Nye ledd?

Det er få dager til jul og endelig er det meste klart! Jeg har fått årets julegave allerede jeg, etter et besøk på Curato i dag. Hos de har jeg tatt ny ultralyd, MR og  røntgen av ledd, og så langt har jeg kun svar på ultralyden. Den viser, og hold deg fast, ingen betennelse i de tidligere svært betente leddene mine! I alle dager! Dette uten medisiner.

Hva skjer med det? Jeg skjønner fint lite, men kjenner en godfølelse. Dette var den beste nyheten jeg kunne få før jul. Jeg har forsatt smerter/vondt, men så lenge betennelsen er på retur så gjør jeg tydeligvis noe riktig. Hva jeg har gjort får jeg ta i et blogginlegg over jul….må teste litt til. Jeg sitter på cafe i Oslo og taster på IPaden min….ble så glad at jeg ikke klarte å vente med innlegg til jeg kom hjem! Eneste jeg ønsker meg er å være frisk……og det skal jeg bli!

Men debatten rundt HelseHilde vil ingen ende ta, en tv kanal ønsker meg i studio imorgen. Jeg har bestemt meg for å gå, selvom jeg først sa nei. Jeg får stå på med det jeg tror på og ikke hive meg ut i en diskusjon om noe jeg ikke har kunnskap om. De ønsker debatt rundt det at jeg publiserer Hilde sine innlegg….det er visst helsefarlig, og jeg må stå ansvarlig for dette «våset» som enkelte kaller det. De om det. Dette er en personlig erfaring fra et enkeltmenneske og den historien finner jeg interessant. De som ikke mener det gidder jeg ikke å krige med. De om det, tenker jeg, igjen.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-12-21T11:44:38+00:00 21. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Heidi Persvangen 21. desember 2010 at 11:51 - Reply

  å nå blei jeg gla på dine vegne. Det må være den beste gaven å få ja…det vet vi som sliter. Jeg må nok vente på bedring inn i det nye året får svar på prøven min 19 januar, men da skal det satses hardt i januar. Vi gir oss ikke…
  Ha en riktig god jul og et kjempe godt nyttår!!! Følger med deg neste år også jeg hehe

  • Anonym 21. desember 2010 at 16:11 - Reply

   Det håper jeg Heidi og mail meg når du har fått noen svar!!

 2. HelseHilde 21. desember 2010 at 13:04 - Reply

  ….det er allt vi ønsker for deg også,, og det blir du!!! 😀
  Stor klem
  Hilde

  • Anonym 21. desember 2010 at 16:11 - Reply

   jeg vet Hilde…..takk for at du er du!

 3. Filip 21. desember 2010 at 15:09 - Reply

  Så bra, grattis!! Da har du vært flink! Å nøye med alt du har putta i deg:-)

  • Anonym 21. desember 2010 at 16:11 - Reply

   Gjett om….er så glad hvis jeg klarer dette uten medisiner som jeg vet kødder med magen min! Takk!

 4. HelseHilde 21. desember 2010 at 19:44 - Reply

  Jeg må bare dele en fantastisk nyhet her. Peter Andre jensen som skriver Giktbloggen, proklamerer i dag at han er helt frisk! Han er frisk, og bruker ikke lenger medisiner!! Dette syntes jeg var så fantastisk, at jeg følte det fortjente å bli fortalt! 🙂

  Hilde

 5. Laila 28. desember 2010 at 12:40 - Reply

  Hei Trine 🙂
  Først må jeg bare si at jeg rett og slett elsker bloggen din,din ærlighet og væremåte er så positivt.
  JUSt LOVVVe It!! :O))
  jeg ble så glad på dine vegne når dine prøver var så fine i dag, ingen betennelse i leddene-det er deg vel unnt.
  Jeg vet åssen det er, da jeg selv har Leddgikt, og har operert 21 ganger. Protese i begge albuer, og har desverre måttet bytte de ut 3 ganger på venstre og 4 ganger på høyre, pga de løsnet, da leddene mine smuldrer opp i raskt tempo. og jeg har operert alle fingrene, og har protese i tommelen, og begge håndledd, og venstre håndledd måtte stives av, da all ledd inni hadde verket vekk. dette er bare litt av mine plager.
  Må bruke spesial-laget sko fra och i porsgrunn, pga begge bena er så deformerte.
  Jeg lever i håpet om en dag å bli frisk.

  klem Laila

  • Trine Grung 30. desember 2010 at 10:03 - Reply

   Hei Laila!
   Tusen takk for hyggelig melding, nå ble jeg oppriktig glad! Det er viktig at vi alle lever i håpet, det er helt sikkert! Aldri gi seg er mitt motto! Godt nytt år til deg!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits