten. Å utvide seg er det kvikksølv gjør – se på et termometer, hvordan fungerer egentlig det?
      Hvor syk man blir avhenger jo av mengden lekkasje (hvor ødelagte fyllingene er, hvor mange, og hvor lenge man har hatt dem) OG om man er tilbøyelig til å reagere på tungmetaller allergisk (typisk de som reagerer på nikkel etc.). Hos meg var det begge.

      Jeg begynte med footpads (for å starte mildt), deretter Chlorella hvor jeg ble veldig dårlig – legen trodde det kunne være en reaksjon på den, så gikk over på DMSA – ble igjen svært dårlig, med andre ord var det ikke en reaksjon på Chlorellaen men på selve avgiftningen – kroppens reaksjon på kvikksølvet når det ble fraktet ut i blodet og ut av kroppen. Midt i forløpet begynte jeg med NCD/Zeolite – fortsatt samme typen reaksjoner, men nå ikke nærmest dødssyk (hadde renset ut endel fra før), og den var mildere mot nyrene.

      I amalgam-debatten i media var mange tannlegers fremste argument at amalgam var så rimelig og holdbart, men de beste tannlegene sluttet med amalgam lenge før forbudet. Nettopp fordi de utvider seg pga. kvikksølvet, og må ofte byttes etter noen år – og da er det svært lite av tannen igjen, fordi man må bore bort unødvendig mye av tannen med slike fyllinger i motsetning til plastfyllinger f.eks. Men de fikk til et unntak fra loven, for de gamle og fattige som visstnok «må» ha amalgam….først nå i januar som kommer (2011) blir det endelig totalforbud. Tenk det.

      Selv fjernet jeg mange av mine på Tannlegehøyskolen, og jeg VAR der, jeg hørte deres holdning til det…mange liker å si i dag at «nei amalgam, DET er fortiden det – var bare i gamle dager…» Men der sto de, unge studenter som professorer, og lurte på om jeg ikke ville tenke meg litt om før jeg fjernet den amalgamfyllingen? Eh nei. samtidig forklarte de meg nøye hvordan amalgam ikke var noe farlig for kroppen, det var verre for de tannlegeassistentene som sto og kokte det….(hadde enda bare de blitt trodd, i det minste – jfr. Brennpunkt på NRK i høst + i 2007). Der satt jeg, og hadde lest og hørt masse forskning fra legen min som sa det stikk motsatte.

      Ikke så mye kritisk holdning til kilder akkurat!

      Så en stakkar på et amalgam-forum som frarådet andre å ta Zeolite eller Chlorella, fordi det «ikke er bevist at det funker»…..OMG. Det eneste av det jeg har brukt som ville passert dennes personens (en smart skeptiker) kritiske øyne, er DMSA (resept vet du – fra lege). Og det er også det hardeste og verste midlet av alle jeg brukte, tok lang tid for nyrene og leveren å hente seg inn etter det…

     • HelseHilde says

      Fantastisk å høre at du gjorde det på den måten.
      Jeg tar enda Zeolite. Stopper opp i perioder, men starter igjen. Den er god for vedlikehold også. Jeg sverger til Waiora sin. Chlorella har jeg brukt veldig lenge. Stoppet nå en stund etter advarsler fra Dr Young, men starter nå igjen. Det er virkelig et godt produkt.
      Gleder meg til å høre mer om hvordan det går med Humaworm. Spennende tider.
      Takk for at du deler!

      Hilde

 8. says

  Dette blir for useriøst!
  Det er supert at Hilde har blitt frisk, det tror jeg alle som leser denne bloggen er enig i.
  Men uke etter uke kommer det faktafeil, tvilsomme kurer, og enkelte råd som rett og slett er
  direkte farlig.

  Bare det faktum at størelsen på disse steinene gjør det umulig å få dem gjennom galleblæren. En kan ikke på noen måte fornekte seg helt vanlig anatomi.
  Uke etter uke kommenterer leger, forskere og vanlige skeptikere på bloggen, for å prøve å bevise overfor leserene, og Hilde og Trine, at dette faktisk er feil. Dessverre ser det ut som at alle argument kan tilbakebevises med settningen «det har hjulpet meg på min reise, og fungert for meg».
  Dessverre er ikke det godt nok, i alle fall ikke godt nok til å skrive helseråd på en av norges mest leste blogger. Selv om jeg er sikker på at jeg ble kidnappet av en UFO, så betyr ikke det at med en gang jeg blogger om det, så blir det sant.

  Jeg vet ikke hva som er en fornuftig måte å takle dette på. Det ser ut som frekke arrogante kommentarer ikke har fungert (noe de sjeldent gjør). Sakelig argumentering og logiske sluttninger går også hus forbi. Phil Plait (mannen bak bloggen bad astronomy) foreslår å legge til rette for at folk kan finne det ut selv, og kanskje oppdage den fantastiske logikken som ligger bak moderne medisin (eller lignende).

  Hilde, det virker som du liker å gjøre grunndig research og at du er villig til å lære. Det eneste jeg tror du mangler er en forståelse av kildekritikk. Som det berømte sitatet sier: » the great thing about the internet, is that people will believe anything written on a fancy website» – Ghandi.
  Det virker som du har valgt å være kildekritisk til legemiddelindustrien, og sant nok, det skal man være. Men det betyr ikke at du ikke trenger å være kritisk til andre ting også.

  Trine, du driver en suksessfull blogg, og det er helt klart at Hildes innlegg skaper mye nettrafikk, som igjen er publisitet og penger for deg. Personlige erfaringer er kjempebra stoff for en side som vil at kvinner skal bli mer selvstendige (om det så innebærer en reise. Det har jeg ingen problemer med). Men kildekritikk er viktig her også. Du vil gi skribentene dine frie tøyler, og det er jo supert, men å gi hilde suffixen «helse» blir feilinformasjon. En vesentlig forbedring, igjen bare min mening, er å fjerne «helse» fra bloggnavnet, og kanskje invitere en som har studert helse til å skrive i tillegg. Min personlige anbefaling ville i så tilfelle vært Pernille Nylehn, men det finnes sikkert mange leger der ute som kunne tenke seg å skrive på bloggen din =)

  Til slutt vil jeg bare dele en noe flåsete analogi. Du stoler mer på en utdannet elektriker, enn en som har fikset noe elektrisk selv, og blogger om det. Du føler det tryggere når du flyr med en utdannet pilot, enn en som har spilt mye flysimulator og du lar banken forvalte pengene dine, ikke en som mailer deg om fantastiske muligheter som han selv har tjent flerfoldige tusen kroner på.

  Håper ikke dette innlegget kommer over som arrogant, nedlatende eller som personangrep. Det er ikke intensjonen. Grunnen til at personer er nevnt i innlegget er fordi det er de personene som skriver her, og jeg tror ikke jeg har angrepet dem.

  Jeg ønsker, som de fleste andre, en sakelig debatt der folk forholder seg til fakta.

  • Anonym says

   Jeg er enig i noe av det du skriver Tomin og det skal tas til etterretning. Tusen takk for innspill og Hilde leser dette og garantert.
   Ikke glem en ting…jeg tjener ikke penger på denne bloggen….ingen reklame å spore på denne siden og Hilde tjener heller ikke fem øre på noe av det hun skriver. Litt viktig å presisere siden du skriver at dette innebærer penger for meg. Ville bare si det :-)

  • HelseHilde says

   Jeg setter pris på at du engasjerer deg Tomin, det gjør jeg virkelig.

   Jeg kan også se at det er frustrerende når jeg tilsynelatende påstsår noe som du har lest ikke er mulig ( henviser til at disse steinene ikke kunne ha kommet ut).

   Det har seg slik at i denne verden vi lever i, så er helse mye mer enn det som blir undervist på legestudeit. Det er selvfølgelig ikke Legene sin feil, men de studerer etter min mening mer sykdom enn helse. De blir flinke til å diagnosere, men ikke til å finne balansen og en frisk kropp. ( Jeg snakker her om kronisk hele tiden, og ikke om akutte problemer eller kirurgi)

   Man trenger heller ikke være såkaldt faglært ( henviser til ditt elektriker eksempel) for å snakke om helse, og iallefall ikke for å dele egen historie. det er en gammel programmering og en autoritær tankegang som holder mennesker famget i den troen på at det bare er enkelte utvalgte som kan uttale seg, eller ha opplest svar på en sak.
   I en annen del av Verden vil saken være en annen. I India bruker de Ayurvedisk medisin, her hos oss er det som alternativ medisin å regne. Disse eksemplene er sikkert gamle og blir skyvd vekk, men tenk over det.

   Alle som så Puls på Nrk1 i går kan se hvordan dette systemet faller fra hverandre. Enkeltmennesker som bare er sterke nok, selv om de er syke, klarer å finne løsninger som Legen her i landet ikke finner. Nå må vi våkne opp. Det var pasienten som fikk seg selv på beina, ikke Legen. Han var riktig nok Lege han som hjalp til, og det finnes flere og flere Leger som velger å bruke forskjellige hjelpemidler utenom medisiner, og som ser hele mennesket. Jeg kjenner flere silke. De er enig med meg om vann, parasitter, tarmer, leverrens og raw food, så jeg føler meg veldig godt «backet» av faglærte kan du si. Det gjør meg om mulig enda tryggere på det jeg skriver, men tryggest av allt gjør det meg å vite at jeg selv har kraften til å kunne ta egne valg. Til å kunne formidle på et personlig plan ute å bli fanget av frykt fra mennesker som har trang til å herse, true og skremme.

   Her snakker vi om min reise, og forholder oss til kronisk. En oppgave skal løses som legene ikke klarer. Det tar jeg ansvar for i mitt liv, og mange med meg. Vi som er syke, og som har noe å formidle, vil ikke bli stoppet. Det er vi som har budskapet tross allt.

   Jeg får utrolig mange tilbakemeldinger og takk gjennom private meldinger. Veldig få tør stå frem her, og det skjønner jeg godt.

   Når det gjelder kildekritikk, så ser jeg igjen at mine kilder nok ikke er dem du hadde valgt, men du hadde heller ikke funnet kilder som du var fortrolig med på disse temaene, for de finnes ikke i forsknings eller legevitenskapen. Det er jo egentlig hele poenget, og det som gjør at det er to motpoler som viser seg her.

   Jeg syntes allikevel innlegget ditt var saklig, og jeg føler ingen personangrep i det hele tatt. Vi er uenig på bunn, og det er greit for meg. Om det ikke er greit for deg, så kan jeg ikke gjøre stort med det Tomin ;-)

   Hilde

  • HelseHilde says

   Man må sette en koriander, tror jeg det heter i toalettet. Så må man skylle :-p
   Lekkert? ikke særlig ;-)

   Hilde

 9. Anna says

  Jeg må bare kommentere, selv om dette er noen dager gammelt!

  De steinene som kommer ut når du tar denne kuren, blir faktisk dannet av det kuren består av. Altså, hvis du inntar mengder engelsk salt, syre og fett vil dette felle ut som steiner i mage-tarmsystemet. Det er grunnleggende kjemi og det er gjort kontrollerte analyser av dette eksperimentet som beviser dette.
  Så de steinene du har fått ut, kommer nok ikke fra lever-galle-systemet.

  Se f.eks her: http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/flushes.html

  • says

   Det du sier der er bare tull og toys.
   Jeg har renset ut massevis av stein, og ikke stein i det hele tat, av å innta det samme :-D

   Skeptikerenes beste forklaring når det gjelder leverrens, og den er så gammel at den går på krykker i Sahara. Akkurat som om jeg ikke skulle ha hørt den før? Du skulle bare visst hvor mye rart skapsis kan finne utav å publisere om noe som de ikke har interesse for. Stå på. Kom med noe nytt, eller bedre, la være å rense leveren din, så kommer ingenting ut,,,hehehe

   Hilde

   • Geir says

    Quackwatch er godt betalte løgnere. 
    Prøvde selv en enkel variant av leverrens, og brukte bare sitron og olivenolje, og fikk allikevel ut disse grønne harde fettklumpene. Hva slags kjemi som skal til for å lage slike av sitronsaft og lys olivenolje vet ikke jeg og det tror jeg ingen andre vet heller.

 10. says

  Hei alle sammen
  Jeg har også prøvd kuren  og det  funker 100%. Siste gang var for 2 år siden. Jeg var litt desperat pga «smerter i leveren» (Galle  ble fjernet for 3 år siden). Selv om jeg hverken  røyker eller drikke tåler ikke så mye fett og medisiner (tabletter) etter operasjonen. Faktisk jeg hadde mye bedre før.
  Jeg følte kuren til Michael Patterson (internett) som er det sammen som er beskrevet her.
  I det siste månaden beggynte jeg med de samme symtomer. Besøkte legen 3 ganger (blod testing)  og ingeting.
  Men… tenk på at alle viste at denne og andre «hjemmelagde» kur… funker. Da blir mindre penger til  de som lage medisiner og til legene.
  Så det er opp til dere, for min del , jeg skal begynne  med kuren  idag.

  • Hilde says

   Så bra å høre Eduardo. Det er inspirerende at også andre tar ansvar for egen helse.
   Håper rensen gikk bra!

   Hilde

 11. ronja says

  HEI, kan noen svare meg på «hva» og «hvordan» dette kom ut??
  er det oppkast, urin(neppe)…eller har trådansvarlig rett og slett «gravd» i avføringen sin…??
  jeg forstår ikke dette… PLEASE forklar meg, fordi jeg ønsker rense levern selv(men ønsker ikke «grave» i møkka mi…om det er noe som må til….tilgi meg.!

  jeg går på livsnødvendig medisin, hvor jeg IKKE kan innta grapefruit, kan jeg drikke sitron eller annet?
  setter STORpris på svar.
  mvh
  ronja

  • Hilde says

   Hei Ronja.

   Ja, det kommer med avføringen.

   Om du ikke kan drikke sitrus, så kan du ikke bruke denne metoden. Du kan google «coffee enema», som også blir brukt for å rense leveren. 

   Lykke til

   Hilde

   • Hilde says

    Ser at du kan ha sitron Ronja, så ja, rpøv gjerne med sitron.

    Og, man lar avføringen gå i en koriander, og skyller.

    • ronja says

      SÅ BRA AT SITRON KAN BENYTTES! da skal jeg prøve…..MEN HVA I ALLE DAGER ER EN «koriander» ? går utifra at det ikke er urten det er snakk om ;)

     fint om du kan legge ved link til bilde av denne «koriander saken»

     på forhånd takk!

     mvh ronja

    • ronja says

       Neste morgen kan du drikke nok et glass med epsom salt. og hva betyr «epsom salt»? (spør fordi jeg ønsker gjøre det riktig;)!)-ronja

 12. ronja says

  hei, jeg kan drikke sitrus, bare ikke grapefrukt, SÅ kan man benytte seg av annen citrusfrukt enn grapefrukt?

  ronjaliten

 13. Tone says

  Nå er både parasittrens og leverrens gjennomført :) Tusen takk for at du deler Hilde!
  Ikke bry deg om mobben som herjer på siden din! Jeg er veldig glad for at jeg kom inn på siden din når jeg googlet leverrens.. For det skulle jeg nemlig gjøre.. Men hadde ikke tenkt på at jeg kunne ha parasitter… Kjøpte parasittrens på humaworm, og føler at det var bra for meg..
  Jeg sjekket ikke hva som evn kom ut, men ser på leverrensen at det kommer MASSE gallestein..
  Dette skal jeg fortsette med noen runder til :)
  Ha en nydelig dag og tusen takk for at du blogger <3

 14. Eva E says

  Hei helse Hilde. Jeg har hatt og har RA i noen og 40år. Har tatt Metrotrxat, Remicade, Humira, og Enbrel. Predinisolon i alle år. Nå går jeg på Arava på 5 året. Den har holdt bortsett fra at jeg måtte ned til 10mg pg, av forhøyet leververdier. Men de andre 3 måtte jeg slutte med da jeg fikk bivirkninger, da de er dyrket på ensymer fra dyr,deriblant mus og jeg er allergisk overfor muse ekskrimenter. Jeg har også hatt 2 hjerteinfarkt, diabetes 2, astma, høyt blodtrykk, dårlig rygg etter isijas for mange år siden. Så mitt spørsmål. Skal jeg begynne med din kur og kutte ut mine medisiner?? Husk det er mange som ra + en masse andre sykdommer. Tror de bør snakke med sin lege om dette.Håper du får et langt liv.. Med hilsen Eva.

  • Hilde says

   Jeg kan ikke anbefale at noen slutter på medisiner, og heller ikke anbefale her på bloggen noen retning for deg og din helse. Jeg kjenner ikke din sykehistorie. Jeg ønsker deg allt godt og lykke til på din søken mot bedre helse.

   Klem Hilde

 15. Hilde says

  Absolutt, prøv med sirton, det er det noen som bruker. Kan man ikke ha sitrus, så kan man bruke eplesider eddeik :-) Lykke til!

 16. superjanne says

  Jeg har en syk lever. dette kan være farlig. Jævlig å lese du gjør dette for «gøy». Du burde bare være glad du er frisk! B*ichy innlegg jeg ble forbanna over!

 17. says

  Hei Hilde. Synes det er flott at du legger ut om hvordan din erfaring med dette er. Er som sagt ikke til og anbefale for alle. Men det funker for deg, og det er jo veldig bra :) Stå på!!

 18. Svein says

  Hei Hilde!
  En sak jeg lurer på ang. disse leversteinene – hva slags konsistens hadde de, var de myke, harde sprø, som grus eller som talg? Mvh Svein

 19. Lene says

  «Jeg syntes det ble for mye sukker, og fant etter hvert ut at Magnesium Malate var like virkningsfull. Det er også malic acid i det. »

  Hva mente du her? Hva var det du byttet ut med Magnesium Malate? Eplejuicen?
  Og hva er Magnesium Malate og hvor får man tak i det?

  Og hva bruker man først, mot parasitter?

 20. says

  Accidents resulting from an Alabama car collision could bbe expensive and critical.
  Our Alabama car crash attorneys stand-up for you in and out off the court-room to make certain you recuperate the payment you have to
  spend for hire car expenses, health-related charges, misplaced earnings, and pay for suffering and enduring.

  Auto injuries are extrmely serious particularly in Alabama.
  The State of Alabama needs individuals to take accountability for your car mishaps in which they’re involved.
  They also want operators and owners of automobiles in order to avoid being in car mishaps at all costs.
  If you are hurt or need legal assistance in an car accident contact
  the Alabama car accident lawyers
  car accident family law attorney in sarasota fl
  Recognize that you have to phone the police and file a police report.
  In case you, your passengers, or even the other driver
  and their passengers need medical assistance the police will even
  contact an ambulance. Law enforcement officer will then
  ask you what transpired and will picture the landscape.

  These recoveries aren’t an indication of potential effects.
  Every cse iis significantly diffent, and irrespective of what buddies, family, or other folks may say about what
  a case will probaby be worth, each case mmust certanly be evaluated by itself details annd instances because they connect with the law.

  injury lawyer Alabama
  The survey of an incident iss dependent upon the venue, the injuries, the jurisdiction,
  the facts, thhe witnesses, thhe celebrations,
  and thhe testimony, among other factors. Moreover,no illustration is manufactured the quality of the legal services to bbe performed
  is more than the quality of legall services performed by other lawyers.

  Within the Birmingham workplace, we have attorneys who have specific experience and expertise while inn
  the areas of Products Liability, Aviatioln Litigation, Sexual Harassment, Workers’ Compensation, and Employment-Related Claims, including Racial and Gender Discrimination.

 21. says

  My encounter wjth JRD was excellent. We were browsing Trailer Food Tuesday at the Longg
  Center and had parked behind the Dougherty Arts Center, close
  to the railroad track. Seemingly providing good address for robbers.
  Anyhow, they did a beat and grab, smashing the individual front screen.

  We’ve analyzed the windshield mend kit, and it worked very well
  on bullseyes and stone chips that can create your
  windshield search junky and obscure your eyesight. You should buy one of these
  simple kits anywhere, and they’re actualkly an easier variation
  (and much cheaper) of professional kits sold to true merchants.
  Follow these guidelines and recommendations from knowledge, you will truly have a repaired windshkeld right away.

  Windshield Replacement Sugar Land TX
  It is important to know what you can do and what you can’t do having a kit similar to this.
  They operate wonderful on chips, but anything with a
  managing split is a bigger obstacle. We’d little to no chance mending a
  break with the equipment, though they declare it operates,
  and provide instruction in how exactly to doo it.
  We just could not obtain it to check right despite numerous
  attempts.

  However for chikps and bullseyes it absolutely was amazing.
  We termed JRD the next morning ass a result of good quality reviews on Yelp.
  The woman who responded was useful, reliable and presented a reasonable price for a fix
  later that afternoon between 3pm-5pm. They explained that it absolutely was
  a mobile service andd they’d come to us, after i asked just how long they would have the car.
  Winner, winner, poultry meal there.
  windshield replacement
  Esparza arrived about 3:30pm. He was quite considerate and specialist.

  Great person. My 7 year old child lay outside the drivers door,
  fascinated by the method. Esparza worked like a appliance and my daughter loved viewing the
  inside the entranceway. Esparza was extensive in cleaning/vacuuming out each of
  the glass, while describing the even more pieces might eventually turn up.
  He was accomplished in less than 30 minutes probably.
  (They did question if they could plug the extension cord into an outlet at my house, that
  has been completely fine with me. It’s feasible
  they have a little turbine or 110 store inside teir lorre in the event they can’t attain an outlet.)

 22. says

  Weight damage is something I’ve struggled withh all my entire life.
  Over ttime I’ve discovered twwo significant challenges that everyone who’s struggled making use of their weight may connect to; locatkng the
  inspiration to lose weight, and retaining the weight ooff for
  good once you’ve lost it. Imagine ultimately droppoing
  those extra pounds, after turning down many delicious meals and puitting in countless hourfs of workout moment,
  simply to have it come straight back.

  Garcinia cambogia is really a small, pumpkin-shaped fruit, odten called tamarind.
  Though natie to Indonesia, it’s also developed in India, Southeast Asia, and Central and West Africa.
  It’s been used in traditional South Asian dishes, including curries and chutneys.
  The fruit is also used by many for curing fish and preservation.

  reviews of garcinia how to use garcinia cambogia for weight loss
  The acid (HCA) within Garcinjia Cambogia extract is actually a double motion fat blocker.
  It functions first by avoiding your liver from turning carbs and sugars into
  fat, giving a lot more freedom to you within your diet.
  After thatt it stops the minor fat the does get produced from being kept within your
  body, more accelerating the weight loss process.

  In certain villages in Malaysia, garccinia is employed to create a soup that’s ingested before
  meals for weight loss because of garcinia’s appetite-blocking abilities.

  Different natural supplements mostly go unnoticed, forcing one to rely on the extravagant claims they make within their heavily backed offer
  promotions. HCA but, has got the interest of the medical world, causing a many reports that assistance exactly the same positive claims made by those previously shedding weight with
  Garcinia Cambogia Extract.
  http://marinstat.com/
  This place gives among the most affordable herbal supplements available on
  the market. The element in the skin of the fruit can quicken your weight-loss initiatives.
  The extract is called acid (HCA), and scientists declare that HCA can double
  or triple one’s weight loss.

  After decades of wanting to shed weight alone, with
  practically no achievement, I finally resolved it had been time and
  energy to begin looking for help. I was lucky to 1 day stumbled upon a
  Dr. Ounce exclusive on TV about an extract termed Garcinia Cambogia.
  Because exploring it, I’ve presently shed 7 kilos in a little under per month, and my progress
  is showing no sign of slowing down.

 23. says

  Beecause 2007, we hsve presented the very best in artificial medical practioners records!
  In a matter off seconds, you’re able to produce your own doctors note
  applying our doctors note template and then immediately print it off and use it!

  We are the sole website with artificial physicians records which were demonstrated
  to function and tested from the announcement! You NEED TO
  watch the headlines report about us for your right! Notice why Phoney Excuses is # 1!
  Discover why a great number of rivals wish there is a constant find OUR website!

  If you really merely require some time off… there certainly are a several methods
  out there, as it pertains time to call out sick.

  For just one, be sure you call-out early. Being an employee,
  your presence is vital and while you might maybe not be around and
  working, permitting so they can plan your deficiency your company know this
  can help.

  Also, when you phone in your sickness, be prepared to understand what
  you are sick with, so your history is practical and accumulates.
  Additionally attempt to keep consitently the contact small
  and nice. The more information you give, the more suspicious your excuse can happen to
  be, causing questions about any of it. If you do, be prepared to be asked loads of questions
  about your sickness.
  best fake doctors notes reviews
  Most people are needing abandon once in some time from
  our schedule lifestyle. It may be sick leaves, a
  leave for a vacation, a leave for a detailed
  friend’s marriage, a leave from university or university and the record continues on.

  These are general reasons that we have when planning on taking a leave from
  work or school. What if the workload bothers
  you an excessive amount of?

  Look at this. If you give a phony doctor’s note and gget trapped, you may be
  eliminated and actually face legitimate penalties.
  Faltering one course is MUCH better-than an expulsion.

  doctors note
  If you’re however injured, you could attempt seeing
  a doctor now for that notice. If not, merely replicate the type next
  year.

  The bout of pressure and force that you endure when you face an escalation
  in work irritates you a whole lot. You’ve just the
  choice of taking leave, to obtain faraway from this excessive workload.
  Thhe issue is any kind of leave application should accompany a
  great proof; otherwise your leage won’t get permitted.

  How often have you desired doctor notes for school? Sporadically, an instructor may
  possibly request one in case you are needed seriously to
  skip university or skip a school job. Obtaining doctor notes for institution is simpler now than ever before, due to an internet
  site called doctors progress note documentation.

  Fake dr notes are offered by fake Doctors notes free of charge.
  Just visit their site, fill out their form and a doctor note is made immediately.

 24. betty says

  Hei helse hilde :-)
  jeg har lest massse om denne lever kuren,men er bliitt iirritert fordi at nå har jeg gått fra det ene stedet til det andre av helsekost forettninger og finner ingen steder hvor de har dette engelske saltet,så hvor kan jeg få tak i det? Mvh frustrert betty :-)

 25. says

  This might be yoour absoolute best option if you:
  Do not possess the moment or desire to get a medical exam
  Need existwnce insurance rapidly to secure a loan for the business
  Do not have any serious heaalth conditions
  Demand $499,000or less in protection
  Are looking for a fast and cost-effective approach too ensure
  your family’s potential
  term life insurance no medical exam or health questions
  If you are involving the ages of 50 & 80, you
  can purchase up-to $25,000. Forget about medical tests
  or lengthy apps to have the life span insurance
  you want and need. We ensure you won’t be refused for LegacySM
  Life (not available in every states.) You instantly qualify if you’re
  between your ages of fifty and 80! Use your proceeds to pay your medical charges, funeral fees and
  to provide more satisfaction for you and your loved ones.

  You can get up-to $25,000 of protection

  As you grow old prices won’t raise

  This really is permanent life insurance it is
  possible to preserve your entire life

  Simple software – your approval is quaranteed

  Limited benefit for first two years (death benefit is limited to 110-watt of premiums
  compensated in first 2 years)

  Basic lifestyle insurance
  For insurance sums below $100,000, you can expect refined concern period life insurance, without health-related exam and
  same-day authorization. You should buy this
  coverage right within the phone today.
  life insurance with no medical exam
  Level term life insurance
  For coverage amounts $100,000+, term life insurance policies are offered by us
  with premiums guaranteed never to increase for along the
  term. It is possible to apply by phone or on line for this coverage today.

  Observe cost-effective phrase existence insurance can be-start here by having an prompt price.

  (Q) How old do I’ve to become too get ljfe insurance?
  (A) 18 years to apply
  (Q) How muchh coverge am I able to buy online?
  (A) You might purchase up to $250,000
  (Q) Hoow will I receive my policy?
  (A) Your coverage is going to bbe sent to you from the insurance company
  (Q) Are theree age restrictions?
  (A) Our plans caan be found for those ages 18-64
  (Q) Caan I acquire existence insurance online if I smoke?

  (A) Yes term life insurance with noo medical exam or questions
  (Q) The length of time does the application form process
  just take?
  (A) Typically 15 minutes or less
  (Q) How lon can it take to get my coverage?
  (A) Underwriting will be different on a person basis
  (Q) Do I must bee in great heallth to purchase online?

  (A) No, but extra information could possibly be required to get
  insurance coverage
  (Q) Will my price fluctuate over time?
  (A) No, charges can remain fixed throughout the level-term
  period of thee plan
  (Q) What’s a beneficiary?
  (A) The average person you determine to get the sum of payment provided in the
  case of one’s death
  term life insurance with no health exam
  If you should be looking for quick, easy, affordable Medical healoth
  insurance rates, your search has ended! With one easy click we can match you with Medical health insurance policies from well-known organizations.

  All you need to do is assess prices annd pick which company iss the better for
  you!

  We’ve picked top-tier partners with costs available in
  your area. Shop and assess via our system, and discover the business and Health insurance policy that
  suits your needs.

  Plan the long run now with the complete Medical insurance policy information you
  need. Total our estimate field above, apply for your free insurance quotesand walk away with outstanding charges,
  you’ll be able to manage. Our system makes it easy.

 26. says

  Apple Inc. (NASDAQ:AAPL) probably will make some big changes wjth the 6.
  The organization has settled in to a sample of releasing a little upgrade with and S
  suffix every two years and an important upgrade every additional year.
  the 6 will be the first major update since Apple Inc.

  (NASDAQ:AAPL) launched the 5 in 2012. Together with the quality of
  Android phones growing, Apple will need to deliver somethin
  great.

  The iPhone 6 release time is likely to be in 2014.
  It’ll follow the iPhone 5S which will be-released by the end with
  this week..

  Jefferies specialist Peter Misek suggests that you
  will have a June 2014 release for the 6. We think it will be later
  than that, around a year after the 5S. Citi’s Glen Yeung also considers
  that we’ll perhaps not observe an iPhone 6 until 2014, though that is no massive jump.

  Curiously, in-may 2013 Stuff documented it acquired an image of the till method in a Vodafone UK store (which it’s since removed along with thhe reference to Vodafone), with ‘4G iPhone 6′ listed.

  iPhone 6
  Therefore iPhone 6 in fast succession and can we discover
  both an iPhone 5S? Some stories

  Neew iphone 6 rumors

  The top rumor floating around the Apple Inc. (NASDAQ:AAPL)
  iPhone 6 is that the Cupertino company will
  increase the size of the screen. This is actually the was the market is
  going, and Apple already improved screen size together with the
  5. That means there is ann excellent possibility that the iPhone 6 may
  have a bigger screen.

  The Retina+ Sharp IGZO exhibit, might have a 1080p Full HD
  resolution. It’s also been extensively reported that Apple might introduce two
  phone styles as it seeks to compete with the plethora of Android devices now available on the market.

  Because China Times isn’t always right: it reckons the
  code-name iPhone Math, which can be a mistranslation of iPhone+, will have a display, just take that one with a
  pinch of salt. Exactly the same report shows that Apple will release multiple handsets throughout the
  year over and above the iPhone 5S and 6, which appears a bit far-fetched to us.

  iphone 6 rumors youtube
  Patents show that Apple is considering magical morphing technology that can hide detectors and possibly camcorders.

  Will it make it in to the iPhonne 6? Most likely not.

  Estimating Apple’s launch times is really a total and total pain, with nearly every
  prediction inappropriate. It’s obvious, given that the 5S was
  only introduced in September, that we’re not likely to start to see the iPhone 6 until 2014
  now.

  Apple usually has products on-sale for a year, however the 6 is like a different proposition to us.
  Rather than replacement for a current iPhone, it’s
  more of an improvement to the line-up. We kind of notice it replication what Samsung has wirh the full-size Galaxy
  S4 and the Samsung Galaxy S4 Mini, with the exclusion that Apple’s tiny telephone,
  the 5S, continues to be really powerful.

  Tim Cook has suggested at new services coming shortly autumn launch in a contact with traders.
  ‘Our teams are hard at the job on some incredible new hardware, application, and services
  that people can’t wait tto introduce this drop and throughout
  2014,’ Cook said. Even as we know now, the merchandise Cook was speaking about are increasingly being iPad
  Mini 2 and include the iPad 5 and produced on the 22nd October.

  iPhone 6
  Jefferies analyzer Peter Misek additionally claims he feels the new iPhone can have a larger screen.
  Different measurements also seem rather prone to us – the
  phrase to the neighborhood after WWDC 2013 was that there could
  be 5.7-inch designs and 4.7.

  More rumors in September 2013 level to a exhibit, but this seems just a little big
  to us.

 27. says

  With 17.4% of web-traffic arriving directly from mobile this year
  alone, a 6% up-tick since 2012, it’s no wonder that
  more and more corporations are developing smart mobile
  advertising ways of raise brand awareness.

  LinkedIn, yet another top social-networking company,
  issued an identical warning late Tuesday, indicating that its sizzling growth rate could not proceed — rarely shocking, given the
  law of vast quantities, but still a shock of cold water to people.
  On Wednesday linkedin shares dropped more than 9 percent.

  Forecasts anticipate that for 2013, electronic ad spending will eat up 22.7% of all ad spending, to account
  for this drive toward cell. And these pounds are not expended in vain, at the very least not for these
  four firms, every one of which use cell advert systems to a target their clients and grow their clientele.
  And together with the appearance of Pinterest’s Promoted Pins and Instagram Adverts, smaller businesses can have more wayys than ever befor to
  attract people.

  Perhaps most significant for Facebook’s future as aan advertising-driven ompany iin
  a full world of iPads and Android smartphones, thee company nted that cell adverts accounted
  for 49 perent of its marketing earnings, up from 41 percent
  while in the second-quarter. Fb claimed charges for
  cellular ads remained high, and inside their news bottles more frequently users were simply clicking
  them.

  That bodes well, specialists stated, because of its smaller rival, Twitter, which has a equivalent way of mobile adverts and is getting ready to offer investment tto people in an preliminary giving when next week.

  mobile ad hoc network means, http://mobileadnetwork63.tumblr.com/post/66173272754/advertisements-through-mobile-networks,
  Clazrk Fredricksen, a vice-president with eMarketer, a study company,
  mentioned because the greater firm was trading heavily in instructing userts and marketers about mobile advert Twitter
  would take advantage of Facebook’s efforts iin mobile.

  “Facebook is a main push in assisting marketers aand consumers
  get more confident with acquiring and experiencing cellular ads,”
  he said.

  An ideal blrnd of Millennial Media executives,
  Fortune Top 100 dvertisers and probably thee most progressive publishers and evelopers on the planet, designed
  for ann effective formula of collaboration and imgined spreading.

  To quit things offf and commence the affair using a
  boom, ourr CEO, Paull Palmieri, offered hiis market distinguished insight in to wherever the mobile advertising markiet would bee going next ffew years.
  Hiss aim was to invigorate our lovers to monetization of mobile
  programs and web sites and to exceed just serving mobile advertising advertisements
  as equally an art fkrm annd a science. His clmmunication was resounding to
  all or anyy in work, as he challenged them to look at their personal organization and Millennial Media’s software in a much different light.

  android aad networks reviews
  Henry likewise needed an instant to spotlight a feww off Millennial Media’s new strategic actions including our designed buy of Jumptap and our strategic alliwnce with AppNexus.
  He closed having a notice to the party about the significance of programmatic purchasing and how
  Millennial Media’s global platform proceeds to evolve and master drawing major brand bucks
  to thhe space.

 28. says

  There wee later design ovwns using this manufacturer, but for every one
  of the Basic Features, andd the purchase price, I figured how can I make a mistake?

  With 1800 t for thhe whole heatfing elements.right there that tells you
  that iit is likel to heat-up fast.maintain swiftly to attain the setpoint, and execute like a regular
  electric variety / oven / broiler; but simply in a smaller package.

  Toast making is full on both sides. Rapidly!
  And without any drying out of the toast bakery.
  I wwas trying to find the power to toast bread, without the bread while the outside
  was browning sitting there in the oven just becoming dry on the inside the bread;.
  That’s the problem with toasters that are Lower Wattage.
  It’s an established reality while in the testing sequence of
  the toaster designed to doo just thatmake toast.

  KitchenAid’s 13-Cup Food Processor (Model KFP1333) might take up a large amount
  of place in your countertop, nevertheless it is worth the real property – this food processor
  has plenty of operation at a great price. Examine my report on
  the KitchenAid 13-Cup Food Processor to learn about all it
  is many accessories and characteristics. Then choose for yourself if it deserves
  a spot on your table!
  convection toaster oven reviews (http://leighrenda455.wix.com/)
  The set-point maintains just that, with not much flagg in temperature.
  It’s quick to respond to take care of tthe set-point (temperature selected) to complete a fast cooking
  chore.
  The crumb capture plate only slides out effortlessly for
  cleaning which can be a plus. My outdated toaster ovven had to be switched on its side too flip-open the crumb rack.
  Wow! Those flakes truly llay within till they cooked themselves towards the plate.

  Using the slide-out effortless cleaan tray.I clean the flakes every
  several instances I use the oven / toaster! Sensible Design!

  I’m of the belief that everyone desires an immersion blender.
  These methods aren’t expensive, don’t use up much
  house, and are really helpful for a wide array of duties.

  Just take Calphalon’s 3-in-1 Immersion Blender, for instance: Nott merely does it have the conventional jooining wand,
  but it even offers a whisk (excellent for beating egg whites or whipping cream), and a mini
  chopper (the iddeal dimension for cutting several veggies, herbs, nuts or tough cheese).

  If it were in my home, I hhad be achieving for it again and again
  – especially to beat otion to speck onto Pumkpkin Pie at Thanksgiving.

  The sole downside.and it doesn’t affect the useability of the oven; but
  it is annoying attempting to see the settings simply placed in black text
  and numbering; but very-very modest. Just one step
  UP within the font SIZE will be a big improvement. I lost my 20-year old great eyesight some 40 approximately years ago, and despite
  having corrective lenses.I have to preserve somewhat magnifying followers
  glass there just to see the settings of the controls. My 18 Y/O grand-daughter who
  has great 20 /20 perspective perhaps has problem viewing the setpoints.

  viking commercial immersion blender reviews (leighrenda455.wix.com)
  While everybody else could be centered on the bird which is setting up an appearance on
  Thanksgiving later this week, I’m thinking of a smaller bird and enjoyable approaches I can prepare
  it. I recently functioned myy children chicken that was filled with a
  vintage integrating of cheddar cheese annd pears.
  Pounding chicken beeasts flat and rolling them arouund completing may seem
  hard nevertheless it is not whatsoever, and this sort of pllanning prevents thee chicxken
  from acquiring dry and flavorless.

 29. says

  It may be difficult to cut through the noise with almost every store online having revenue for Cyber Monday and Black Friday.

  That’s why we’ve come upp with a summary of thee most effective bargains accessible only for
  iPad, iPhone, iPods, and Mac. You won’t find any offers
  on TVs or microwaves insijde the checklist below, only the best of the best extras for your iOS gadget and Mac, and great
  products were only included by we’ve from organizations we trust (a lot of whifh we’ve reviewed personally).

  In case you still have to obtain a Mac, iPhone, or iPad first, you’ll likewise find a round-up of the greatest deals on Apple
  hardware from 9to5Toys in the bottom.

  Mini2 has been constructed in France. The sleeve of
  the envelope hass the search of the classic paper.
  The rigid structure is held by it having a switch striped lining.
  That address is available in the range of shades including brownish,
  yellow, green, pink annd violet. It provides a cooler loook to your iPad Mini2.

  You may go for this case if you are the main one who continues to be having the routine of taking along the notes then.
  It’s the standard folio style address obtaining the capacity of 5o linens notepad and furthermore
  being given the enough room for a pen, business cards and other necessary
  files being needed from time to time. Either you’re a right-handed a
  lefty it is simply reversible making it simple for yoou to publish inn either of the ways.

  It is produced from durable leatherette and will come in dark
  and greyish colorings within the markets.

  New – ComiXology’s Cyber-monday Sale functions DC’s The New 52
  industry choices for $4.99 a piece. And don’t overlook
  their Imag sales and Marvbel that started on Blac Friday
  ipad minii bedroom accessories for teens
  Oceanhouse Media’s brand-new application with reggae icon Ziggy Marley,
  “I Love You Too,” will sooln be on-sale for $1.99.
  Additionally, thee nnewest and enhanced edition of our Rudolph Run sport
  will bee fdee for Cyber-monday merely, andd a lot of their Berenstain Bears applications
  and Christmas will be discounted.

  Just in time for Christmas, Glo Bible Premium is currently just $24.99.
  Readd Scripture anytime, everywhere. Plus, examine associated online excursions, images, maps, artwork annd more
  for a deeper, immersive connection with the Bible functions and locations.
  Glo Bible syncs acrooss all of your devices – iPad,
  iPhone, Mac and PC inn order to get access too it anywhere,
  anytime.

  Majesco iis offering the critically-acclaimed Zumba Dance app free
  for that Thanksgiving weekend, to asist partiicipants keep in form while keeling their wallet happy this
  Thanksgiving. Thee software, typically available for $4.99, presentts gamers a total-body workoit utiliing the pill orr
  smartphone’s integral camea for motion tracking. The advertising can run from Wednesday,
  Nov. 27 to Monday, Dec. 2, making it fesible for shoppers everywhere to bust-out some
  Zumba goes while waiting in-line for Bllack Friday.

  PowerMax has reported a very uhique range of Black Friday/Cyber Monday Apple deals designed to create your getzway purchasing easy.
  They picked tthe utmost effective 14 Macs they’ve in stock and reduced them $50 and $100.

  StealthArmor is offering customers free protective films for their
  iPhone 4/4s from Wednesday, November 27 through Tuesday, December 3.

  Costs are reflected on the internet site, no coupon will become necessary.
  U.S. Clients will pay the $6.50 delivery fee for each free StealthArmor movie buy, or perhaps a $2
  grab fee for all local Orange County residents.

  walmart ipad mini accessories (best-apple-reviews.tripod.com)
  With Black Friday and Cyber-monday just about to happen, HYPER is likely to be launching its biggest sale
  ever. Instead of waiting until Black Friday, this selling
  can start on Thanksgiving Day at 12:01am, letting customers
  to acquire an early start for their holiday. Besides unbeatably low costs up to as much as 5000-pound off, this selling likewise
  prevents you from having to enter into the searching chaos at stores.
  These devices are ideal for tech enthusiasts and those
  who will be purchasing mobile devices and cameras on Black Friday and Cyber-monday.

  UNIEA is owning a massive selling over a wide range of cases for the iPhone, iPad, ipod Itouch, MacBook lines,
  with savings up to 800-florals off. Oh, plus free shipping worldwide (however they will have free
  shipping at uniea.com, therefore that’s nothing new). Altogether, over
  60 different cases and accessories will soon be for sale —no promo
  code needed.

  Felix is providing 255-room off their whole distinct Apple components.
  Additionally, the very first 100 instructions for $50
  or maybe more will receive a free MonkeyDo (functional iPod pier).
  On Black Friday, employ promotion code FELIXBF2013. On Cyber-monday, use
  coupon code FELIXCM2013.

 30. says

  Can HGH Supplements Increase Trim Body-mass

  HGH, human growth hormone iss the hormone within thee human body in charge oof improving lean body mass
  along with preserving its integrity and health.

  Thee scientific name for this hormone is somatotropin.
  Many individuals seem to misunderstand the type of HGH
  in the human body and do not grasp just what this hormone
  does.

  Individual growth hormone is capable of exciting the growth of lean muscle mass, repairs to broken cells,
  and alternative of dead ones. As time passes we normally begin to create less
  of it on a daily basis. At the age of thirty the average output degree of somatotrdopin within the human body will waver between four hundred and five
  hundred micrograms. Thatt iis based on activity-level and sometimes gender.
  This outplut can decrease to around half that sum at age forty.
  But, by the period this indvidual reaches era eighty they will produce around twenty-five micrograms on the
  average. Which means the average person can generate twenty times
  less HGH on the average at age eighty because they can at age twenty.

  Supplements for HGH aren’t actually presenting your body more human growth hormone.
  These products give significant amino-acids the anterior pituitary glands uses to create HGH.
  This does not indicate they are ripoffs or useless.
  They do work, and work well with the aim of aiding while in the boost
  of lean body-mass.
  top 10 muscle mass supplements; bestsupplementformusclemass.tumblr.com,
  Nevertheless, it should be noted that there is an odd idea that using
  HGH supplements will turn the average individual
  in to a super human muscle building machine. This is
  not true. A superb, solid, HGH supplement will work nicely for some individuals and be
  practically useless for others. You’ll find two major
  aspects that determine how well an effective product will work for you personally.
  Those factors are era and pastime.

  http://inagist.com/all/409353864404795392/

  An eighty-year old person that functions out evety single day will find that a reat supplement will
  support them out to an unbelievable, almost staggeringly helpful, amount.

  A twenty-year old person that sits around playing video games all day
  and ingesting potato chips can rarely discover any change at all.
  In most honesty a twenty-year aged power lifter will not bee likely note that much
  difference either. The ruth within this matter is that HGH supplements might
  help increase lean body-mass but only in people that need the boost.
  A young highly-active person currently provides the most of HGH thee
  body mmay use naturally anyway. The remainder is misused.
  For him or hher they’d be better served by a straightforward multi-vitamin.
  To drive the body to create dramatically larger amounts of muscle mass using HGH in a newer age will
  demand the use of injections. This can be a normally
  outlawed plan of action without medical reasons.

 31. says

  Could HGH Prducts Raise Toned Body Mass

  HGH, human growth hormone could be the hormone inside the
  human body accontable for escalating lean body mass along wigh preserving its health
  and integrity. The medical title for this hormone iss somatotropin.
  Many individuals appea to misunderstand the nature of HGH while in the body and don’t
  grasp just what this hormone does.

  Individual growth hormone is capable of stimulating the growth of lean body mass, repairs
  to destroyed cells, and replacement of dead ones. As time goes by we naturally begin
  to produce less of it over a daily basis. In the age of thirty the typical production amount of somatotropin inside
  the human anatomy will waver between four hundred and five hundred micrograms.
  This really is depending on activity-level and in some cases gender.
  That output can decline to around half that total at age
  forty. However, from the time this individual reaches age eighty they will develop
  around twenty-five micrograms to the common. This means that the average person can generate twenty times less HGH on the average at age eighty while they can at age twenty.

  Supplements for HGH are not actually offering the body more
  human growth hormones. These products give crucial proteins the anterior pituitary gland employs
  to create HGH. This doesn’t mean they’re scams or pointless.
  They are doing work, and work well with the aim of aiding inside the raise of lean body mass.

  protein muscle mass
  But, it ought to be noted that there is a weird concept
  that using HGH supplements will turn the average person into a super human muscle-building machine.
  This isn’t true. A superb, solid, HGH coomplement works nicely for a number of people and be practically useless
  for others. There are two key components thhat determine how
  well a suitable product works for you. Those aspects are era and pastime.

  http://www.lunch.com/Reviews/d/Muscle_Milk_Light_Shake-1383261.html

  An eighty year old man or woman that functions out every single day will find that a good supplement will support
  them out to an amazing, nearly staggeringly successful, stage.

  A twenty year old man orr woman that sits around playing game titles all evening and eating potato chips will barely detect any transform at all.
  In all honesty a twenty-year outdated power litter will not bee probable note that much
  difference either. The truth in this issue iis
  that HGH supplements can help icrease lean body-mass but only in
  folks that need the boost. A young highly-active individual previously produces the maximum amount of HGH the body can use naturally anyway.
  The remkainder is misused. For these individuals they wluld be
  better served by way of a simple multivitamin. To pressure the human body to
  createdramatically bigger amountts of muscle mass using HGH in
  a younger age will demand the usage of injections.
  This is a commonly unlawful strategy without medical factors.

 32. says

  Can HGH Supplements Raise Toned Body Mass

  HGH, humwn growth hormolne is the hormone within the human body accountable for maintaining its health
  and integrity ass well as escalating lean body mass.

  The medical name for thyis hormoone is somatotropin.
  Many individuals appear to misread the type of HGH
  in the body annd don’t grasp exactly what this hormone does.

  Individual growth hormone is capable of exciting the growth of lean body mass, repairs to damaged
  cells, and substitute of dead ones. As time passes we obviously begin to generate less of
  it on the daily basis. At the age of twenty the average generation degree of somatotropin in
  the human anatomy will waver between four hundred
  and five hundred micrograms. This really is according to activity-level and in some cases gender.

  This production may diminish to approximately half that sum at age forty.
  Nevertheless, from the occasion this person reaches era
  eighty they’ll develop around twenty-five mmicrograms about the average.

  Which means the average person ccan create twenty times
  less HGH arounmd the average at age eighty because they can at age
  twenty.

  Products for HGH are not really providing the body more human growth hormone.
  These products give important amino acids that the anterior pituitary glands
  employs to produce HGH. This does not mean they’re
  hoaxes or nugatory. They are doing work, and work nicely with the objective of aiding while in the boost of lean body-mass.

  what supplements should i take to build muscle
  Nevertheless, it ought to be noted that there’s a strange notion that applying
  HGH supplements will turn a typical peson into a super human
  muscle-building machine. This isn’t true. A
  great, sound, HGH supplement will work nicely for a number of people and be virtually useless for others.
  There are two major aspects that determine how well
  a suitable product works for you. These factors are era and task.

  http://www.boston.com/dailydose/2013/01/31/are-deer-antler-spray-and-other-muscle-boosting-supplements-safe/KuuI2uEnrWqKtoaC3JVhYI/story.html

  An eighty-year old male or female that functions out everyday will find that a superb supplement will help them out to
  an unbelievable, nearly staggeringly powerful, level.
  A twenty year old man or woman that sits around playing video gaming all time
  and eating potato chips can hardly observe any transform at all.
  In most honesty a twenty year aged power lifter will not be likely
  note that much difference either. The truth within this
  issue is that HGH supplements will help increase lean body mass but only in persons that need the
  boost. A young highly-active individual currently generates the absolute most
  of HGH your body can use naturally anyway.
  The others is squandered. For him or her they would be better supported by a simple multivitamin.

  To force the human body to construct somewhat larger amounts of muscle mass
  using HGH at a newer age will demand the use of injections.
  It is a normally unlawful strategy without medical reasons.

 33. says

  Cost motion dealing remains among the abilities to master
  inside tthe Forex market.This type of dealing relies purely about the movemengs in
  value oof the underlying asset. You’ve to do something upon the changes in price
  of the currency pair you are trading, utilising the price maps.
  More frequently than not, the purchase price activity
  will be the only deciding factor of the trade you choose to make.
  That is why many investors base their decisions simply to the support and resistance levels for
  the latest price.

  Ry to prevent dealing binary options if you are within an emotional state.

  If you can anticipate behavior watch the maps for continuous
  times to find out, BEFORE you start trading.
  Every binary choice in special. Figure out how to understand the graph and the propertyis behavior.

  The initial and principal suggestions to become fond of
  any rookie trader would be to select a superior binary options dealer on your help in this discipline.
  A good agent, who knows his work, makes every one of the difference.

  There are numerous evaluation websites available
  to make this choice easier for new dealers,
  consequently it’s possible to quite easily consult these websittes and pick a superior binary options broker in their choice.

  Subsequently, it’s recommended to improve your
  knowledge within the discipline of binary options dealing and to
  understand that there is always more to master. You can find training courses readily available for imparting binary options dealing understanding to new
  merchants. Discussing with other merchants
  about the matter likewise and reading new publications to the subject
  matter adds to the advantage. This type of trading can be
  a constantly-changing expertise, ergo understanding about the subject is ever-expanding.

  the best binary options trading platform (storify.com)
  In case a binary choice deal offers an early close for a quantity
  that is rewarding, GO.
  It’s swift dollars, low-risk, in case you visit a binary options one-touch asset that is without a
  doubt going to touch, TAKE IT.

  Have anything to accomplish within the ready percentage oof the industry, when taking long haul situation binawry options inside your trades.
  This may enable you to no over- business it binocularly better
  and focus on that property.

  Keep an eear out for severe changes within the announcement.
  By knowing the main cause, you cann enable spot the marketplace when it ralliess
  or failures.

  If you should be unsure a few trade, it is taken
  by don’t. Chances are that binary options that you’re confident about wikl still noot close the way
  you desire each and every time, therefore it is safe to assume thhat binary options that you are uncertain about will probably not close the way you
  need them to.
  Do not hedge deals against one another. By doing
  so, your statistical probability is simply decreased by you to earn more.

  option trading basics boot camp
  Thirdly, trading long term serves better results, and binary options trading iss actually a long terem task.
  Developing a longterm arrange for your binary
  exchanging and playing the correct cards can ensure thzt you ultimately emrge on the top.
  Resist tthe temptation to have draqn into fads that do unfit inmto your overall tactics and strictly follow your drawn ideas.

  Final iss to lower yoour risks by resisting the deeire to over-invest.

  Novices arre inclioned to get caught up too gnerate that one big score however they should utilize many self-controlas that might
  be a game-changer. Brand-New traders lose more cash by getting overly enthusiastic
  and over committing. Binary options agents encourage to ttake a positrion not just with valor but also with
  realistic thinking.

  It’s essential to maintain a definite mind while creating any decisions about binary
  options investing, sixth. When they are mentally disturbed, as feelings can create havoc along with your trading novices should prevent trading.

  It’s quite simple to make the wrong choices within an emotional state, therefore it is
  advisable to stay far from any form of investing
  until you’ve settled down and eliminated the mind.

  Have A Great Time! It is most important the investing of the
  binary options does not turn into a drag
  or uninteresting. Insurance firms fun with it, you’ll improve your productivity, and won’t miind doing so.

 34. Evi says

  Hei=) Ser at innlegget er gammelt men prøver allikevel. Eg fulgte denne oppskriften på rens nå i helga og blei sjokkert over kor mykje som kom ut. Søndagen drakk eg siste glasset med saltet kl 08. La meg igjen for var grådig tung i hodet og sov videre til kl 10 men merka ingenting i magen. Kl 11 måtte eg løpe på do og i 3-4 timer løp eg på do flere ganger. I begynnelsen såg eg ikkje så mykje men etterkvart som avføringen blei blankere og blankere så kom det grønne steiner i forskjellige størrelser, den største ca like stor som ein tommelfingernegl. Til slutt måtte eg ikkje på do lenger, vel trudde eg. På kvelden måtte eg plutselig på do igjen og då kom det ut minst 5-6 ennå større steiner enn den største som kom ut på dagtid. Ellers hadde eg ein del vondt i magen igår kveld. Vil det være lurt av meg å ta ein ny rens om 14 dager? Tenker i forhold til at det kom så mange flere og store steiner på kvelden. Er vel meir i systemet som sikkert vil ut?

  Mvh. Evi.

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>