Min nye bestevenn?

Jeg har ventet lenge, veldig lenge. I sommer krøp jeg til kors og lot min far få en før meg! KRISE! Jeg er gadgetfreak av dimmensjoner og ELSKER alt av tekniske dubbedingser. Til helv… med dyre vesker og alt dillet som vi kvinner ofte omgir oss med. Her i gården er det H&M klær som gjelder og sko på tilbud…alt for å få råd til mine leketøy.

Det siste leketøyet ser du på bildet, jeg måtte jo ha meg en IPad! Noe annet ville jo være helt utenkelig for en dame som faktisk lever i 2010, er online stort sett hele døgnet, jobber med sosiale medier OG skal starte egen Tv-Kanal online i 2011! Les mer HER. Denne tv-kanalen er i stadig utvikling og samarbeidspartere er på plass. Jeg fikk en ufattelig hyggelig mail idag som lover godt for den økonomiske plattformen det første halve året. Jeg skal ikke tjene meg rik på dette, men gud som jeg gleder meg til å lage TV som jeg har tro på. For oss kvinner. Juhu!

En ting er sikkert når disse tvtingene starter å rulle, er at det vil dryppe mye på bloggleserne. Alle skal involveres, jeg har selvfølgelig en plan. Jeg kommer til å teste en del ting før jeg lander på sånn det skal være, men heldigvis er det lov. Roma var ikke bygget på dag lizm. Tv Norge var jo krisedårlig første sendingen som de hadde for den husker jeg faktisk. Dette skal bygges sakte men sikkert, og jeg kommer IKKE til å gi meg.

Nok om meg….spyr av meg innlegg….men siden dette er trinegrung.no ville jo noe annet være litt rart. Eller? Ferdig med julegaver du? Jeg må få tak i noe til min far + samboer. De har alt…..what to do?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-12-15T15:24:51+00:00 15. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |15 Comments

15 Kommentarer

 1. Bente 15. desember 2010 at 14:40 - Reply

  Så spennende, Trine!
  Gratulerer så masse med din nye IPad. Jeg fikk min i sommer, og er meget fornøyd 🙂
  Ellers så vil jeg ønske deg lykke til med ny Tv-kanal.
  Skal følge deg :))

  Hilsen Bente

  • Anonym 15. desember 2010 at 14:51 - Reply

   TAKK! Gleder meg jeg og…og IPaden er lett å like 🙂

 2. Linda Hauge Fd Bergquist 15. desember 2010 at 15:10 - Reply

  du som er så gadget freak, som meg, kan jo titte på denne siden når det gjelder dubbeditter til samboewr og far http://www.thinkgeek.com/gadgets/security/……..gøyaL side meg mange sprø ting :))))- kleeem

 3. Inger67 15. desember 2010 at 16:36 - Reply

  Hva med et gavekort på middag på f.eks Leangkollen Hotell? Det ble en suksess hos mine foreldre 🙂

  • Anonym 16. desember 2010 at 07:15 - Reply

   Denne ga meg en ide…..takk!!

 4. Marte Ydstie Olafsen 15. desember 2010 at 16:57 - Reply

  Ah litt sjalu. Men er den så bra som folk skal ha det til? Hva bruker du den mest til?

  • Anonym 16. desember 2010 at 07:15 - Reply

   Jeg surfer og så skal jeg bruke den til å holde foredrag. Orker ikke å dra på den store 15 t når jeg er på reise….enkelt å stappe i veksen denne lille saken 🙂

 5. HelseHilde 15. desember 2010 at 18:17 - Reply

  Åh gleder meg veldig til å følge din Web TV kanal! :-)) Fantastisk!

  Til dem som har allt så kan det være greit om det kan spises, drikkes, eller nytes i form av revy eller gavekort til kino ;-))

  Hilde

 6. Divamamma 15. desember 2010 at 19:02 - Reply

  Det blir spennende 🙂

 7. Heidi Persvangen 15. desember 2010 at 19:08 - Reply

  hehe jeg vil ha jeg også hehe…
  Vel til de som har alt har jeg kjøpt gavekort det er kjedelig, men men ……Da får de iallefall kjøpe seg det de ønsker seg mest av alt. Ellers skriver jeg med et lite brev og minner dem på at lykke kan ikke kjøpes for penger og så slenger jeg med de tre små ord jeg er så gla i deg og for at du er i mitt liv…. Vi glemmer mange ganger å være takknemlig for alt vi har og for hverandre. Fikk en liten påminder i dag hvor skjørt livet er….

  • Anonym 16. desember 2010 at 07:14 - Reply

   Jeg pakker gavekort inn med noen småkaker…da blir det bra tror du ikke?

 8. Anettekg 15. desember 2010 at 19:15 - Reply

  Kos deg med nytt leketøy du:) Jeg har en mann som så sårt ønsker seg en Notion Ink Adam, men det ser ut til at det blir en laaang ventetid…sukk.
  Jeg skriver i avisa om hvor skjørt livet er i dag, har fått en skikkelig vekker, så husk på kjærlighet og omsorg. Hva med en date i gave til mannen? Med deg da vel og merke;)))

  • Anonym 16. desember 2010 at 07:14 - Reply

   ENIG! Det skal jeg og pakke inn til han….virkelig! Og helt enig Anette….det er viktig å ta vare på hverandre! Sier det til mine «små» hver dag!

 9. Sommertid. 16. desember 2010 at 07:05 - Reply

  Gratulerer med nok en duppeditt. Håper den svarer til dine forventninger.
  Når det gjelder gaver til far og samboer, så kan du jo lage konfektcookies, slik som Trine oppfordrer til her :
  http://trineblogg.blogspot.com/2010/12/16-desember-flere-spiselige-gaver.html
  Eller du kan gi dem en opplevelse f.eks noe de liker å gjøre men ikke har gjort på lenge..eller noe de kan gjøre sammen med barnebarna….
  Løkke te 😉

  • Anonym 16. desember 2010 at 07:13 - Reply

   Takk! Jeg er på vei for å kjøpe gavekort på en opplevelse i dag faktisk! hihi…bra forslag!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits