Sunn, sunnere, sunnest

Jeg legger gradvis om og kjenner at energien blir bedre og bedre. Leddene  merker med en gang jeg skeier ut litt så da må en bare slutte med det. Det er det som er utfordringen, syntes jeg, å følge et «regime», spesielt når jeg er trøtt eller sliten. Da er liksom ikke hodet i sunnhetsmodus, da kommer de andre tankene som ofte ødelegger for meg.

En ting er 100% sikkert for min del,  sukker, gjærbakst og kumelk forverrer tingens tilstand. Det har jeg eksprimentert såpass mye med frem og tilbake med at der er det liten tvil om. Da stivner jeg til, og det er ikke noe digg.

Redningen er at hver dag når jeg lager middag (som er uten rødt kjøtt, pasta og poteter for min del) så lager jeg stor porsjon sånn at jeg har til lunsjen dagen etter. Tar det med meg i termos som jeg kjøpte her forleden:

Genial å ta meg seg i vesken…anbefales! Den SKAL jo med på fjellet og den…..da er problemet løst angående hva jeg skal ha med meg på fjelltur. SMOOTH!

Ellers så tok jeg bildet av meg selv her forleden….eller noen andre tok det. Bakfra. Det er ikke bare bare å være sunnest, det skal være sikkert og visst! Gud, jeg spiser visst for mye hvitløk!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:12:37+00:00 16. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Anette 16. desember 2010 at 20:26 - Reply

  Du, den termosen så jo genial ut. Hvor har du kjøpt den henne?

  • Anonym 17. desember 2010 at 07:38 - Reply

   De har den på XXL blant annet…genial å ta med på tur! Jeg elsker varme supper og nå blir det fast med på fjellturer. Bare søk på mattermos på http://kelkoo.no så får du mange forslag!

 2. Kjell 16. desember 2010 at 22:06 - Reply

  Haha, det var litt av noen bilder…;-) Thermosen, er det for å holde lunsjen varm? Hvetemel, og for mye korn er vel ikke så bra. Men hvetemel er jo billig bindemiddel for industrimaten, og smaker jo godt. Er vel bare å innse at ikke alt som smaker godt, bør være spesielt bra for kroppen. Kumelk fra kartong pasturisert og knust fett, slik at ikke fløten blir liggende på toppen er vel en forringelse av kvaliteten. Samtidig om jeg skulle drukken rett fra kua hadde jeg vel latt det være, så melk er vel egentlig nødmat…! Stå på Trine, noen kjøper medisiner på apotek for det meste. Mens sannheten ligger kanskje fra maten vi spiser. Da er det nok best og kurere årsaken, ikke symtomene fra mat vi er dårlig tilpasset å spise. Det blir jo dårligere foretning for legemiddel industrien og ernerings imperiet. Samtidig skal det være sagt at jeg er glad at begge finnes, men mye kunne vært svært annerledes. Synd at kapitalmakta ofte går foran menneskers helse og velvære. Er overbevist at mye av sykdommer og plager kunne vært unngått om mange fler hadde blitt mer opplyst om at mat er også medisin.!

 3. Christine Lövendahl 5. januar 2011 at 22:00 - Reply

  haha herregud jeg dævver av det bildet. . koser meg på bloggen din jeg. du har så mange ‘spot-on’ poeng! keep up the good work 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits