Jeg har ventet lenge, veldig lenge. I sommer krøp jeg til kors og lot min far få en før meg! KRISE! Jeg er gadgetfreak av dimmensjoner og ELSKER alt av tekniske dubbedingser. Til helv… med dyre vesker og alt dillet som vi kvinner ofte omgir oss med. Her i gården er det H&M klær som gjelder og sko på tilbud…alt for å få råd til mine leketøy.

Det siste leketøyet ser du på bildet, jeg måtte jo ha meg en IPad! Noe annet ville jo være helt utenkelig for en dame som faktisk lever i 2010, er online stort sett hele døgnet, jobber med sosiale medier OG skal starte egen Tv-Kanal online i 2011! Les mer HER. Denne tv-kanalen er i stadig utvikling og samarbeidspartere er på plass. Jeg fikk en ufattelig hyggelig mail idag som lover godt for den økonomiske plattformen det første halve året. Jeg skal ikke tjene meg rik på dette, men gud som jeg gleder meg til å lage TV som jeg har tro på. For oss kvinner. Juhu!

En ting er sikkert når disse tvtingene starter å rulle, er at det vil dryppe mye på bloggleserne. Alle skal involveres, jeg har selvfølgelig en plan. Jeg kommer til å teste en del ting før jeg lander på sånn det skal være, men heldigvis er det lov. Roma var ikke bygget på dag lizm. Tv Norge var jo krisedårlig første sendingen som de hadde for den husker jeg faktisk. Dette skal bygges sakte men sikkert, og jeg kommer IKKE til å gi meg.

Nok om meg….spyr av meg innlegg….men siden dette er trinegrung.no ville jo noe annet være litt rart. Eller? Ferdig med julegaver du? Jeg må få tak i noe til min far + samboer. De har alt…..what to do?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.